2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Değişiyor hep ama en fazla 1 saat olarak . Bazen öğlen 3 te uyuyup 5 buçuk gibi , bazen 4 te uyuyup 6-7 gibi . 3 te uyuduysa 7 gibi falan bir yarım saat dalıyor .
4 den sonra uyutma 8 de kapat kendini yatak odasına bebeğinle her akşam tekrarla mümkünse öncesinde duş aldır sonra yatağa geçin uyur alışınca. Önemli olan 4 den sonra uyutmaman yarım saat bile olsa

Kızlar ya bide mama tabağı ne önerirsiniz? YumioKids Silikon Mama Kasesi Vakumlu (PEMBE). Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL ben böyle bişey buldum da iyi midir bilemedim
Ben bambu aldım, silikon olanları doğru bulmuyorum bambudan vazgeçmem özellikle ilk ek gıda aylarında. Silikonlar hangi markanın olursa olsun silikondur adı üstünde ve sağlık açısından doğru bulmuyorum. O yüzden bambu tercih ediyorum ilerleyen zamanlarda altı vakumlu olanlar düşünülebilir ama şuan tabağı önüne alıp kendi yemeyeceği için bambu tercihim

Denemeyi düşünüyorum bakalım pazartesiden itibaren .
Ben doğduğundan beri bu rutini yapıyorum sadece daha ufakken her akşam yıkamıyordum şu son 1 aydır her akşam yıkıyorum alıştı artık saat 8 den sonra asla durmuyor uyumak istiyor bende gece derin uyuması için gündüz en geç 5 den sonra uyutmuyorum

Ben doğduğundan beri bu rutini yapıyorum sadece daha ufakken her akşam yıkamıyordum şu son 1 aydır her akşam yıkıyorum alıştı artık saat 8 den sonra asla durmuyor uyumak istiyor bende gece derin uyuması için gündüz en geç 5 den sonra uyutmuyorum

Her akşam yıkayamıyorum bi garip bizim burda hava (Trakya) üşütmekten çok korkuyorum .

Umarım o günleri görürüm ben de :)

Asla uyutamiyorum 2 gündür, sallarken çığlık kıyamet ağlıyor ya bıraktım besigine dönüp duruyor Allah'im yarabbim 🤕
Emzirme , uyku olayları bir düzelsin artık yahu kafayı yicez :KK43:

Benim de yine meme sorunum başladı galiba , emdikten sonra ucuna kan oturuyor kıpkırmızı oluyor , kesip atıcam artık bunları :KK43:

Benim de yine meme sorunum başladı galiba , emdikten sonra ucuna kan oturuyor kıpkırmızı oluyor , kesip atıcam artık bunları :KK43:

İnsanlar emzirir mutlu olur, biz emziriyoz çin iskencesi gibi. Doyunca meme ucunu kemirir gibi cukcukliyo biraksam saatlerce durur. Sac diplerim karincalaniyo bir yerden sonra. Birakmasam da uykuya dalamiyor.
Allahimmm sen sabir ver yarabbim :KK43:

Zeytinyağı içinde bekletilmiş kudret narı bulabilirsen mutlaka her emzirmeden sonra sür. Anında iyileştiriyor

Ya böyle anlatıyorsunuz o kadar özeniyorum ki sonra kucağımdaki çocuğa bakıyorum. İmkansız gibi
Asla uyutamiyorum 2 gündür, sallarken çığlık kıyamet ağlıyor ya bıraktım besigine dönüp duruyor Allah'im yarabbim 🤕
Dönüp duruyorsa yine iyi. Ben iki gündür artık ağlayacak hale geldim. Gözüm kanlandı uykusuzluktan mı nedir. Parktayım, ağlaya ağlaya uyudu gibi. İnşallah derin uykuya dalabilir de rahat eder

Son düzenleme:
Ya böyle anlatıyorsunuz o kadar özeniyorum ki sonra kucağımdaki çocuğa bakıyorum. İmkansız gibi

Dönüp duruyorsa yine iyi. Ben iki gündür artık ağlayacak hale geldim. Gözüm kanlandı uykusuzluktan mı nedir. Parktayım, ağlaya ağlaya uyudu gibi. İnşallah derin uykuya dalabilir de rahat eder
Uyur inşallah biraz minik :anne:

Hatırladım. Hiş de komik de deYilmiş sak_ran sak_ran . Akıllara ziyan da değilmiş. Kendime haksızlık etmişim. Püüü

Geçelim sorumuza: Ek gıda tatilde nasıl şaapılıyor? Özellikle tecrübelilere soruyorum, yolumuzu aydınlatın adzeynep adzeynep Berilyumm Berilyumm @KIRMIZILIKUCUKKIZ emilyinpariss emilyinpariss huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi

ilk oğlanda bi kere gittim şehir dışına o da 2 günlüğüne
yanımda minik kavanozda yoğurt almıştım , bir da kavanozda meyve püreleri
şimdi düşünüuorum kendim meyveyi cam rendede rendeleyip verseydi daha iyi
cahillik işte :KK70:

bu cocukta ek gıdaya daha geçmedim 😇

Kuzum imkansız değil sadece istikrarlı olmak lazım ben fedakarlığı evden hiç çıkmayarak yaptım kendim çok zorlanıyorum eve misafir gelse ayıp demedim aldım çocuğu çıktım yatak odasına bi yere gitsek yemekti çaydı dinlemedim kalktım geldim uyku saatinde. Yada işte ne bileyim tatil beldesinde oturuyorum akşam arkadaşlarımla bi kahve içmeye sahilde bi yürüyüşe hiç çıkmadım gibi gibi.. Bunların bi ödülü olmalıydı 🙃🤗
He bide mesela hiç market manav pazara bile çıkmadım düşün işte yani ev kuşu gibi saatli dakikalı oturuyorum vakit geçiriyorum

X