2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
neyle karşılaştırdıgımıza baglı şu kocaman kumaşlı yatarlılarla karşılaştırırsak küçük kalır. ama çocuk içinde uyumucak yrmek yiyecek o yuzden ben hiç küçük gibi düşünmedim.

Atak haftasi bitti ya ondan öyle söyledim yoksa uykuya direnme bugün hat safhada.
Valla cnm bebekle hiç otele gitmedim. Villa kiralayıp kendin pişir ye yaptık hep.

Ya ben Ikea'dan paslanmaz çelik karıştırma kabı aldım. Makineye attım yıkandı bir güzel. Sonra içinde kurabiye hamuru yoğurdum. Yoğurdukça hamur grileşti. Bir baktım kap boya veriyor. Hoop hamurla beraber çöpe...

WMF var meşhuuuur çelik markası bildin mi? Onun çelik tencere takımı indirime girmişti. Evlenirken aldım. Makarna suyu kaynatırken paslandı. Götürdüm. İncelemeye aldılar. Yeni takım verdiler. O da paslandı. Hooop iade. Onu çöpe atamıyon tabii ahahhsjsjsj
Biz de gelelim mi? Bir yaz idare edin noooolmuş yani? İnsanlık öldü mü beeeh, öldü mü?! Bize her gün yoğurt mayalar, sebze haşlarsın ne güzel

Aman benim annem böyle ya sağolsun kaynanami aratmıyor

Atak haftasi bitti ya ondan öyle söyledim yoksa uykuya direnme bugün hat safhada.

Valla cnm bebekle hiç otele gitmedim. Villa kiralayıp kendin pişir ye yaptık hep.
Kendim pişirdiğim tatil bana hiç tatil gibi gelmiyor ya. İstiyorum ki böyle malak gibi dinleneyim. Tabii bu sefer bebo da var ama olduğu kadar işte. Bari orada yemek yapmayayım ama otelde ek gıdalı tatil mümkün olmuyor galiba Kettle mı götürsem Kettle'da makarna haşlayan öğrenciler gibi ahsjjsjsj

Çok üzülüyorum, çok kaşınıyor belli ki, hırsından ağlıyor resmen. Sizin nasıl geçti bu süreç. Kaşıntıyı nasıl azalttın
elimi sürtüyorum canım cok hoşuna gidiyo.buzluga atılan dişkaşıyıcı var verdim ama pek sevmedi oioinin silikon kaşıyıcısına aşık heeşey agzında zaten. bol kucakta geçti ama bu süreç

kız ben o ikeanın karıştırma kabını 6 yıldır kullanıyorım bana mısın demedi ama hep elde yıkadım

gelin tabii de biz tam şeye gidiyoduk ya şeyeee bildin mi he oraya işte

elimi sürtüyorum canım cok hoşuna gidiyo.buzluga atılan dişkaşıyıcı var verdim ama pek sevmedi oioinin silikon kaşıyıcısına aşık heeşey agzında zaten. bol kucakta geçti ama bu süreç
Off bizim de öyle Mızırdıyor sürekli ve hiç bişeyden memnun olmuyor. Bi soru daha sorayım, iştah azalması oldu mu, memede geçirdiği süre azaldı sanki, 4 5 dk emiyor bırakıyor, dişle ilgisi var mı acaba

İlk başlayacağı zamanlara denk gelirse yoğurt ve meyve püreleri rahat olur da sebzeler sıkıntılı bide otelde birçok kişiye yemek yapıldığı için tuzsuz bişey bulamazsın bebiş için

bizimki meme reddi başladıgından beri keyfine göre emiyo bazen 2 dk bazen 5 çok uzun emmediği için farkı bilemedim. ama emerken bir anda huysuzlanıp memeyi ısırıp çekiyodu sonra da aglama krizi

Bebeyle otel? Hem de ek gıdalı? Ve sadece çekirdek aile ile mi? Çok zor değil mi
, bana mı öyle geliyor? Gideceğin otel de önemli oradan neler kullanabileceksin bazı otellerde bebekler için özel bölüm oluyor bazılarında buharda istediğin şeyi pişirtebiliyorsun vs

Ama kettle dan tencereye herrşeyi götüreni duymuştum. Ben şahsen bu durumda tatilden yorulmuş olarak dönerdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…