- 5 Kasım 2020
- 3.091
- 6.408
6 da kalkıyor ya bizimki eşim kalkmış kırmızı balık açmış koymuş beşiğin kenarına ay Buda susmuş izliyor çıt çıkmıyor ama. Sessizliğe uyandım baktım çocuk kırmızı balık izliyor pür dikkat bide kahkaha atmasın mı izlerkenÇok geçmiş olsun canim. Senin kiz cok dakik. Atak bitti mi? Bittiyse diş olabilir
Hahhah eşim yapiyordu bi ara bunu, kiz kardesleri ona o da bana anlatiyodu şöyle uyurmuş deneyelim mi diye. Önerinin biri de salincağa oturtup tvde çizgi film acmak ve uyutana pes ettirene kadar iki üç saat sallamak
Cok zararli oldugunu öğrendi tabi kendisi de..
Kuzum öncelikle bebek dostu otele gidiyorsun.Hatırladım. Hiş de komik de deYilmiş @sak_ran. Akıllara ziyan da değilmiş. Kendime haksızlık etmişim. Püüü
Geçelim sorumuza: Ek gıda tatilde nasıl şaapılıyor? Özellikle tecrübelilere soruyorum, yolumuzu aydınlatınadzeynep @Leylacaa @KIRMIZILIKUCUKKIZ emilyinpariss @huzurunmeraklisi
Damarlarına bal kuzum sismismi öyle anlarsın diş mi değil mi.. belirtiler diş gibi duruyor, 1 hafta sürer ortalama. İştah azalmasi,memeyi ısırması normal.Kızlar sanırım geliyor gelmekte olan. Bir kaç haftadır sol kulağını tutuyordu kaşıyor gibiydi, meme çiğnemesi de başlamıştı, yok canım daha erken dedim ama bugün salyaları feci çoğaldı ve ne bulursa büyük bir hırsla tutup ağzına götürüyor ağlayarak, soğuk salatalık verdim biraz yatıştırdı gibi. Diş çıkaran analar, bu belirtilerden kaç gün sonra çıktı dişler bi bilgi verir misiniz
Valla kuzum 2 yıl pandemi vardı,öncesi de oğlum küçüktü. Bizi o tarz yerler pakladi. Hersey dahil oteller için çocukların biraz büyük olması lazım beslenme açısından. Bide daha rahat oluyor ben kapalıyım çünkü.Kendim pişirdiğim tatil bana hiç tatil gibi gelmiyor ya. İstiyorum ki böyle malak gibi dinleneyim. Tabii bu sefer bebo da var ama olduğu kadar işte. Bari orada yemek yapmayayım ama otelde ek gıdalı tatil mümkün olmuyor galibaKettle mı götürsem Kettle'da makarna haşlayan öğrenciler gibi ahsjjsjsj
Evet bebek küveti filesine yatırıyorum önce vücudunu yıkıyorum sonra hazır sırt üstü yatarken kafasına su döküyorum hemen arkaya gidiyor zaten yüzüne bile gelmiyor şampuanlayıp duruluyorum sular hep arkaya arkaya akıyor yüzüne gözüne gelmiyor. En son arkasını çevirip koluma yatırıyorum yüz üstü sırtını köpüklerin durulayıp alıyorum bitti gitti. Her akşam yıkıyorum 40 I çıktığından beri hep tek yıkarımKüvette mi yıkıyorsun peki cnm
Çay kaşığı ile kontrol et hergün çıktığı gün çay kaşığına çın çın geliyor sesiKızlar sanırım geliyor gelmekte olan. Bir kaç haftadır sol kulağını tutuyordu kaşıyor gibiydi, meme çiğnemesi de başlamıştı, yok canım daha erken dedim ama bugün salyaları feci çoğaldı ve ne bulursa büyük bir hırsla tutup ağzına götürüyor ağlayarak, soğuk salatalık verdim biraz yatıştırdı gibi. Diş çıkaran analar, bu belirtilerden kaç gün sonra çıktı dişler bi bilgi verir misiniz
Harfi harfine aynı şekilde yıkıyorum hiç zorlanmiyorumEvet bebek küveti filesine yatırıyorum önce vücudunu yıkıyorum sonra hazır sırt üstü yatarken kafasına su döküyorum hemen arkaya gidiyor zaten yüzüne bile gelmiyor şampuanlayıp duruluyorum sular hep arkaya arkaya akıyor yüzüne gözüne gelmiyor. En son arkasını çevirip koluma yatırıyorum yüz üstü sırtını köpüklerin durulayıp alıyorum bitti gitti. Her akşam yıkıyorum 40 I çıktığından beri hep tek yıkarım
Tecrübeli analar onlineHarfi harfine aynı şekilde yıkıyorum hiç zorlanmiyorum
File olarak pofuduk şişme gibi olan filelerden mi kullanıyorsunuz ben küvet setini BİM’den almıştımda onun ince bi filesi var çok rahat kullanamadımHarfi harfine aynı şekilde yıkıyorum hiç zorlanmiyorum
Ben pofuduğu kullanmıyorum o dediğin inceyi kullanıyorum neden dersen podufuk olanlarda bebek üşüyor suyla temas etmediği için inceler alttan poposu suya değdiği için üşümüyor kızımda podufuk kullandım bunda inceyi kullanıyorum ikiside rahat bence hangisi kolayına gelirse ama işlev aynı yani fark eden birşey yokFile olarak pofuduk şişme gibi olan filelerden mi kullanıyorsunuz ben küvet setini BİM’den almıştımda onun ince bi filesi var çok rahat kullanamadım
Tecrübeli analar onlineçok kolay böyle yıkamak şipşak max 10 dk çocukta rahatlıyor hem yıkandıkça hemen uyuyor akşamları
İnce fileleri hiç sevmiyorum köpük file kullanıyorum benFile olarak pofuduk şişme gibi olan filelerden mi kullanıyorsunuz ben küvet setini BİM’den almıştımda onun ince bi filesi var çok rahat kullanamadım
Ince olan file anında buz gibi oluyor yahu hiç sevmedim ben onuBen pofuduğu kullanmıyorum o dediğin inceyi kullanıyorum neden dersen podufuk olanlarda bebek üşüyor suyla temas etmediği için inceler alttan poposu suya değdiği için üşümüyor kızımda podufuk kullandım bunda inceyi kullanıyorum ikiside rahat bence hangisi kolayına gelirse ama işlev aynı yani fark eden birşey yok
Havalar sıcak artık getir bence çok rahat uyur gece sende rahat edersin hemher akşam yikamiyorum ya bunu rutin haline getirsem çok iyi olacak .
İnce fileleri hiç sevmiyorum köpük file kullanıyorum ben
Allah allah bende köpüklüyü pek sevmemiştimInce olan file anında buz gibi oluyor yahu hiç sevmedim ben onu
Ben asla hiç bir işe yetişemiyorum gerçekten. İki çocuklu hayata hala alışamadım neden bu kadar uzun sürdü alışmak hala anlayabilmis değilim.Havalar sıcak artık getir bence çok rahat uyur gece sende rahat edersin hem
Ben hergün cinnet geçiriyorum tek tesellim eşim kendi işinde olmasa napardım bilmiyorum ne zaman arasam geliyor kızı alıyor götürüyor sağ olsun. Bu akşamda öyle geldi aldı bende hemen oğlanı yıkayıp uyuttum çay koydum geldiler baba kız tin tinBen asla hiç bir işe yetişemiyorum gerçekten. İki çocuklu hayata hala alışamadım neden bu kadar uzun sürdü alışmak hala anlayabilmis değilim.
Benim eşimde evde bi süredir o yardımcı oluyor sağolsun. Bu kadar zor olacağını hic tahmin etmemiştim. Söyle 1-2 yaşına gelseler rahatlarız sanırımBen hergün cinnet geçiriyorum tek tesellim eşim kendi işinde olmasa napardım bilmiyorum ne zaman arasam geliyor kızı alıyor götürüyor sağ olsun. Bu akşamda öyle geldi aldı bende hemen oğlanı yıkayıp uyuttum çay koydum geldiler baba kız tin tin
Bende öyle düşünüyorum umarım kendileri büyüdükçe dertleride büyümezBenim eşimde evde bi süredir o yardımcı oluyor sağolsun. Bu kadar zor olacağını hic tahmin etmemiştim. Söyle 1-2 yaşına gelseler rahatlarız sanırım
Alışana kadar tekrar tekrar deneyim o zaman bende yaBen pofuduğu kullanmıyorum o dediğin inceyi kullanıyorum neden dersen podufuk olanlarda bebek üşüyor suyla temas etmediği için inceler alttan poposu suya değdiği için üşümüyor kızımda podufuk kullandım bunda inceyi kullanıyorum ikiside rahat bence hangisi kolayına gelirse ama işlev aynı yani fark eden birşey yok
Nerden almıştın pofuduğu alışamazsam ondan da sipariş veririmher akşam yikamiyorum ya bunu rutin haline getirsem çok iyi olacak .
İnce fileleri hiç sevmiyorum köpük file kullanıyorum ben