Ya onları hep düşündüm ama kafama takılan mükemmel sorunu yazıyorum şimdi hazır mısın? Bak şimdi, hani onların tekrar tekrar kullanılan kapakları var ya, o kapaklar cam ya da çelik ya da porselen değil ya, içlerinde LAYLONUMSU kaplama var ya, heh işte o kaplama malzemesi renk ve koku tutuyor. Tiksiniyorum. Kendimize yine bir şekilde yenileye yenileye kullanıyoruz da çocuk için cam kapaklı alsam daha mı iyi diye düşündüm. Tüp bebek bu, tohumuna para saydık. Cam kavanoz koymuyor. Giren girmiş afedersinKuzu onları evde bulunan normal kavanoxlara da koyarsın hiçbir şey olmuyoralma dicem de sen gene duramican yoğurt götürürken normal bir kavanoza koyup götürürdüm ben giderdi yani
Ben önceden almıştım bebiş daha ortalıkta yoktuicat çıkarma. battık
Ay bizimki buu, balkonda agular bugular, nerdeyse allah razı olsun aney diyecek. İçeri girince basıyor çığlığı, hava çok sıcak her dk çıkaramıyorum dışarıya, çok üzülüyorumBenimki yüzde yüz dışarı kuşu ya çığlık çığlığa ağlarken balkona bahçeye çıktığı anda gülücük saçıyor. Ve kesinlikle açık havada uyuyunca daha uzun süre uyuyor
Ben de bebeğin hücreleri babasında ve bende ayrı ayrı gezerken pembe ip alıp battaniye örmeye başlamıştım. Sonra da işte oğlum oldu ahahshjsjsjsjBen önceden almıştım bebiş daha ortalıkta yoktu
Bu benim 4. Denememdi, diğerleri parayı aldı gitti, kızım en azından parasının hakkını verdi başardı geldi, o yüzden helal olsun diyorum napimYa onları hep düşündüm ama kafama takılan mükemmel sorunu yazıyorum şimdi hazır mısın? Bak şimdi, hani onların tekrar tekrar kullanılan kapakları var ya, o kapaklar cam ya da çelik ya da porselen değil ya, içlerinde LAYLONUMSU kaplama var ya, heh işte o kaplama malzemesi renk ve koku tutuyor. Tiksiniyorum. Kendimize yine bir şekilde yenileye yenileye kullanıyoruz da çocuk için cam kapaklı alsam daha mı iyi diye düşündüm. Tüp bebek bu, tohumuna para saydık. Cam kavanoz koymuyor. Giren girmiş afedersinBu tüpler hep kendi rızkını yedi gitti ha adzeynep Karasbaby Beyazkup
Aşırı sıcakta ben de çıkarmıyorum. İçerde de klima açık olunca mutlu değilse sinirleniyorAy bizimki buu, balkonda agular bugular, nerdeyse allah razı olsun aney diyecek. İçeri girince basıyor çığlığı, hava çok sıcak her dk çıkaramıyorum dışarıya, çok üzülüyorum
Yavrum böyle detay düşünürsen batarsınYa onları hep düşündüm ama kafama takılan mükemmel sorunu yazıyorum şimdi hazır mısın? Bak şimdi, hani onların tekrar tekrar kullanılan kapakları var ya, o kapaklar cam ya da çelik ya da porselen değil ya, içlerinde LAYLONUMSU kaplama var ya, heh işte o kaplama malzemesi renk ve koku tutuyor. Tiksiniyorum. Kendimize yine bir şekilde yenileye yenileye kullanıyoruz da çocuk için cam kapaklı alsam daha mı iyi diye düşündüm. Tüp bebek bu, tohumuna para saydık. Cam kavanoz koymuyor. Giren girmiş afedersinBu tüpler hep kendi rızkını yedi gitti ha adzeynep Karasbaby Beyazkup
Olsun ya kullansaydın zaten erkek kız çok anlaşılmıyor dahaBen de bebeğin hücreleri babasında ve bende ayrı ayrı gezerken pembe ip alıp battaniye örmeye başlamıştım. Sonra da işte oğlum oldu ahahshjsjsjsj
Geleceğe yatırım konusunda benim gibi olun kızlar
acelem vardı çünküAma senin ikinci işte. Olmaz öyle olmuyor. Neden ilk değil neden neden?
Allah korusun. Ona nasıl para yetirem
ya saçmalama lütfen herşeyin bişeyi varKuzu onları evde bulunan normal kavanoxlara da koyarsın hiçbir şey olmuyoralma dicem de sen gene duramican yoğurt götürürken normal bir kavanoza koyup götürürdüm ben giderdi yani
Belli bir markanın mı? Nereden almışlar? Memnunlar mı? Tam adını modelini zartını zurtunu öğrenebilir misin?yeğenlerimin ikisi de gözlük kulşanıyor büyük olan 5 aylıktan beri kullanıyor şimdi 5 yaşında. çerçevesini hiç degiştirmediler şu silikonlardan. sadece cam değişiyo her sene
Benim olayım düşünmek. Rüyamda bile düşünüyorumYavrum böyle detay düşünürsen batarsınkapakları güzelce yıka kurut ara ara değiştir bitti gitti. Kız bak ne bebeler var ayakları çorapsız sokakta koşuyor hiçbir şey olmuyor maşallah bizimkiler premses prens gibi büyüyor sonra da hasta olunca niye oldu diyoruz pimpirik ola ola oluyorlar
Ertele, kendi ödesinBen tüp bebek icin nakit avans cekmis taksitlerini de ertelemistim. Demem o ki halen taksidini oduyoz kizimin
Hediye ettim. Aynısının yeşilini ördüm. Çok kalın diye kullanamadık. Gerçek bir yatırımcıyım yaaa Allah bahşetmiş bir yetenek. Her kula nasip olmazOlsun ya kullansaydın zaten erkek kız çok anlaşılmıyor daha
O geçirir, saksıya fesleğen gibi oturturKızlar deniz için şu spa merkezlerinde kullanılan boyun simitlerinden alasım var. Dolapta ucuz buldum 2. El. Acaba kızım başından geçirmeme izin verir mi, yoksa o mu benim başıma geçirir bilemedim
Heh işte bak alayım di mi alayım di mi alayım mı? Alayım mı?ya saçmalama lütfen herşeyin bişeyi var
canım ben büyükte swimtrainer almıstım bak iatersen bi. kırmızı olan bizim yaş grubuna oluyo. 4 yaşa kadar sanırım emniyet kemerli emniywtli bir simitKızlar deniz için şu spa merkezlerinde kullanılan boyun simitlerinden alasım var. Dolapta ucuz buldum 2. El. Acaba kızım başından geçirmeme izin verir mi, yoksa o mu benim başıma geçirir bilemedim
Hediye olması da iyi olmuşBelli bir markanın mı? Nereden almışlar? Memnunlar mı? Tam adını modelini zartını zurtunu öğrenebilir misin?
Benim olayım düşünmek. Rüyamda bile düşünüyorum
Ertele, kendi ödesin
Hediye ettim. Aynısının yeşilini ördüm. Çok kalın diye kullanamadık. Gerçek bir yatırımcıyım yaaa Allah bahşetmiş bir yetenek. Her kula nasip olmaz
O geçirir, saksıya fesleğen gibi oturtur
Heh işte bak alayım di mi alayım di mi alayım mı? Alayım mı?
Var var ama kapakları plastik. Koku yapıyor. Hem de Paşabahçe'ninHediye olması da iyi olmuşKız dur alma hemen saklama kaplarını evde cam saklama kapların yoksa bime Lav marka geliyormuş bi onlara bak hem uygun fiyatlı
miraflex miş gözlük çerçevesi bi incele istersen çocuk kırıp atamıyo silikpn esnek. arkası ipliBelli bir markanın mı? Nereden almışlar? Memnunlar mı? Tam adını modelini zartını zurtunu öğrenebilir misin?
Benim olayım düşünmek. Rüyamda bile düşünüyorum
Ertele, kendi ödesin
Hediye ettim. Aynısının yeşilini ördüm. Çok kalın diye kullanamadık. Gerçek bir yatırımcıyım yaaa Allah bahşetmiş bir yetenek. Her kula nasip olmaz
O geçirir, saksıya fesleğen gibi oturtur
Heh işte bak alayım di mi alayım di mi alayım mı? Alayım mı?
Ben dediklerimden kullanıyorum hiç koku almadım ama bilemedimVar var ama kapakları plastik. Koku yapıyor. Hem de Paşabahçe'nin