- 23 Nisan 2021
- 1.389
- 2.849
- 38
En azından görümcem yok diye kendimi avutuyorumBizimki tek oğlan temiz iş yapmış kaynanam iyi ki başka oğlun yok diyorum ona üzülüyor elti melti uğraşamazdım ben diyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En azından görümcem yok diye kendimi avutuyorumBizimki tek oğlan temiz iş yapmış kaynanam iyi ki başka oğlun yok diyorum ona üzülüyor elti melti uğraşamazdım ben diyorum ben
Valla gerçekten iyi yapmış uğraşılmıyor eltiyleBizimki tek oğlan temiz iş yapmış kaynanam iyi ki başka oğlun yok diyorum ona üzülüyor elti melti uğraşamazdım ben diyorum ben
Bende de o varEn azından görümcem yok diye kendimi avutuyorum
Eee birinden biri olmalı yoksa nazar değer bakBende de o var
Görümce gormuyeyim ömrümce demişler ah keşke görmesem bendeEn azından görümcem yok diye kendimi avutuyorum
Kulağına söyleyeyim gelHangi hat peki Kız çatlatma insanı dolmuş hattını söyle bari
Rahatladım belli edemiyorum. Kilo kompleksi olan doktrlar eqlemesn .sBen olsam tam 6ya 10 kala açarım bezini biraz bacaklarını öne arkaya itelerim , azıcık da göbeğe minnoş masaj
Ne güzel işte canım sıkma canını , kilo halledilir , oturmalar dönmeler de zamanla . Nöroloji'den sonra rahatlaman lazımdı
Haklı bir avuntu. Bende var mesela. İnsan neden diye sorguluyorEn azından görümcem yok diye kendimi avutuyorum
KIRMIZILIKUCUKKIZ Nerede ki? Önce kendi yerini söylesin o
Görümce terörü dedikodusu loading ahahhshsGörümce gormuyeyim ömrümce demişler ah keşke görmesem bende
Ay Burcu gülüyorum çünkü bizimkine aniridi teşhisi konuldu. Kadın aramadı. Eşim aradı, çocuğu okula bırakmam lazım dedi, dönmedi. Bilmem ne zaman aradı. Eşim sitem edince "Benim alanım göz değil" demiş. Sanki biz ondan doktorluk bekledik. Gölge etmesin başka ihsan istemem. Gelmesin de aramadın da gerçekten istemiyorum
Dikkatli oku, sınavda ayrıntı soruyorum3 4 gün girmedim ne çok birikmiş be yaa , oku oku bitiremedim hala 25 sayfa var, umarım hepiniz ve tüm bebisler iyidir
Gözünüz aydın çok güzel haberler bizimki de oturamıyor daha.hasta olmustu belki ozamandan biraz kilo alımı az olmuştur hemen toparlarAy nasıl özet geçeceğini bilmiyorum. Nöroloji kontrolü iyi geçti. Düzenli gitmemize gerek yokmuş. Zaten hem beyin mr sonucu hem de genetik test sonucu nörolojik bir durumu olmadığını söylüyormuş. Oturamaması, ayaklarını tam basamaması ve yan dönememesine erken doğduğu için hala vakti var dedi. 1-2 ay sonra bunları hala yapamıyor olursa o zaman gelirsiniz dedi. Rotarix 2. dozu oldu. 485 gr almış, 6785 gr olmuş. Persentil ilk defa 25'in altına düştü. Pek hoşuna gitmedi. Bestlak ve Lactal yazdı bana. Buzluktaki sütleri ver dedi. Kafam allak bullak
Güzel haberler işte çok sevindim nörolojik bir şey olmamasınaAy nasıl özet geçeceğini bilmiyorum. Nöroloji kontrolü iyi geçti. Düzenli gitmemize gerek yokmuş. Zaten hem beyin mr sonucu hem de genetik test sonucu nörolojik bir durumu olmadığını söylüyormuş. Oturamaması, ayaklarını tam basamaması ve yan dönememesine erken doğduğu için hala vakti var dedi. 1-2 ay sonra bunları hala yapamıyor olursa o zaman gelirsiniz dedi. Rotarix 2. dozu oldu. 485 gr almış, 6785 gr olmuş. Persentil ilk defa 25'in altına düştü. Pek hoşuna gitmedi. Bestlak ve Lactal yazdı bana. Buzluktaki sütleri ver dedi. Kafam allak bullak
Ee benim gibi yapın siz de. Ben asosyalim diyip kimseyi aramıyorum zaten başka şehirdeyiz gelirlerse ya da gidersek güzel zaman geçiriyorum onun dışında kimseyi aramıyorum sormuyorumAy Burcu gülüyorum çünkü bizimkine aniridi teşhisi konuldu. Kadın aramadı. Eşim aradı, çocuğu okula bırakmam lazım dedi, dönmedi. Bilmem ne zaman aradı. Eşim sitem edince "Benim alanım göz değil" demiş. Sanki biz ondan doktorluk bekledik. Gölge etmesin başka ihsan istemem. Gelmesin de aramadın da gerçekten istemiyorum
Bebeğin kulağına ismi okunacak diye çağırdıl, geldiler. Annesini aramış demiş ki "Sizi çağırmamışlar, sizin yerinize biz gittik". Annesi de demiş ki "Bizi çağırdılar, gelemeyeceğimizi söyledik". Fıkra gibi ama gerçek
Dikkatli oku, sınavda ayrıntı soruyorum
Bi dakka bi dakka ben de gelicemKulağına söyleyeyim gel
Rahatladım belli edemiyorum. Kilo kompleksi olan doktrlar eqlemesn .s
Haklı bir avuntu. Bende var mesela. İnsan neden diye sorguluyor
KIRMIZILIKUCUKKIZ Nerede ki? Önce kendi yerini söylesin o
Benim hepsi var bol bolEee birinden biri olmalı yoksa nazar değer bak
Şu sütlü içecek olan şeyden mi? Lactamil diğer çaylardan mıLactal ne ya Lactamil