2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ay bugün aşırı huysuz ya ... Diş patladı sandım ama diğer dişleri de aynı gibi of ne zormuş halinden anlamamak..

Çok geçmiş olsun canim. Senin kiz cok dakik. Atak bitti mi? Bittiyse diş olabilir

Hahhah eşim yapiyordu bi ara bunu, kiz kardesleri ona o da bana anlatiyodu şöyle uyurmuş deneyelim mi diye. Önerinin biri de salincağa oturtup tvde çizgi film acmak ve uyutana pes ettirene kadar iki üç saat sallamak
Cok zararli oldugunu öğrendi tabi kendisi de..

Saatleri denk getirmeye çalışıyorum ama sıpa genede bozuyor ya öğlen 1 gibi uyuttum dedim kaka yaptı uyku açıldı bi türlü döndüremedim uykuya
Benim kız rutin sevmiyor
Ben hep kendim yıkıyorum hiç eşimle yıkamam büyüdüler artık kolay kolay kulağına su kaçmaz bence kendi kendine yıkamaya alıştır kendini rahat edersin
Kendim yıkamaya daha cesaret edemedim ben yaa , eşimle yıkarken bile onun elinden kayıp duruyor , çok kıpırdak bu kız .
Biz bunlara fazla folik asit mi verdik naptık acaba ya
Ben biliyorum , benimki hergün oricinıl yumurta ve ceviz yememden böyle fıldır fıldır oldu
Zaten durmayinca yada uyumayınca hemen aç mı bu acaba diye geri verilir hemen ki sen emzireli 2 dakka olmuştur daha
Millete göre bu bebeler hep aç

O ney öyle yahu ne çizgi filmi el kadar bebeye

Atak bitti . Belli olur bakalım bikac güne kadar diş mi değil mi.. aman hasta olmasın da.
İnşallah zamanla hepimiz diyebiliriz bunu. Çok amin
İnşallah

İnşallah , benim de tek isteğim bu . Bana çeksin sevsin kitap okumayı , babasına diyorum okumasan da o kitabı tutucaksın elinde okur gibi .
Çok çok aminnn. Bu kesinlikle ailenin nasıl yetiştirdiği ile alakalı. Benim babam biz küçükken kitap okur şiir okur uyuturdu bizi. Şimdi üç kız kardeş üçümüzde kitap bağımlısıyız

Bence bizimkilerin hiçbiri rutin sevmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…