2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ya kaplicalarda mi😍yok cnm ya benim annem değişik tir, hep kötü şeyler söyler her konuda, bilmiyorum ya bana da öyle geliyor en azından oturup oyun oynarız beraber
Evet evet. Biz kaplıcaya falan gitmedik tabii de işte öyle bir kendimizi deneyelim dedik, yol gidebilecek miyiz diye hem de babaannesiyle dedesi görmüş oldu
Benimki kusuyo surekli, genzinde hep hiriltisi var bu yuzden. Doktor gaviscon verdi de çok içiremedim.
Hırıltı bizimkinde de hep var. Son gittiğimizde doktor altı aylıkken alerji damlası başlayabiliriz dedi
N Neal canim demir damlasi sormustun. Doktorun bize onerdigi şuydu, linkini birakiyorum

ANKHESPAATEN ANKHESPAATEN sormuştu. Ben onun adını yazdığında ne olduğunu anlamadığım için tamamen merakımdan sordum. Böyle de boş bir insanım 🙈
Benim annem de hep olumsuz , hep germeli :KK12:
Annelerin kesişim kümesi. Bu yönlerine çekmeyelim ya
Benimki hamileyken de öyleydi sütün olmaz dedi durdu bak oldu dedim yemezsen olmaz diyo 😀
"Yemeyeyim mi yani anne onu mu istiyorsun?" desene. Çıldırtırlar insanı. Benim annem de hala her seferinde diyor ki "Acaba doktora bir sorsan mı mama verelim mi diye?" 🤦🏻‍♀️
Bende valla 😀geçen gün diyor ki daha neler yapçak dur, ay dedim anne napicak, bi uyanicak beşiginden inip odaya geçicek siz duymucaksiniz sonra aricaksiniz nerde bu diye, kim bilir nerden çıkıcak diyor 😀😀
Kedi mi bu ayol 🤣🤣
Kız napıyosunuz oralarda Armutluya niye gelmediniz 👿 kaplıca desen kaplıca, deniz desen deniz, kumsal desen kumsal..
Armutlu güzel evet ama eşimin ailesi Oylat'a gitmiş. O yüzden oraya gittik biz. Yoksa kaplıcaya neyin girmedik yani. Üff müsilaj hala var diyorlar ya. Marmara Denizi'ne tekrar ne zaman girebileceğiz 🙄
Ben ek gıda alışverişine başladımmmm 💃💃💃💃
Tabak nerenin?
Yine geriden geliyorum bi suluk aldim 🤭🤭 meyve süzgecinin markasi cinsi malzemesi mühim mi acaba?
Ebebek'in Baby bilmem ne markasınınkini aldım ben. Çok yardımcı oldum, biliyorum 🤣
Kızlar ya bu uyku rutinini nasıl oluşturucaz biz
Kalpler tek yürek, bu sorunun cevabını arıyoruz
Ay bugün aşırı huysuz ya ... Diş patladı sandım ama diğer dişleri de aynı gibi of ne zormuş halinden anlamamak..
Di mi ya :KK43:
Biz bunlara fazla folik asit mi verdik naptık acaba ya 😂
Ben hala multivitaminle folik asit yükleniyorum. Bu azmasın da kim azsın
Hahhah eşim yapiyordu bi ara bunu, kiz kardesleri ona o da bana anlatiyodu şöyle uyurmuş deneyelim mi diye. Önerinin biri de salincağa oturtup tvde çizgi film acmak ve uyutana pes ettirene kadar iki üç saat sallamak 😳
Cok zararli oldugunu öğrendi tabi kendisi de..
Akıl tutulması nedir? Nasıl yaşanır?

Atak bitti . Belli olur bakalım bikac güne kadar diş mi değil mi.. aman hasta olmasın da.

İnşallah 💕
Atağın bittiğini nasıl anladın? Ben herhalde bitti diyordum. Önceki gece 8 saat, bu gece 7,5 saat uyudu. Bu beyaz yakalıları da sollayacak galiba :/
3 saat oldu uyutamadim bi türlü. Parka da indirdim bebek arabasında uyur diye yine uyumadi. Eve çıktık,yatagina bıraktım elimi yıkamaya gittim. Gelip bi baktım uyumuş 🙈
Ne oldu yani kendi kendine uyumuş mu oldu bu kız?
Hee kendi uyumuş evet. 3 saat uğraşmış, emeğini hiçe sayyo hallahallaaa
yok ben kullanmadım zaten bence buharda pişirme aparatı 30 40 tl bişey. alıyosun onu buharda sebze pişince alıp ister blw usulü ver eline istersen çatalla ez yedir.
Markasına nasıl şaapıcaz bunun? Benim paslanmaz diye aldığım her şey paslanıyor 🙄
Bence bizimkilerin hiçbiri rutin sevmıyor 😅
Bu kesin böyle. Girişe yazalım bunu
N Neal
Alerji damlasi besin alerjisi icin mi dedi? Yoksa mevsim alerjisi icin mi?
Sormadım. Normal mevsim alerjisidir herhalde besin alerjisinin damlası olduğunu sanmam ama yine çılgınca araştırırken okumuştum, besin alerjisi belirtilerinde hırıltı da var

Yine çok önemli, akıllara ziyan bir soruyla gelecektim ne güzel. Unuttum. Verilmiş sadakanız varmış. Bugün çocuk babaanesinin kucağındayken boş bebek arabasını ileri geri yaptım elimle, oturduğum yerden, şey için, çocuğu uyutmak için. Çok şükür olmayan aklım ve ben her gün yeni güzelliklere imza atıyoruz

Markasına nasıl şaapıcaz bunun? Benim paslanmaz diye aldığım her şey paslanıyor 🙄
ben onu da ikeadan almıstım. hiçbirşey olmadı. bir zmaanlar ikea ucuzdu ben zengin değildim yanlış anlaşılmasın.
paslanmaz çelik diyenlere bak netten yorumlarda millet yazmıstır paslandı ya da hiçbişi olmadı diye

Hatırladım. Hiş de komik de deYilmiş sak_ran sak_ran . Akıllara ziyan da değilmiş. Kendime haksızlık etmişim. Püüü

Geçelim sorumuza: Ek gıda tatilde nasıl şaapılıyor? Özellikle tecrübelilere soruyorum, yolumuzu aydınlatın adzeynep adzeynep Berilyumm Berilyumm KIRMIZILIKUCUKKIZ KIRMIZILIKUCUKKIZ emilyinpariss emilyinpariss huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi
otel tatili mi yani yemeği sen mi yapacaksın herşey dahil mi. benimki de soru yemeği sen yapacak olsan neden sorasın.
ben bu konuda tecrübeli değilim. çünkü bizimkiler hep yazlık yerde oturdu. bizim tatillerimiz burda anne baba evinde oldugu için kendim yaptım.

Evet evet. Biz kaplıcaya falan gitmedik tabii de işte öyle bir kendimizi deneyelim dedik, yol gidebilecek miyiz diye hem de babaannesiyle dedesi görmüş oldu

Hırıltı bizimkinde de hep var. Son gittiğimizde doktor altı aylıkken alerji damlası başlayabiliriz dedi

ANKHESPAATEN ANKHESPAATEN sormuştu. Ben onun adını yazdığında ne olduğunu anlamadığım için tamamen merakımdan sordum. Böyle de boş bir insanım 🙈

Annelerin kesişim kümesi. Bu yönlerine çekmeyelim ya

"Yemeyeyim mi yani anne onu mu istiyorsun?" desene. Çıldırtırlar insanı. Benim annem de hala her seferinde diyor ki "Acaba doktora bir sorsan mı mama verelim mi diye?" 🤦🏻‍♀️

Kedi mi bu ayol 🤣🤣

Armutlu güzel evet ama eşimin ailesi Oylat'a gitmiş. O yüzden oraya gittik biz. Yoksa kaplıcaya neyin girmedik yani. Üff müsilaj hala var diyorlar ya. Marmara Denizi'ne tekrar ne zaman girebileceğiz 🙄

Tabak nerenin?

Ebebek'in Baby bilmem ne markasınınkini aldım ben. Çok yardımcı oldum, biliyorum 🤣

Kalpler tek yürek, bu sorunun cevabını arıyoruz

Di mi ya :KK43:

Ben hala multivitaminle folik asit yükleniyorum. Bu azmasın da kim azsın

Akıl tutulması nedir? Nasıl yaşanır?
İnşallah o sorunun cevabını bian önce çözeriz 😅

Kızlar sanırım geliyor gelmekte olan. Bir kaç haftadır sol kulağını tutuyordu kaşıyor gibiydi, meme çiğnemesi de başlamıştı, yok canım daha erken dedim ama bugün salyaları feci çoğaldı ve ne bulursa büyük bir hırsla tutup ağzına götürüyor ağlayarak, soğuk salatalık verdim biraz yatıştırdı gibi. Diş çıkaran analar, bu belirtilerden kaç gün sonra çıktı dişler bi bilgi verir misiniz🥵

Atağın bittiğini nasıl anladın? Ben herhalde bitti diyordum. Önceki gece 8 saat, bu gece 7,5 saat uyudu. Bu beyaz yakalıları da sollayacak galiba :/

Hee kendi uyumuş evet. 3 saat uğraşmış, emeğini hiçe sayyo hallahallaaa

Bu kesin böyle. Girişe yazalım bunu

Sormadım. Normal mevsim alerjisidir herhalde besin alerjisinin damlası olduğunu sanmam ama yine çılgınca araştırırken okumuştum, besin alerjisi belirtilerinde hırıltı da var
Ah ah sıpalar düz hesap 5 ayda anamızı ağlattılar 😅

Kızlar sanırım geliyor gelmekte olan. Bir kaç haftadır sol kulağını tutuyordu kaşıyor gibiydi, meme çiğnemesi de başlamıştı, yok canım daha erken dedim ama bugün salyaları feci çoğaldı ve ne bulursa büyük bir hırsla tutup ağzına götürüyor ağlayarak, soğuk salatalık verdim biraz yatıştırdı gibi. Diş çıkaran analar, bu belirtilerden kaç gün sonra çıktı dişler bi bilgi verir misiniz🥵
Erkenden geliyor desene 😳

1 hafta sürdü bizim bunlar sonrasında patladı diş

X