2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Evet, 1 yaşına kadar ameliyat görünmüyor ama yine de acil bişey olursa diye kilo aldırmak istiyorlar, çünkü zayıf ve küçük bebekleri ameliyat etmek daha zormuş. Bir de çabuk yorulduğu için güçten düşsün istemiyor. Ara sıra tuz yalat dedi mesela, kullandığı ilaçlar mineral kaybı yapıyormuş, halsiz kalmasın tuzdan alsın mineralini dedi.
Canim ben pirinç ununu 1 yaşa doğru verdim .4. Ay için kaşık mamasi verebilirsin ayına uygun daha iyi olur.en kısa sürede toparlar

Neal sen nerde yaşıyodun, bu parkın adı ne 😅
İstanbul. Parkın adını verirsem TC kimlik numarama gerek kalmaz. Daha pratik olur 🤣 Keramet parkta değil, bebek arabası, açık hava ve su sesinde
Yok kanguruyu aldı ya onu diyor 😁
Haa korktum bi an. Kocası kanguruya ne gerek var dememişti ki. Demiş miydi 🤔
ben sıcaktan dolayı kendim kullanmayı pek düşünmüyorum çünkü gerçekten eriyoruz şimdi bile
Tamam eşin erisin, bize uyar

Gittikçe masraflı olmaya başladın ama taam ya gel, onu da ayarlarız

Bizimki de durmuyor ama ben o kısmı halledeldim gibi. Sadece tam olarak her şeyi doğru yere takabildiğimden emin değilim. Bir de bacak arasını doğru ayarladım mı bilmiyorum. Bir de sanki çocuk oturuyor ağırlığı beline binmiyor mu onun içinde ya 🤔
Benimkinde ip filan yok tak çıkar kenarlardan sıktır gevşet bitti 😂 çokda rahat ama benim velet sevmiyor 🥹

İstanbul. Parkın adını verirsem TC kimlik numarama gerek kalmaz. Daha pratik olur 🤣 Keramet parkta değil, bebek arabası, açık hava ve su sesinde

Ne var tc kimlik numaranı versen ne olur? Benimki meydanda nolmuş ?
Haa korktum bi an. Kocası kanguruya ne gerek var dememişti ki. Demiş miydi 🤔
Herşeye ne gerek var diyormuş. Tıpkı benim herşeye cevap verme sevdam gibi bir sevdaymış onunki de 🧐
Tamam eşin erisin, bize uyar

Ben zaten eri eri bitmem bu kiloyla

Ayhh yıkadım az evvel şimdi emerek uyuyor memede ve bu emme- uyuma Faslı yaklaşık 9 a kadar sürecek maalesef 😔 normalde 8 den sonra yıkardım emme uyku yapardı ama bugün böyle oldu yatağa çivili kaldım napıcam ben 😞 üstelik kızım alt katı birbirine katıyor şuan herşey kırılmış dökülmüş olmalı bu kadar sesin başka açıklaması olamaz 🥹 umarım ev yerinde duruyordur 🙏

Benimkinde ip filan yok tak çıkar kenarlardan sıktır gevşet bitti 😂 çokda rahat ama benim velet sevmiyor 🥹
Bunların eşya seçmesi de beni benden alıyor
Ne var tc kimlik numaranı versen ne olur? Benimki meydanda nolmuş ?
Di mi sen de haklısın. Yazıyorum not alın 413...
Herşeye ne gerek var diyormuş. Tıpkı benim herşeye cevap verme sevdam gibi bir sevdaymış onunki de 🧐
İşte alıştırma bardağıyla kanguruya demedi sanki. Dedi mi ANKHESPAATEN ANKHESPAATEN
Ben zaten eri eri bitmem bu kiloyla
O zaman önce sen tak eri. Ne istiyon bacım, hem karnım doysun hem pastam dursun hallahallaaaaa

Üstün gaz emiş performansımla sadece ve sadece iki gün sonra (dört değil, iki, evet) bugün çocuğumu yıkadım. Memede uyuyor ve 21.30'a kadar sürecek bu maraton. Anneme çocuğun banyo sonrası fotoğrafını gönderdim. "Ben yokum diye üzgün bakmış" dedi
İşte bu kadarrrrrr, tamamsın sen ya. Bitti bu iş çözdün artık helal olsun . Gelsin bol köpüklü banyolar Nepal’den korksun. Şimdi banyo düşünsün 😂

Kaliteli aldığın için sevmemiş. Uyduruk alsan kesin bayılırdı
Ben bi kanguruya o kadar para vermem ya eşimin kuzeni ergobaby ürünleri pazarlamacısı Almanyada o hediye getirdi. Sonra adım çıkıyor burda 😂 bizde hesap kitap biliyoz bacım ya 😂

İşte bu kadarrrrrr, tamamsın sen ya. Bitti bu iş çözdün artık helal olsun . Gelsin bol köpüklü banyolar Nepal’den korksun. Şimdi banyo düşünsün 😂
Yok yav kulağına su kaçırmadan şey etme işini tam çözemedim. Kayıyor elimden kafası. İnşallah kaçmamıştır. Bu sefer şampuan kokuyor, demek ki yıkamışım asadgg

Ben bi kanguruya o kadar para vermem ya eşimin kuzeni ergobaby ürünleri pazarlamacısı Almanyada o hediye getirdi. Sonra adım çıkıyor burda 😂 bizde hesap kitap biliyoz bacım ya 😂
Eşinin kuzeni bizimle de kuzen olur mu? Sizde nasıl çevreler var arkadaş birine kanguru geliyor birine mama sandalyesi

Yok yav kulağına su kaçırmadan şey etme işini tam çözemedim. Kayıyor elimden kafası. İnşallah kaçmamıştır. Bu sefer şampuan kokuyor, demek ki yıkamışım asadgg
4 gün ara verince çocuk kirden aklanıp kokamamıştır mis gibi, şimdi kirlenesi olmadan yıkandıkça kokar mis mis 😅 bişey olmaz kaçmamıştır ben kulaklarını hüüpp yapıyorum banyodan sonra su varsa gelsin benim ağzıma girsin diye.. analık işte utanmasak b.klarını yicez 😂

4 gün ara verince çocuk kirden aklanıp kokamamıştır mis gibi, şimdi kirlenesi olmadan yıkandıkça kokar mis mis 😅 bişey olmaz kaçmamıştır ben kulaklarını hüüpp yapıyorum banyodan sonra su varsa gelsin benim ağzıma girsin diye.. analık işte utanmasak b.klarını yicez 😂
Hahah yok ya 4 günden sonra annem yıkayınca mis kokuyordu. Ben korkudan tek şampuan yaptım. Hala çözemediğim şeyler var yavaşlığım dışında, iki günde bir yıkayıp her seferinde şampuan kullanmak önerilmiyor ama sadece suyla benim çocuğum temizlenmez anası gibi saçları çok hızlı yağlanıyor.

Canim ben pirinç ununu 1 yaşa doğru verdim .4. Ay için kaşık mamasi verebilirsin ayına uygun daha iyi olur.en kısa sürede toparlar
Kaşık maması dediğin nedir. Doktor hipp önerdi kavanozda. Ama bildiğin pirinç unuyla ya da yulaf unuyla yapılmış mama. Evde kendim yapayım dedim. Biraz da kendi sütümden koyup açtım mamayı, ama yemedi tabi🤷🏻‍♀️ Ağzından çıkarttı hep. Pes etmeyip deneyeceğim her akşam

Hahah yok ya 4 günden sonra annem yıkayınca mis kokuyordu. Ben korkudan tek şampuan yaptım. Hala çözemediğim şeyler var yavaşlığım dışında, iki günde bir yıkayıp her seferinde şampuan kullanmak önerilmiyor ama sadece suyla benim çocuğum temizlenmez anası gibi saçları çok hızlı yağlanıyor.
Yağlansın bişeycik olmaz, o yağlarla saçları besleniyor, hergün yapma şampo, hem bütçene hem bebenin saç derisine yazzık

X