- 19 Mayıs 2022
- 511
- 767
- 39
Gel gel iki kızını da getir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel gel iki kızını da getir
Hala almak isterseniz dolapta orijinal hiç kullanılmamış oioi tabak var 175.5 tl ye.Aynen bende o sıra almadığıma pişman oldum 197 TL şimdi trendyolda
Kargoyla trendyoldaki paraya denk gelir nerdeyse :/Hala almak isterseniz dolapta orijinal hiç kullanılmamış oioi tabak var 175.5 tl ye.
4 den sonra uyutma 8 de kapat kendini yatak odasına bebeğinle her akşam tekrarla mümkünse öncesinde duş aldır sonra yatağa geçin uyur alışınca. Önemli olan 4 den sonra uyutmaman yarım saat bile olsaDeğişiyor hep ama en fazla 1 saat olarak . Bazen öğlen 3 te uyuyup 5 buçuk gibi , bazen 4 te uyuyup 6-7 gibi . 3 te uyuduysa 7 gibi falan bir yarım saat dalıyor .
Allah Allah napacaz ki bu tabağı? Porselen tabakta mama yeseler olmuyor mu? Berilyumm yetiş bacım bunlar batacak yakındaKızlar ya bide mama tabağı ne önerirsiniz? YumioKids Silikon Mama Kasesi Vakumlu (PEMBE). Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ben böyle bişey buldum da iyi midir bilemedim
Ben bambu aldım, silikon olanları doğru bulmuyorum bambudan vazgeçmem özellikle ilk ek gıda aylarında. Silikonlar hangi markanın olursa olsun silikondur adı üstünde ve sağlık açısından doğru bulmuyorum. O yüzden bambu tercih ediyorum ilerleyen zamanlarda altı vakumlu olanlar düşünülebilir ama şuan tabağı önüne alıp kendi yemeyeceği için bambu tercihimKızlar ya bide mama tabağı ne önerirsiniz? YumioKids Silikon Mama Kasesi Vakumlu (PEMBE). Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ben böyle bişey buldum da iyi midir bilemedim
4 den sonra uyutma 8 de kapat kendini yatak odasına bebeğinle her akşam tekrarla mümkünse öncesinde duş aldır sonra yatağa geçin uyur alışınca. Önemli olan 4 den sonra uyutmaman yarım saat bile olsa
Ben doğduğundan beri bu rutini yapıyorum sadece daha ufakken her akşam yıkamıyordum şu son 1 aydır her akşam yıkıyorum alıştı artık saat 8 den sonra asla durmuyor uyumak istiyor bende gece derin uyuması için gündüz en geç 5 den sonra uyutmuyorumDenemeyi düşünüyorum bakalım pazartesiden itibaren .
Ben doğduğundan beri bu rutini yapıyorum sadece daha ufakken her akşam yıkamıyordum şu son 1 aydır her akşam yıkıyorum alıştı artık saat 8 den sonra asla durmuyor uyumak istiyor bende gece derin uyuması için gündüz en geç 5 den sonra uyutmuyorum
Emzirme , uyku olayları bir düzelsin artık yahu kafayı yicezAsla uyutamiyorum 2 gündür, sallarken çığlık kıyamet ağlıyor ya bıraktım besigine dönüp duruyor Allah'im yarabbim
Emzirme , uyku olayları bir düzelsin artık yahu kafayı yicez
Benim de yine meme sorunum başladı galiba , emdikten sonra ucuna kan oturuyor kıpkırmızı oluyor , kesip atıcam artık bunları
Sabır diye diye 5 ayı deviriyoruz bakalım nereye kadarİnsanlar emzirir mutlu olur, biz emziriyoz çin iskencesi gibi. Doyunca meme ucunu kemirir gibi cukcukliyo biraksam saatlerce durur. Sac diplerim karincalaniyo bir yerden sonra. Birakmasam da uykuya dalamiyor.
Allahimmm sen sabir ver yarabbim
Zeytinyağı içinde bekletilmiş kudret narı bulabilirsen mutlaka her emzirmeden sonra sür. Anında iyileştiriyorEmzirme , uyku olayları bir düzelsin artık yahu kafayı yicez
Benim de yine meme sorunum başladı galiba , emdikten sonra ucuna kan oturuyor kıpkırmızı oluyor , kesip atıcam artık bunları
Ya böyle anlatıyorsunuz o kadar özeniyorum ki sonra kucağımdaki çocuğa bakıyorum. İmkansız gibiBen doğduğundan beri bu rutini yapıyorum sadece daha ufakken her akşam yıkamıyordum şu son 1 aydır her akşam yıkıyorum alıştı artık saat 8 den sonra asla durmuyor uyumak istiyor bende gece derin uyuması için gündüz en geç 5 den sonra uyutmuyorum
Dönüp duruyorsa yine iyi. Ben iki gündür artık ağlayacak hale geldim. Gözüm kanlandı uykusuzluktan mı nedir. Parktayım, ağlaya ağlaya uyudu gibi. İnşallah derin uykuya dalabilir de rahat ederAsla uyutamiyorum 2 gündür, sallarken çığlık kıyamet ağlıyor ya bıraktım besigine dönüp duruyor Allah'im yarabbim
Zeytinyağı içinde bekletilmiş kudret narı bulabilirsen mutlaka her emzirmeden sonra sür. Anında iyileştiriyor
Uyur inşallah biraz minikYa böyle anlatıyorsunuz o kadar özeniyorum ki sonra kucağımdaki çocuğa bakıyorum. İmkansız gibi
Dönüp duruyorsa yine iyi. Ben iki gündür artık ağlayacak hale geldim. Gözüm kanlandı uykusuzluktan mı nedir. Parktayım, ağlaya ağlaya uyudu gibi. İnşallah derin uykuya dalabilir de rahat eder
Uyur inşallah biraz minik
Hatırladım. Hiş de komik de deYilmiş sak_ran . Akıllara ziyan da değilmiş. Kendime haksızlık etmişim. Püüü
Geçelim sorumuza: Ek gıda tatilde nasıl şaapılıyor? Özellikle tecrübelilere soruyorum, yolumuzu aydınlatın adzeynep Berilyumm @KIRMIZILIKUCUKKIZ emilyinpariss huzurunmeraklisi
Kuzum imkansız değil sadece istikrarlı olmak lazım ben fedakarlığı evden hiç çıkmayarak yaptım kendim çok zorlanıyorum eve misafir gelse ayıp demedim aldım çocuğu çıktım yatak odasına bi yere gitsek yemekti çaydı dinlemedim kalktım geldim uyku saatinde. Yada işte ne bileyim tatil beldesinde oturuyorum akşam arkadaşlarımla bi kahve içmeye sahilde bi yürüyüşe hiç çıkmadım gibi gibi.. Bunların bi ödülü olmalıydıYa böyle anlatıyorsunuz o kadar özeniyorum ki sonra kucağımdaki çocuğa bakıyorum. İmkansız gibi
Dönüp duruyorsa yine iyi. Ben iki gündür artık ağlayacak hale geldim. Gözüm kanlandı uykusuzluktan mı nedir. Parktayım, ağlaya ağlaya uyudu gibi. İnşallah derin uykuya dalabilir de rahat eder