- 23 Nisan 2021
- 1.389
- 2.849
- 38
Valla benim için hiç kolay değil zırt pırt yarası çatlağı kan oturması . Aha şimdi de tıkandı mı ne topuzları açmaya çalışıyorum saatlerdir . Anlamadım da kız emikliyor sürekli , nasıl oldu buOlum deli deli konuşmayın. Emzirmek bunların hepsinden milyor yüz bin kat kolay
Çok tatlı yaa maşallah. Tarifi var mı?
Anaa cidden mi? Hani kulağıma söyle bakayım orası mı
Olmaz mı cok aşkla olduOlum deli deli konuşmayın. Emzirmek bunların hepsinden milyor yüz bin kat kolay
Kızlar ben mama sandalyesini letgo dan aldım. Chicco sandalelerin fiyatı bir yılda yüzde bin beşyüz arttığından psikolojik olarak o parayı sıfırına verebilemedimChicco mama sandalyesi diye arattım evime en yakın oturanlardan uygun fiyatta aldım. Duşa koydum sandalyeyi, bastım domestosu cillop gibi oldu. Minderini de makineye attım. Sonra hepsini üç gün balkonda kuruttum havalandırdım ne koku ne kir kaldı. 2.800 vericeme 300lira verdim Yumuşak minder alcam içine sıfır. Onlar da 100liradan başlıyor. Yumuşak minderi de ilk oturmaya başladığında çocuğu daha iyi tutsun diye alıcan. Şu an yatar pozisyonda kullanıyorum, tepsisini çıkardım. Ben yemek yaparken oyuncaklarla oynuyo, beni izliyo. Baya rahat ettim çünkü ana kucağından sıkılmıştı durmuyordu ve ben artık aç kalıyordum.
N Neal ben de istanbuldayım ve o park muhtemelen bana çok yakın. Ondan sormuştum
Şss benden gizli buluşmayınOlum deli deli konuşmayın. Emzirmek bunların hepsinden milyor yüz bin kat kolay
Ya doktorlar umursamıyor hiç.bizim her sabah kaka yapışimiz böyle.herkes rutin oluşturmak ister bebegine resmen bizim rutinimiz bu oldu.sabah 6 sonrasi ağlama ve kakaAbidik gubudik birşey gösterince hemen ' canım gerek var mı ki buna ' diyor . Kanguru için bebek arabamız var ya dediydi . Alıyor ne istesem ama önce bi ne gerek var denecek illa .
Ne güzel Yaa saç falan konuşuyonuz . Benim kızın az biraz arkada var önler emekli muhasebeci tipi saç dökülmesi .
Mama niçin veriyorsun varmış sütün bol bol
Bence de . Sanki hamileyken de şimdi de her şeyin doğalını mi yedik .
Çok geçmiş olsun canım .
Vay be 21:30 he ne hoş bir saat. Benim kız mutlaka yeni günü görecek , o saat 00:00 ı geçmeli
ahhhh hormonlar , aaahh hamilelik kafası
Senin bebenin kaka sorunu çok yav , sordun mu doktora falan
Hani nerde nerdeee
Yok canım bana da kolay değil. Bugün sinirle baka baka birden ucunu koparacak gibi sıkıp yana çekti eşşoğlusu. Meme katli bu meme reddi değil kiValla benim için hiç kolay değil zırt pırt yarası çatlağı kan oturması . Aha şimdi de tıkandı mı ne topuzları açmaya çalışıyorum saatlerdir . Anlamadım da kız emikliyor sürekli , nasıl oldu bu
Yiaaa iyi ki gelmişOlmaz mı cok aşkla olduya gerçekten kafama hiç takmadığım ay geldi oğlum amann zaten doktora gidicez artık demiştim ve supriz yumurtam geldi
Yazmamış daha du bakamŞss benden gizli buluşmayın
Bizimkinde mukus var, hatta artık kan da var ama iki aylıkken hemoglobini düşük çıktı. Demir damlası başladık, hiç ara vermedik. Doktor her muayenede soruyor düzenli kullanıyor muyuz diyeBisey diyeceğim ben demir damlası başlamadım. Kaka mukuslu olunca korktum bağırsakları daha da zorlamamak için.doktorada söyledim en son bestiron kan damlası yazdı.kullanan var mi
Bide sizin bebislerin kaka normalmi mukussuz yani
Lactal ne ya LactamilAy nasıl özet geçeceğini bilmiyorum. Nöroloji kontrolü iyi geçti. Düzenli gitmemize gerek yokmuş. Zaten hem beyin mr sonucu hem de genetik test sonucu nörolojik bir durumu olmadığını söylüyormuş. Oturamaması, ayaklarını tam basamaması ve yan dönememesine erken doğduğu için hala vakti var dedi. 1-2 ay sonra bunları hala yapamıyor olursa o zaman gelirsiniz dedi. Rotarix 2. dozu oldu. 485 gr almış, 6785 gr olmuş. Persentil ilk defa 25'in altına düştü. Pek hoşuna gitmedi. Bestlak ve Lactal yazdı bana. Buzluktaki sütleri ver dedi. Kafam allak bullak
Hiiii ben onu yerimmmmEvet cnm benim paşa
İyi haberler almana sevindim canım, inşallah ayına uygun hareketleri de yapmaya başlayacak, aslında bize de iş düşüyor, belki de çocuklar istiyorlar da biz desteklemiyoruz gibi, karnı doydu mu uyudu mu derken yuvarlanması ya da oturması için destekleyici faliyetler yapamıyorum ben, tummy time bile 2 dk yaptırabiliyorum aman yeter ki ağlamasın diyeAy nasıl özet geçeceğini bilmiyorum. Nöroloji kontrolü iyi geçti. Düzenli gitmemize gerek yokmuş. Zaten hem beyin mr sonucu hem de genetik test sonucu nörolojik bir durumu olmadığını söylüyormuş. Oturamaması, ayaklarını tam basamaması ve yan dönememesine erken doğduğu için hala vakti var dedi. 1-2 ay sonra bunları hala yapamıyor olursa o zaman gelirsiniz dedi. Rotarix 2. dozu oldu. 485 gr almış, 6785 gr olmuş. Persentil ilk defa 25'in altına düştü. Pek hoşuna gitmedi. Bestlak ve Lactal yazdı bana. Buzluktaki sütleri ver dedi. Kafam allak bullak
Ben de tamamen senin gibi hissediyorum. O yüzden hiç de ekstra bir şey yapasım gelmiyor. Tummy time biz de günde 2-3 dk.dan fazla yaptırmıyoruz çünkü istemiyor ve çığlık atmaya başlıyor istemediği bir şeye zorlayıncaİyi haberler almana sevindim canım, inşallah ayına uygun hareketleri de yapmaya başlayacak, aslında bize de iş düşüyor, belki de çocuklar istiyorlar da biz desteklemiyoruz gibi, karnı doydu mu uyudu mu derken yuvarlanması ya da oturması için destekleyici faliyetler yapamıyorum ben, tummy time bile 2 dk yaptırabiliyorum aman yeter ki ağlamasın diyeYanlış yapıyorum biliyorum. Kiloya bu ara bütün doktorlar takık, ben de 3 gün acaba mamayı mı beğenmiyor, sütüm az mı geliyor, ek gıdaya mı başlasam diye kendimi yedim. Bugün hiç bişey vermedim, ne mama ne kaşık mama, sütümün yettiğinyere kadar, çocuğumu ağlatarak zorla yedirmek istemiyorum
O sarı dolmuş bostancı taksim yada bostancı beşiktaş hattı mı yoksa bostancı kartal hattı mı?Olum deli deli konuşmayın. Emzirmek bunların hepsinden milyor yüz bin kat kolay
Olur ama bunların bide yanlı olanları var. Çocuk yanlara kaymasın diye düşündümBunlar var ama olmaz mı
Bacaklarının altına mini bir yastık yada bebiş battaniyesini rulo yapıp koy veyaa ayaklarını boşta bırakma. Mesela ben ayaklarını park yatağın kenarına dayatıyorum. Ayaklarını itiyo tepişiyo cart curt yapıyo ordan güç alıpYa doktorlar umursamıyor hiç.bizim her sabah kaka yapışimiz böyle.herkes rutin oluşturmak ister bebegine resmen bizim rutinimiz bu oldu.sabah 6 sonrasi ağlama ve kakauyanıkken kaka yapmada sorun yok.uyuyorsa sıkıntı.
Oh oh iyi sonuçlar gelmişAy nasıl özet geçeceğini bilmiyorum. Nöroloji kontrolü iyi geçti. Düzenli gitmemize gerek yokmuş. Zaten hem beyin mr sonucu hem de genetik test sonucu nörolojik bir durumu olmadığını söylüyormuş. Oturamaması, ayaklarını tam basamaması ve yan dönememesine erken doğduğu için hala vakti var dedi. 1-2 ay sonra bunları hala yapamıyor olursa o zaman gelirsiniz dedi. Rotarix 2. dozu oldu. 485 gr almış, 6785 gr olmuş. Persentil ilk defa 25'in altına düştü. Pek hoşuna gitmedi. Bestlak ve Lactal yazdı bana. Buzluktaki sütleri ver dedi. Kafam allak bullak
Çok sevdiği bir oyuncağı varsa onu göster, ben karşısına kocaman bir ayna koydum. Muhabbet kuşu gibi hoşuna gittiBen de tamamen senin gibi hissediyorum. O yüzden hiç de ekstra bir şey yapasım gelmiyor. Tummy time biz de günde 2-3 dk.dan fazla yaptırmıyoruz çünkü istemiyor ve çığlık atmaya başlıyor istemediği bir şeye zorlayınca
Bu bebeler gerçekten çok bir şey istemiyor bence ya biz olayı zorluyoruz galibaHüğğğğ kızlar meğer benim oğlum çingene beşiği istiyormuşsabah 6 da kalktı 12 ye kadar asla uyumadı. Feryat figan attım kendimi anamların evine şipşak kurduk tavana yaklaşık 6 aydır asla deliksiz uyumayan oğlum 1 saatten fazladır uyuyor hemen eve gidip çingene salıncağı kurcam iş güç yaparken arada gir bir kere salla işe devam et rahatlıkmış meğer ya
Haha değil ama çok uzak da değilmişiz. Anadolu yakası bizim deO sarı dolmuş bostancı taksim yada bostancı beşiktaş hattı mı yoksa bostancı kartal hattı mı?
Olur ama bunların bide yanlı olanları var. Çocuk yanlara kaymasın diye düşündüm
Bacaklarının altına mini bir yastık yada bebiş battaniyesini rulo yapıp koy veyaa ayaklarını boşta bırakma. Mesela ben ayaklarını park yatağın kenarına dayatıyorum. Ayaklarını itiyo tepişiyo cart curt yapıyo ordan güç alıpBana da bunu başkası öğretti. Bir osuruyo duysan mest olursun
Oh oh iyi sonuçlar gelmişSütün varmış ver gitsin üzülme.
Çok sevdiği bir oyuncağı varsa onu göster, ben karşısına kocaman bir ayna koydum. Muhabbet kuşu gibi hoşuna gitti
Bugün bende bunu düşündüm kucaktan düşsün diyeHüğğğğ kızlar meğer benim oğlum çingene beşiği istiyormuşsabah 6 da kalktı 12 ye kadar asla uyumadı. Feryat figan attım kendimi anamların evine şipşak kurduk tavana yaklaşık 6 aydır asla deliksiz uyumayan oğlum 1 saatten fazladır uyuyor hemen eve gidip çingene salıncağı kurcam iş güç yaparken arada gir bir kere salla işe devam et rahatlıkmış meğer ya
Hangi hat pekiHaha değil ama çok uzak da değilmişiz. Anadolu yakası bizim de
Bizimkinin görmeyle ilgili sıkıntı olduğu için neyi ne kadar görebildiğini bilmiyoruz. Aynayla pek ilgilenmiyor. Sevdiği oyuncakları koyuyoruz, ışıklı ve sesli olanlar, kitapları vs var ama çok kısa duruyor
Bizimki tek oğlan temiz iş yapmış kaynanam iyi ki başka oğlun yok diyorum ona üzülüyorKaynanam sağolsun 3 erkek yapmış , iki tane oldu benim de
Ay çok sinir oldum ne saçma
Ben olsam tam 6ya 10 kala açarım bezini biraz bacaklarını öne arkaya itelerim , azıcık da göbeğe minnoş masajYa doktorlar umursamıyor hiç.bizim her sabah kaka yapışimiz böyle.herkes rutin oluşturmak ister bebegine resmen bizim rutinimiz bu oldu.sabah 6 sonrasi ağlama ve kakauyanıkken kaka yapmada sorun yok.uyuyorsa sıkıntı.
Ne güzel işte canım sıkma canını , kilo halledilir , oturmalar dönmeler de zamanla . Nöroloji'den sonra rahatlaman lazımdıAy nasıl özet geçeceğini bilmiyorum. Nöroloji kontrolü iyi geçti. Düzenli gitmemize gerek yokmuş. Zaten hem beyin mr sonucu hem de genetik test sonucu nörolojik bir durumu olmadığını söylüyormuş. Oturamaması, ayaklarını tam basamaması ve yan dönememesine erken doğduğu için hala vakti var dedi. 1-2 ay sonra bunları hala yapamıyor olursa o zaman gelirsiniz dedi. Rotarix 2. dozu oldu. 485 gr almış, 6785 gr olmuş. Persentil ilk defa 25'in altına düştü. Pek hoşuna gitmedi. Bestlak ve Lactal yazdı bana. Buzluktaki sütleri ver dedi. Kafam allak bullak
O sarı dolmuş bostancı taksim yada bostancı beşiktaş hattı mı yoksa bostancı kartal hattı mı?
Olur ama bunların bide yanlı olanları var. Çocuk yanlara kaymasın diye düşündüm
Bacaklarının altına mini bir yastık yada bebiş battaniyesini rulo yapıp koy veyaa ayaklarını boşta bırakma. Mesela ben ayaklarını park yatağın kenarına dayatıyorum. Ayaklarını itiyo tepişiyo cart curt yapıyo ordan güç alıpBana da bunu başkası öğretti. Bir osuruyo duysan mest olursun
Oh oh iyi sonuçlar gelmişSütün varmış ver gitsin üzülme.
Çok sevdiği bir oyuncağı varsa onu göster, ben karşısına kocaman bir ayna koydum. Muhabbet kuşu gibi hoşuna gitti