Ay bugün aşırı huysuz ya ... Diş patladı sandım ama diğer dişleri de aynı gibi of ne zormuş halinden anlamamak..
Geçen gün benim ablam anneme demiş ki ben hep bebek arabasına koyuyordum hemen uyuyordu. Annem de gelmiş ablan böyle diyor yapalım mı diyor. Bebek doğduğundan beri annemle birlikteyiz defalarca bizzat kendi denedi uyumuyor çocuk öyleben de verdim kucağına al git dene uyut gel diye, tabi ki uyumadı emzirsen mi diye getirdi geri
Şurada ''bebeğim besigine koyduğum gibi uyuyor'' diyen bir anne olduğunu hiç sanmıyorum. Sanırım şubat bebeklerinin vitamini fazla kaçtı
Saati saatine hatta dakikası dakikasına aynı rutinleri yaparak. Misal 7.30 da banyo yaptır 8 e kadar giyinme masaj Faslı. 8.30 da emzirme ve uyku. Uyumasa bile sürekli tekrarlarsan bir süre sonra uyuması gerektiğini anlayacak o saatlerde. Mesela banyo yaptırdıktan sonra tamam şimdi uyku vakti sinyalleri Çakar kafasında gibi gibi.. önemli olan saatleri sürekli denk getirmen
Benim kız rutin sevmiyorSaatleri denk getirmeye çalışıyorum ama sıpa genede bozuyor ya öğlen 1 gibi uyuttum dedim kaka yaptı uyku açıldı bi türlü döndüremedim uykuya
Kendim yıkamaya daha cesaret edemedim ben yaa , eşimle yıkarken bile onun elinden kayıp duruyor , çok kıpırdak bu kız .Ben hep kendim yıkıyorum hiç eşimle yıkamam büyüdüler artık kolay kolay kulağına su kaçmaz bence kendi kendine yıkamaya alıştır kendini rahat edersin
Ben biliyorum , benimki hergün oricinıl yumurta ve ceviz yememden böyle fıldır fıldır olduBiz bunlara fazla folik asit mi verdik naptık acaba ya
Millete göre bu bebeler hep açZaten durmayinca yada uyumayınca hemen aç mı bu acaba diye geri verilir hemenki sen emzireli 2 dakka olmuştur daha
O ney öyle yahu ne çizgi filmi el kadar bebeyeÇok geçmiş olsun canim. Senin kiz cok dakik. Atak bitti mi? Bittiyse diş olabilir
Hahhah eşim yapiyordu bi ara bunu, kiz kardesleri ona o da bana anlatiyodu şöyle uyurmuş deneyelim mi diye. Önerinin biri de salincağa oturtup tvde çizgi film acmak ve uyutana pes ettirene kadar iki üç saat sallamak
Cok zararli oldugunu öğrendi tabi kendisi de..
İşte var oyle tipler. Cocugu da tablet bagimlisi simdi.O ney öyle yahu ne çizgi filmi el kadar bebeye
İnşallah , benim de tek isteğim bu . Bana çeksin sevsin kitap okumayı , babasına diyorum okumasan da o kitabı tutucaksın elinde okur gibi .İşte var oyle tipler. Cocugu da tablet bagimlisi simdi.
Allahim ben kinadim sen affet, benim cocugum kitap, defter, oyun sever inş
Atak bitti . Belli olur bakalım bikac güne kadar diş mi değil mi.. aman hasta olmasın da.Çok geçmiş olsun canim. Senin kiz cok dakik. Atak bitti mi? Bittiyse diş olabilir
Hahhah eşim yapiyordu bi ara bunu, kiz kardesleri ona o da bana anlatiyodu şöyle uyurmuş deneyelim mi diye. Önerinin biri de salincağa oturtup tvde çizgi film acmak ve uyutana pes ettirene kadar iki üç saat sallamak
Cok zararli oldugunu öğrendi tabi kendisi de..
İnşallahİnşallah zamanla hepimiz diyebiliriz bunu. Çok amin
Şşş nazar etme masallah kuzuya3 saat oldu uyutamadim bi türlü. Parka da indirdim bebek arabasında uyur diye yine uyumadi. Eve çıktık,yatagina bıraktım elimi yıkamaya gittim. Gelip bi baktım uyumuş
Ne oldu yani kendi kendine uyumuş mu oldu bu kız?
Dur şimdi çok sevinme , normalmiş gibi davran , herkeşe de söyleme3 saat oldu uyutamadim bi türlü. Parka da indirdim bebek arabasında uyur diye yine uyumadi. Eve çıktık,yatagina bıraktım elimi yıkamaya gittim. Gelip bi baktım uyumuş
Ne oldu yani kendi kendine uyumuş mu oldu bu kız?
yok ben kullanmadım zaten bence buharda pişirme aparatı 30 40 tl bişey. alıyosun onu buharda sebze pişince alıp ister blw usulü ver eline istersen çatalla ez yedir.Pratik mi, sen kullandin mi? Alalim mi örtmenim
Şşş nazar etme masallah kuzuya
Yok kiizz ne nazarı 3 saat uğraştım ya sonunda bayildi yorgunluktan bence.Dur şimdi çok sevinme , normalmiş gibi davran , herkeşe de söyleme
Çok çok aminnn. Bu kesinlikle ailenin nasıl yetiştirdiği ile alakalı. Benim babam biz küçükken kitap okur şiir okur uyuturdu bizi. Şimdi üç kız kardeş üçümüzde kitap bağımlısıyızİnşallah , benim de tek isteğim bu . Bana çeksin sevsin kitap okumayı , babasına diyorum okumasan da o kitabı tutucaksın elinde okur gibi .
yok ben kullanmadım zaten bence buharda pişirme aparatı 30 40 tl bişey. alıyosun onu buharda sebze pişince alıp ister blw usulü ver eline istersen çatalla ez yedir.
Evet ben de bundan alacağımO zaman buharda pisirme aparati aliyoruztamamdir tesekkur ederim
Bence bizimkilerin hiçbiri rutin sevmıyorBenim kız rutin sevmiyor
Kendim yıkamaya daha cesaret edemedim ben yaa , eşimle yıkarken bile onun elinden kayıp duruyor , çok kıpırdak bu kız .
Ben biliyorum , benimki hergün oricinıl yumurta ve ceviz yememden böyle fıldır fıldır oldu
Millete göre bu bebeler hep aç
Bana hediye geldi canım ama gelmese bu ay içinde alırdımMama sandalyesi aldınız mı erken mi daha ben şimdiden almaya karar verdim ama karar veremiyorum
Hangi markaEvet ben de bundan alacağım
Seninkinin markası neBana hediye geldi canım ama gelmese bu ay içinde alırdım