Demi çok tuhaflar ya şuna ayar oluyorum ama görünce seviyorlar ya sanki normalde çok geliyorlar gibiAy Burcu gülüyorum çünkü bizimkine aniridi teşhisi konuldu. Kadın aramadı. Eşim aradı, çocuğu okula bırakmam lazım dedi, dönmedi. Bilmem ne zaman aradı. Eşim sitem edince "Benim alanım göz değil" demiş. Sanki biz ondan doktorluk bekledik. Gölge etmesin başka ihsan istemem. Gelmesin de aramadın da gerçekten istemiyorum
Bebeğin kulağına ismi okunacak diye çağırdıl, geldiler. Annesini aramış demiş ki "Sizi çağırmamışlar, sizin yerinize biz gittik". Annesi de demiş ki "Bizi çağırdılar, gelemeyeceğimizi söyledik". Fıkra gibi ama gerçek
Dikkatli oku, sınavda ayrıntı soruyorum
Güzel haber veriyorum : benim memem yine tıkandı...3 4 gün girmedim ne çok birikmiş be yaa , oku oku bitiremedim hala 25 sayfa var, umarım hepiniz ve tüm bebisler iyidir
Bak bana bu saçma geliyor işte arama sorma gördüğünde ay canım cicim de bilmiyorum ya sevemiyorum ben böyle ilişkileriEe benim gibi yapın siz de. Ben asosyalim diyip kimseyi aramıyorum zaten başka şehirdeyiz gelirlerse ya da gidersek güzel zaman geçiriyorum onun dışında kimseyi aramıyorum sormuyorum
Yani hiç vermiyorsun demir he ? Yaa ben neler neler sorucam da unutuyom oraya girince kızın zırlamasından . Kaç aydır göbeeme madecassol sürem mi çizgiye dicem diyemiyom
Benimkinin haberi bile yok açtığımdan kiburayı da bilmiyo , yazık dünyadan haberi yok
Ama iki gün önce açtım eltim eklemiş , nası buldu anlamadım ismim de yazmıyo
Aa benimki burayı biliyor anlatıyorum hep siziama diğer türlü sosyal medya takıntısı var adamda ya öğrencilerimi de ekletmez
Ay nasıl özet geçeceğini bilmiyorum. Nöroloji kontrolü iyi geçti. Düzenli gitmemize gerek yokmuş. Zaten hem beyin mr sonucu hem de genetik test sonucu nörolojik bir durumu olmadığını söylüyormuş. Oturamaması, ayaklarını tam basamaması ve yan dönememesine erken doğduğu için hala vakti var dedi. 1-2 ay sonra bunları hala yapamıyor olursa o zaman gelirsiniz dedi. Rotarix 2. dozu oldu. 485 gr almış, 6785 gr olmuş. Persentil ilk defa 25'in altına düştü. Pek hoşuna gitmedi. Bestlak ve Lactal yazdı bana. Buzluktaki sütleri ver dedi. Kafam allak bullak
Çok teşekkürler. Ondan değil gibi artık beş aylık oldu galiba süt azalıyor gerçektenGözünüz aydın çok güzel haberlerbizimki de oturamıyor daha.hasta olmustu belki ozamandan biraz kilo alımı az olmuştur hemen toparlar
Ben de aramıyorum, sormuyorum. Gelirlerse ya da ararlarsa her şey çok yolundaymış gibi davranıyorum. Biz de ayrı şehirlerdeyizEe benim gibi yapın siz de. Ben asosyalim diyip kimseyi aramıyorum zaten başka şehirdeyiz gelirlerse ya da gidersek güzel zaman geçiriyorum onun dışında kimseyi aramıyorum sormuyorum
Ben genelde kimseyi aramıyorum ama yani sevmediğimden değilBak bana bu saçma geliyor işte arama sorma gördüğünde ay canım cicim de bilmiyorum ya sevemiyorum ben böyle ilişkileri
Ben senin fake hesabın falan olabilir miyim acebağ?Ben de aramıyorum, sormuyorum. Gelirlerse ya da ararlarsa her şey çok yolundaymış gibi davranıyorum. Biz de ayrı şehirlerdeyiz
Orası ayri o zaman cnm ben sıkıntı var da böyle yapıyorsun sandımBen genelde kimseyi aramıyorum ama yani sevmediğimden değil
Kendi Annemi ablamı da çok sık aramam
Eşimin ailesiyle de bir sorunum yok aslında onları da seviyorum. sadece çok sıkı fıkı olamıyorum yapım gereği, sürekli arayamıyorum
Ne güzelmiş Yaa keşke burda olsa birkaç kişi de görüşsek .ben 2016 da da hemile kalınca buraya gelmiştim, 2016 şubat annesiyim de
başından sonuna kadar eşim biliyor hatta istanbula gitmiştim eğitime, şubat annelerinden 3-4 aile bizi görmeye geldiler yemek yiyip evlerine misafir olmuştuk cocuklarımız 6 yaşında hala da sık sık görüşüyoruz
şimdide bebek için bi şey olduğunda diyor kadınlar klübündekilere sor bu nasıl olsun , onlar ne yapmış
benim sipam da dönemiyor, tek bildiği hafif totosunu kaldırıp biraz kendini iteklemesi
tutmadan oturamıyor, kısacası hiç abisine çekmemiş, abisi 5.5 aylıkken başlamıştı emeklemeye bu fıssss
Aha aynı ben , nefret ediyorum telefonla konuşmaktan .Ben genelde kimseyi aramıyorum ama yani sevmediğimden değil
Kendi Annemi ablamı da çok sık aramam
Eşimin ailesiyle de bir sorunum yok aslında onları da seviyorum. sadece çok sıkı fıkı olamıyorum yapım gereği, sürekli arayamıyorum
Yok yok çok şükür sıkıntımız yok.Orası ayri o zaman cnm ben sıkıntı var da böyle yapıyorsun sandım
Heyt bee anaların anası , cesur ana , çilekeş anaŞuan itibariyle en “ana” benim. Neden çünkü bugün oğlumu ilk kez tek başıma yıkadım. Gerçekten tek başıma Babası da yok.
Üstelik filesiz.
Çok tşk
Artık burada kalamam daha üst pro analar grubu varmış ben oraya ğidiyom hoççakalınHeyt bee anaların anası , cesur ana , çilekeş ana
Artık burada kalamam daha üst pro analar grubu varmış ben oraya ğidiyom hoççakalın
Napıyolar mesela çocuğu 8 de mi uyutuyolar
Ne güzel bebekler var ya okuyorum da aksam 7 sabah 7 uyuyorlarYok artık o kadar da değil