2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Demi çok tuhaflar ya şuna ayar oluyorum ama görünce seviyorlar ya sanki normalde çok geliyorlar gibi

Ee benim gibi yapın siz de. Ben asosyalim diyip kimseyi aramıyorum zaten başka şehirdeyiz gelirlerse ya da gidersek güzel zaman geçiriyorum onun dışında kimseyi aramıyorum sormuyorum
Bak bana bu saçma geliyor işte arama sorma gördüğünde ay canım cicim de bilmiyorum ya sevemiyorum ben böyle ilişkileri

Aa benimki burayı biliyor anlatıyorum hep siziama diğer türlü sosyal medya takıntısı var adamda ya öğrencilerimi de ekletmez

ben 2016 da da hemile kalınca buraya gelmiştim, 2016 şubat annesiyim de
başından sonuna kadar eşim biliyor hatta istanbula gitmiştim eğitime, şubat annelerinden 3-4 aile bizi görmeye geldiler yemek yiyip evlerine misafir olmuştuk cocuklarımız 6 yaşında hala da sık sık görüşüyoruz

şimdide bebek için bi şey olduğunda diyor kadınlar klübündekilere sor bu nasıl olsun , onlar ne yapmış

benim sipam da dönemiyor, tek bildiği hafif totosunu kaldırıp biraz kendini iteklemesi
tutmadan oturamıyor, kısacası hiç abisine çekmemiş, abisi 5.5 aylıkken başlamıştı emeklemeye bu fıssss

Ee benim gibi yapın siz de. Ben asosyalim diyip kimseyi aramıyorum zaten başka şehirdeyiz gelirlerse ya da gidersek güzel zaman geçiriyorum onun dışında kimseyi aramıyorum sormuyorum
Ben de aramıyorum, sormuyorum. Gelirlerse ya da ararlarsa her şey çok yolundaymış gibi davranıyorum. Biz de ayrı şehirlerdeyiz

Bak bana bu saçma geliyor işte arama sorma gördüğünde ay canım cicim de bilmiyorum ya sevemiyorum ben böyle ilişkileri
Ben genelde kimseyi aramıyorum ama yani sevmediğimden değil

Kendi Annemi ablamı da çok sık aramam

Eşimin ailesiyle de bir sorunum yok aslında onları da seviyorum. sadece çok sıkı fıkı olamıyorum yapım gereği, sürekli arayamıyorum

cagilbilgin N Neal Demir ilacı ve metal kaşık olayını eşime sordum çok düşük de olsa bir ihtimal tepkimeye girme ihtimali varmış o yüzden bazı hekimler önermiyormuş.

Not: eşim uzmanlık yapmasa da Tıp eğitimi almış biri o yüzden onun fikrini de sizinle paylaşmak istedim

Orası ayri o zaman cnm ben sıkıntı var da böyle yapıyorsun sandım

Ne güzelmiş Yaa keşke burda olsa birkaç kişi de görüşsek .
Aha aynı ben , nefret ediyorum telefonla konuşmaktan .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…