2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Olum deli deli konuşmayın. Emzirmek bunların hepsinden milyor yüz bin kat kolay

Çok tatlı yaa maşallah. Tarifi var mı?

Anaa cidden mi? Hani kulağıma söyle bakayım orası mı
Valla benim için hiç kolay değil zırt pırt yarası çatlağı kan oturması . Aha şimdi de tıkandı mı ne topuzları açmaya çalışıyorum saatlerdir . Anlamadım da kız emikliyor sürekli , nasıl oldu bu

Olmaz mı cok aşkla oldu ya gerçekten kafama hiç takmadığım ay geldi oğlum amann zaten doktora gidicez artık demiştim ve supriz yumurtam geldi

Şss benden gizli buluşmayın

Ya doktorlar umursamıyor hiç.bizim her sabah kaka yapışimiz böyle.herkes rutin oluşturmak ister bebegine resmen bizim rutinimiz bu oldu.sabah 6 sonrasi ağlama ve kaka uyanıkken kaka yapmada sorun yok.uyuyorsa sıkıntı.

Bisey diyeceğim ben demir damlası başlamadım. Kaka mukuslu olunca korktum bağırsakları daha da zorlamamak için.doktorada söyledim en son bestiron kan damlası yazdı.kullanan var mi
Bide sizin bebislerin kaka normalmi mukussuz yani

Ay nasıl özet geçeceğini bilmiyorum. Nöroloji kontrolü iyi geçti. Düzenli gitmemize gerek yokmuş. Zaten hem beyin mr sonucu hem de genetik test sonucu nörolojik bir durumu olmadığını söylüyormuş. Oturamaması, ayaklarını tam basamaması ve yan dönememesine erken doğduğu için hala vakti var dedi. 1-2 ay sonra bunları hala yapamıyor olursa o zaman gelirsiniz dedi. Rotarix 2. dozu oldu. 485 gr almış, 6785 gr olmuş. Persentil ilk defa 25'in altına düştü. Pek hoşuna gitmedi. Bestlak ve Lactal yazdı bana. Buzluktaki sütleri ver dedi. Kafam allak bullak

Tek yıkamaktan konu açılmış.
Benim bebe birkac aylıkken evde kimse yoktu iki gün üst üste sırtına kadar s*çınca ben de tek yıkamak zorunda kalmıştım.
Normalde ağlarken ben tek yıkarken hiç sesi çıkmadı anlayışlı kuşumun..
Fileli leğeni olmasa yikayamazdim.

Yok canım bana da kolay değil. Bugün sinirle baka baka birden ucunu koparacak gibi sıkıp yana çekti eşşoğlusu. Meme katli bu meme reddi değil ki ama işte yemeğini hazırlaması da vermesi de başka türlü zahmetli. Anne sütünün hazırlanacak yanı yok, ısı ayarlama yok, maliyeti yok, malzeme satın alması yok, yıkaması yok
Olmaz mı cok aşkla oldu ya gerçekten kafama hiç takmadığım ay geldi oğlum amann zaten doktora gidicez artık demiştim ve supriz yumurtam geldi
Yiaaa iyi ki gelmiş
Şss benden gizli buluşmayın
Yazmamış daha du bakam
Bizimkinde mukus var, hatta artık kan da var ama iki aylıkken hemoglobini düşük çıktı. Demir damlası başladık, hiç ara vermedik. Doktor her muayenede soruyor düzenli kullanıyor muyuz diye

Lactal ne ya Lactamil

İyi haberler almana sevindim canım, inşallah ayına uygun hareketleri de yapmaya başlayacak, aslında bize de iş düşüyor, belki de çocuklar istiyorlar da biz desteklemiyoruz gibi, karnı doydu mu uyudu mu derken yuvarlanması ya da oturması için destekleyici faliyetler yapamıyorum ben, tummy time bile 2 dk yaptırabiliyorum aman yeter ki ağlamasın diye Yanlış yapıyorum biliyorum. Kiloya bu ara bütün doktorlar takık, ben de 3 gün acaba mamayı mı beğenmiyor, sütüm az mı geliyor, ek gıdaya mı başlasam diye kendimi yedim. Bugün hiç bişey vermedim, ne mama ne kaşık mama, sütümün yettiğinyere kadar, çocuğumu ağlatarak zorla yedirmek istemiyorum

Hüğğğğ kızlar meğer benim oğlum çingene beşiği istiyormuş sabah 6 da kalktı 12 ye kadar asla uyumadı. Feryat figan attım kendimi anamların evine şipşak kurduk tavana yaklaşık 6 aydır asla deliksiz uyumayan oğlum 1 saatten fazladır uyuyor hemen eve gidip çingene salıncağı kurcam iş güç yaparken arada gir bir kere salla işe devam et rahatlıkmış meğer ya

Ben de tamamen senin gibi hissediyorum. O yüzden hiç de ekstra bir şey yapasım gelmiyor. Tummy time biz de günde 2-3 dk.dan fazla yaptırmıyoruz çünkü istemiyor ve çığlık atmaya başlıyor istemediği bir şeye zorlayınca

O sarı dolmuş bostancı taksim yada bostancı beşiktaş hattı mı yoksa bostancı kartal hattı mı?
Bunlar var ama olmaz mı
Olur ama bunların bide yanlı olanları var. Çocuk yanlara kaymasın diye düşündüm
Ya doktorlar umursamıyor hiç.bizim her sabah kaka yapışimiz böyle.herkes rutin oluşturmak ister bebegine resmen bizim rutinimiz bu oldu.sabah 6 sonrasi ağlama ve kaka uyanıkken kaka yapmada sorun yok.uyuyorsa sıkıntı.
Bacaklarının altına mini bir yastık yada bebiş battaniyesini rulo yapıp koy veyaa ayaklarını boşta bırakma. Mesela ben ayaklarını park yatağın kenarına dayatıyorum. Ayaklarını itiyo tepişiyo cart curt yapıyo ordan güç alıp Bana da bunu başkası öğretti. Bir osuruyo duysan mest olursun
Oh oh iyi sonuçlar gelmiş Sütün varmış ver gitsin üzülme.
Çok sevdiği bir oyuncağı varsa onu göster, ben karşısına kocaman bir ayna koydum. Muhabbet kuşu gibi hoşuna gitti

Bu bebeler gerçekten çok bir şey istemiyor bence ya biz olayı zorluyoruz galiba

Haha değil ama çok uzak da değilmişiz. Anadolu yakası bizim de

Bizimkinin görmeyle ilgili sıkıntı olduğu için neyi ne kadar görebildiğini bilmiyoruz. Aynayla pek ilgilenmiyor. Sevdiği oyuncakları koyuyoruz, ışıklı ve sesli olanlar, kitapları vs var ama çok kısa duruyor

Bugün bende bunu düşündüm kucaktan düşsün diye

Hangi hat peki Kız çatlatma insanı dolmuş hattını söyle bari

Ben olsam tam 6ya 10 kala açarım bezini biraz bacaklarını öne arkaya itelerim , azıcık da göbeğe minnoş masaj
Ne güzel işte canım sıkma canını , kilo halledilir , oturmalar dönmeler de zamanla . Nöroloji'den sonra rahatlaman lazımdı

Ben de sırt üstü yatıp kızı kaldırıyorum uçuyoo uçuyooo pikaçuuu yaparken çılgınlar gibi pırtlıyo
bortu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…