Babası 3 bucuk aylıkken çıkarmış, kaynanam sağolsun ‘ay ayyyynııı babası, kesin erken diş çıkarır bu’ diye diye çağırdı resmenErkenden geliyor desene
ben şişme minderiyle almıstım benim topik kızım rahat otırduysa herkes oturur herhalde. bana hiç küçük gelmedi.İkeadaki çok küçük değil mi oturma kısmı biraz küçük gibi geldi bana
Küvette mi yıkıyorsun peki cnmBen hep kendim yıkıyorum hiç eşimle yıkamam büyüdüler artık kolay kolay kulağına su kaçmaz bence kendi kendine yıkamaya alıştır kendini rahat edersin
En iyisi bebeyle gidip bakmak olcak sanırımben şişme minderiyle almıstım benim topik kızım rahat otırduysa herkes oturur herhalde. bana hiç küçük gelmedi.
Çok üzülüyorum, çok kaşınıyor belli ki, hırsından ağlıyor resmen. Sizin nasıl geçti bu süreç. Kaşıntıyı nasıl azalttın1 hafta sürdü bizim bunlar sonrasında patladı diş
ben şişme minderiyle almıstım benim topik kızım rahat otırduysa herkes oturur herhalde. bana hiç küçük gelmedi.
Atak haftasi bitti ya ondan öyle söyledim yoksa uykuya direnme bugün hat safhada.Atağın bittiğini nasıl anladın? Ben herhalde bitti diyordum. Önceki gece 8 saat, bu gece 7,5 saat uyudu. Bu beyaz yakalıları da sollayacak galiba :/
Hee kendi uyumuş evet. 3 saat uğraşmış, emeğini hiçe sayyo hallahallaaa
Markasına nasıl şaapıcaz bunun? Benim paslanmaz diye aldığım her şey paslanıyor
Bu kesin böyle. Girişe yazalım bunu
Sormadım. Normal mevsim alerjisidir herhalde besin alerjisinin damlası olduğunu sanmam ama yine çılgınca araştırırken okumuştum, besin alerjisi belirtilerinde hırıltı da var
Valla cnm bebekle hiç otele gitmedim. Villa kiralayıp kendin pişir ye yaptık hep.Hatırladım. Hiş de komik de deYilmişsak_ran . Akıllara ziyan da değilmiş. Kendime haksızlık etmişim. Püüü
Geçelim sorumuza: Ek gıda tatilde nasıl şaapılıyor? Özellikle tecrübelilere soruyorum, yolumuzu aydınlatınadzeynep @Leylacaa KIRMIZILIKUCUKKIZ @kahvesizasla @huzurunmeraklisi
Ya ben Ikea'dan paslanmaz çelik karıştırma kabı aldım. Makineye attım yıkandı bir güzel. Sonra içinde kurabiye hamuru yoğurdum. Yoğurdukça hamur grileşti. Bir baktım kap boya veriyor. Hoop hamurla beraber çöpe...ben onu da ikeadan almıstım. hiçbirşey olmadı. bir zmaanlar ikea ucuzdu ben zengin değildim yanlış anlaşılmasın.
paslanmaz çelik diyenlere bak netten yorumlarda millet yazmıstır paslandı ya da hiçbişi olmadı diye
Biz de gelelim mi? Bir yaz idare edin noooolmuş yani? İnsanlık öldü mü beeeh, öldü mü?! Bize her gün yoğurt mayalar, sebze haşlarsın ne güzelotel tatili mi yani yemeği sen mi yapacaksın herşey dahil mi. benimki de soru yemeği sen yapacak olsan neden sorasın.
ben bu konuda tecrübeli değilim. çünkü bizimkiler hep yazlık yerde oturdu. bizim tatillerimiz burda anne baba evinde oldugu için kendim yaptım.
Aman benim annem böyle ya sağolsun kaynanami aratmıyorEvet evet. Biz kaplıcaya falan gitmedik tabii de işte öyle bir kendimizi deneyelim dedik, yol gidebilecek miyiz diye hem de babaannesiyle dedesi görmüş oldu
Hırıltı bizimkinde de hep var. Son gittiğimizde doktor altı aylıkken alerji damlası başlayabiliriz dedi
@ANKHESPAATEN sormuştu. Ben onun adını yazdığında ne olduğunu anlamadığım için tamamen merakımdan sordum. Böyle de boş bir insanım
Annelerin kesişim kümesi. Bu yönlerine çekmeyelim ya
"Yemeyeyim mi yani anne onu mu istiyorsun?" desene. Çıldırtırlar insanı. Benim annem de hala her seferinde diyor ki "Acaba doktora bir sorsan mı mama verelim mi diye?"
Kedi mi bu ayol
Armutlu güzel evet ama eşimin ailesi Oylat'a gitmiş. O yüzden oraya gittik biz. Yoksa kaplıcaya neyin girmedik yani. Üff müsilaj hala var diyorlar ya. Marmara Denizi'ne tekrar ne zaman girebileceğiz
Tabak nerenin?
Ebebek'in Baby bilmem ne markasınınkini aldım ben. Çok yardımcı oldum, biliyorum
Kalpler tek yürek, bu sorunun cevabını arıyoruz
Di mi ya
Ben hala multivitaminle folik asit yükleniyorum. Bu azmasın da kim azsın
Akıl tutulması nedir? Nasıl yaşanır?
Ay allahım şu kaynanaların bi susmuyor zaten diliBabası 3 bucuk aylıkken çıkarmış, kaynanam sağolsun ‘ay ayyyynııı babası, kesin erken diş çıkarır bu’ diye diye çağırdı resmen
Kendim pişirdiğim tatil bana hiç tatil gibi gelmiyor ya. İstiyorum ki böyle malak gibi dinleneyim. Tabii bu sefer bebo da var ama olduğu kadar işte. Bari orada yemek yapmayayım ama otelde ek gıdalı tatil mümkün olmuyor galibaAtak haftasi bitti ya ondan öyle söyledim yoksa uykuya direnme bugün hat safhada.
Valla cnm bebekle hiç otele gitmedim. Villa kiralayıp kendin pişir ye yaptık hep.
elimi sürtüyorum canım cok hoşuna gidiyo.buzluga atılan dişkaşıyıcı var verdim ama pek sevmedi oioinin silikon kaşıyıcısına aşık heeşey agzında zaten. bol kucakta geçti ama bu süreçÇok üzülüyorum, çok kaşınıyor belli ki, hırsından ağlıyor resmen. Sizin nasıl geçti bu süreç. Kaşıntıyı nasıl azalttın
kız ben o ikeanın karıştırma kabını 6 yıldır kullanıyorım bana mısın demedi ama hep elde yıkadımYa ben Ikea'dan paslanmaz çelik karıştırma kabı aldım. Makineye attım yıkandı bir güzel. Sonra içinde kurabiye hamuru yoğurdum. Yoğurdukça hamur grileşti. Bir baktım kap boya veriyor. Hoop hamurla beraber çöpe...
WMF var meşhuuuur çelik markası bildin mi? Onun çelik tencere takımı indirime girmişti. Evlenirken aldım. Makarna suyu kaynatırken paslandı. Götürdüm. İncelemeye aldılar. Yeni takım verdiler. O da paslandı. Hooop iade. Onu çöpe atamıyon tabii ahahhsjsjsj
Biz de gelelim mi? Bir yaz idare edin noooolmuş yani? İnsanlık öldü mü beeeh, öldü mü?! Bize her gün yoğurt mayalar, sebze haşlarsın ne güzel
Off bizim de öyleelimi sürtüyorum canım cok hoşuna gidiyo.buzluga atılan dişkaşıyıcı var verdim ama pek sevmedi oioinin silikon kaşıyıcısına aşık heeşey agzında zaten. bol kucakta geçti ama bu süreç
İlk başlayacağı zamanlara denk gelirse yoğurt ve meyve püreleri rahat olur da sebzeler sıkıntılı bide otelde birçok kişiye yemek yapıldığı için tuzsuz bişey bulamazsın bebiş içinKendim pişirdiğim tatil bana hiç tatil gibi gelmiyor ya. İstiyorum ki böyle malak gibi dinleneyim. Tabii bu sefer bebo da var ama olduğu kadar işte. Bari orada yemek yapmayayım ama otelde ek gıdalı tatil mümkün olmuyor galibaKettle mı götürsem Kettle'da makarna haşlayan öğrenciler gibi ahsjjsjsj
bizimki meme reddi başladıgından beri keyfine göre emiyo bazen 2 dk bazen 5 çok uzun emmediği için farkı bilemedim. ama emerken bir anda huysuzlanıp memeyi ısırıp çekiyodu sonra da aglama kriziOff bizim de öyleMızırdıyor sürekli ve hiç bişeyden memnun olmuyor. Bi soru daha sorayım, iştah azalması oldu mu, memede geçirdiği süre azaldı sanki, 4 5 dk emiyor bırakıyor, dişle ilgisi var mı acaba
aynen buEki Görüntüle 3088514 bundan bahsediyorsunuz demi
Bebeyle otel? Hem de ek gıdalı? Ve sadece çekirdek aile ile mi? Çok zor değil miHatırladım. Hiş de komik de deYilmişsak_ran . Akıllara ziyan da değilmiş. Kendime haksızlık etmişim. Püüü
Geçelim sorumuza: Ek gıda tatilde nasıl şaapılıyor? Özellikle tecrübelilere soruyorum, yolumuzu aydınlatınadzeynep @Leylacaa KIRMIZILIKUCUKKIZ @kahvesizasla @huzurunmeraklisi