- 9 Nisan 2013
- 7.062
- 7.279
- 33
Aykırı bebeklerBence bizimkilerin hiçbiri rutin sevmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aykırı bebeklerBence bizimkilerin hiçbiri rutin sevmıyor
Bana hediye geldi canım ama gelmese bu ay içinde alırdım
Evet evet. Biz kaplıcaya falan gitmedik tabii de işte öyle bir kendimizi deneyelim dedik, yol gidebilecek miyiz diye hem de babaannesiyle dedesi görmüş olduYa kaplicalarda miyok cnm ya benim annem değişik tir, hep kötü şeyler söyler her konuda, bilmiyorum ya bana da öyle geliyor en azından oturup oyun oynarız beraber
Hırıltı bizimkinde de hep var. Son gittiğimizde doktor altı aylıkken alerji damlası başlayabiliriz dediBenimki kusuyo surekli, genzinde hep hiriltisi var bu yuzden. Doktor gaviscon verdi de çok içiremedim.
ANKHESPAATEN sormuştu. Ben onun adını yazdığında ne olduğunu anlamadığım için tamamen merakımdan sordum. Böyle de boş bir insanımN Neal canim demir damlasi sormustun. Doktorun bize onerdigi şuydu, linkini birakiyorum
SALUS Salufer Damla 30 ml Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SALUS Salufer Damla 30 ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Annelerin kesişim kümesi. Bu yönlerine çekmeyelim yaBenim annem de hep olumsuz , hep germeli
"Yemeyeyim mi yani anne onu mu istiyorsun?" desene. Çıldırtırlar insanı. Benim annem de hala her seferinde diyor ki "Acaba doktora bir sorsan mı mama verelim mi diye?"Benimki hamileyken de öyleydi sütün olmaz dedi durdu bak oldu dedim yemezsen olmaz diyo
Kedi mi bu ayolBende valla geçen gün diyor ki daha neler yapçak dur, ay dedim anne napicak, bi uyanicak beşiginden inip odaya geçicek siz duymucaksiniz sonra aricaksiniz nerde bu diye, kim bilir nerden çıkıcak diyor
Armutlu güzel evet ama eşimin ailesi Oylat'a gitmiş. O yüzden oraya gittik biz. Yoksa kaplıcaya neyin girmedik yani. Üff müsilaj hala var diyorlar ya. Marmara Denizi'ne tekrar ne zaman girebileceğizKız napıyosunuz oralarda Armutluya niye gelmediniz kaplıca desen kaplıca, deniz desen deniz, kumsal desen kumsal..
Tabak nerenin?Ben ek gıda alışverişine başladımmmm
Ebebek'in Baby bilmem ne markasınınkini aldım ben. Çok yardımcı oldum, biliyorumYine geriden geliyorum bi suluk aldim meyve süzgecinin markasi cinsi malzemesi mühim mi acaba?
Kalpler tek yürek, bu sorunun cevabını arıyoruzKızlar ya bu uyku rutinini nasıl oluşturucaz biz
Di mi yaAy bugün aşırı huysuz ya ... Diş patladı sandım ama diğer dişleri de aynı gibi of ne zormuş halinden anlamamak..
Ben hala multivitaminle folik asit yükleniyorum. Bu azmasın da kim azsınBiz bunlara fazla folik asit mi verdik naptık acaba ya
Akıl tutulması nedir? Nasıl yaşanır?Hahhah eşim yapiyordu bi ara bunu, kiz kardesleri ona o da bana anlatiyodu şöyle uyurmuş deneyelim mi diye. Önerinin biri de salincağa oturtup tvde çizgi film acmak ve uyutana pes ettirene kadar iki üç saat sallamak
Cok zararli oldugunu öğrendi tabi kendisi de..
Hiç bakmadım henüzHangi marka
Seninkinin markası ne
Ebebekten almışlardı canım kendi markasıydı sanırımSeninkinin markası ne
büyük kızımdan ikeanınki var çok memnundum onu kullanıcam. ama şimdi alacak olsam ikea kurdan aşırı pahalandı. baby plusın aynı tipi var onu alırdımMama sandalyesi aldınız mı erken mi daha ben şimdiden almaya karar verdim ama karar veremiyorum
Atağın bittiğini nasıl anladın? Ben herhalde bitti diyordum. Önceki gece 8 saat, bu gece 7,5 saat uyudu. Bu beyaz yakalıları da sollayacak galiba :/Atak bitti . Belli olur bakalım bikac güne kadar diş mi değil mi.. aman hasta olmasın da.
İnşallah
Hee kendi uyumuş evet. 3 saat uğraşmış, emeğini hiçe sayyo hallahallaaa3 saat oldu uyutamadim bi türlü. Parka da indirdim bebek arabasında uyur diye yine uyumadi. Eve çıktık,yatagina bıraktım elimi yıkamaya gittim. Gelip bi baktım uyumuş
Ne oldu yani kendi kendine uyumuş mu oldu bu kız?
Markasına nasıl şaapıcaz bunun? Benim paslanmaz diye aldığım her şey paslanıyoryok ben kullanmadım zaten bence buharda pişirme aparatı 30 40 tl bişey. alıyosun onu buharda sebze pişince alıp ister blw usulü ver eline istersen çatalla ez yedir.
Bu kesin böyle. Girişe yazalım bunuBence bizimkilerin hiçbiri rutin sevmıyor
Sormadım. Normal mevsim alerjisidir herhalde besin alerjisinin damlası olduğunu sanmam ama yine çılgınca araştırırken okumuştum, besin alerjisi belirtilerinde hırıltı da var
ben onu da ikeadan almıstım. hiçbirşey olmadı. bir zmaanlar ikea ucuzdu ben zengin değildim yanlış anlaşılmasın.Markasına nasıl şaapıcaz bunun? Benim paslanmaz diye aldığım her şey paslanıyor
otel tatili mi yani yemeği sen mi yapacaksın herşey dahil mi. benimki de soru yemeği sen yapacak olsan neden sorasın.Hatırladım. Hiş de komik de deYilmiş sak_ran . Akıllara ziyan da değilmiş. Kendime haksızlık etmişim. Püüü
Geçelim sorumuza: Ek gıda tatilde nasıl şaapılıyor? Özellikle tecrübelilere soruyorum, yolumuzu aydınlatın adzeynep Berilyumm KIRMIZILIKUCUKKIZ emilyinpariss huzurunmeraklisi
MalesefAykırı bebekler
En mantıklısı ya 3 4 sene kullanıyor zatenBen de tanidklara haber saldim, varsa etrafta birilerinde getirsinler diye
İnşallah o sorunun cevabını bian önce çözerizEvet evet. Biz kaplıcaya falan gitmedik tabii de işte öyle bir kendimizi deneyelim dedik, yol gidebilecek miyiz diye hem de babaannesiyle dedesi görmüş oldu
Hırıltı bizimkinde de hep var. Son gittiğimizde doktor altı aylıkken alerji damlası başlayabiliriz dedi
ANKHESPAATEN sormuştu. Ben onun adını yazdığında ne olduğunu anlamadığım için tamamen merakımdan sordum. Böyle de boş bir insanım
Annelerin kesişim kümesi. Bu yönlerine çekmeyelim ya
"Yemeyeyim mi yani anne onu mu istiyorsun?" desene. Çıldırtırlar insanı. Benim annem de hala her seferinde diyor ki "Acaba doktora bir sorsan mı mama verelim mi diye?"
Kedi mi bu ayol
Armutlu güzel evet ama eşimin ailesi Oylat'a gitmiş. O yüzden oraya gittik biz. Yoksa kaplıcaya neyin girmedik yani. Üff müsilaj hala var diyorlar ya. Marmara Denizi'ne tekrar ne zaman girebileceğiz
Tabak nerenin?
Ebebek'in Baby bilmem ne markasınınkini aldım ben. Çok yardımcı oldum, biliyorum
Kalpler tek yürek, bu sorunun cevabını arıyoruz
Di mi ya
Ben hala multivitaminle folik asit yükleniyorum. Bu azmasın da kim azsın
Akıl tutulması nedir? Nasıl yaşanır?
Ah ah sıpalar düz hesap 5 ayda anamızı ağlattılarAtağın bittiğini nasıl anladın? Ben herhalde bitti diyordum. Önceki gece 8 saat, bu gece 7,5 saat uyudu. Bu beyaz yakalıları da sollayacak galiba :/
Hee kendi uyumuş evet. 3 saat uğraşmış, emeğini hiçe sayyo hallahallaaa
Markasına nasıl şaapıcaz bunun? Benim paslanmaz diye aldığım her şey paslanıyor
Bu kesin böyle. Girişe yazalım bunu
Sormadım. Normal mevsim alerjisidir herhalde besin alerjisinin damlası olduğunu sanmam ama yine çılgınca araştırırken okumuştum, besin alerjisi belirtilerinde hırıltı da var
Erkenden geliyor deseneKızlar sanırım geliyor gelmekte olan. Bir kaç haftadır sol kulağını tutuyordu kaşıyor gibiydi, meme çiğnemesi de başlamıştı, yok canım daha erken dedim ama bugün salyaları feci çoğaldı ve ne bulursa büyük bir hırsla tutup ağzına götürüyor ağlayarak, soğuk salatalık verdim biraz yatıştırdı gibi. Diş çıkaran analar, bu belirtilerden kaç gün sonra çıktı dişler bi bilgi verir misiniz
İkeadaki çok küçük değil mi oturma kısmı biraz küçük gibi geldi banabüyük kızımdan ikeanınki var çok memnundum onu kullanıcam. ama şimdi alacak olsam ikea kurdan aşırı pahalandı. baby plusın aynı tipi var onu alırdım
1 hafta sürdü bizim bunlar sonrasında patladı dişKızlar sanırım geliyor gelmekte olan. Bir kaç haftadır sol kulağını tutuyordu kaşıyor gibiydi, meme çiğnemesi de başlamıştı, yok canım daha erken dedim ama bugün salyaları feci çoğaldı ve ne bulursa büyük bir hırsla tutup ağzına götürüyor ağlayarak, soğuk salatalık verdim biraz yatıştırdı gibi. Diş çıkaran analar, bu belirtilerden kaç gün sonra çıktı dişler bi bilgi verir misiniz