Hadi bir ben kaldım
Kucakçı olmuş iyice heralde , biliyorum çok zor ilk iki ay biz de öyleydik , üçüncü ay biraz uyumaya başladı gündüz bir saat falan çünkü artık emince bıraktırdım hemen memeyi , kucağımdan da bırakıp oyuncaklarla falan oyalamaya çalıştım hep . Öyle öyle azıcık kopmaya başladı kucaktan .Yok. Gunduz dun bugun 30dk uykusu bile olmadi. Kucaktan indirince kesin uyaniyor, biraksam da terleyip kipirdiyor veya kafasini azcik oynatiyor uyaniyor... Sonra uyandigi icin agliyor uykusuna donemiyor vsvs
Cok bozuldu ya ruh halim. Basaramiyorum uyutmayi bir turlu. Geceleri uyuyodu artik onu da hep kesikli uyuyabiliyor. Cok uzuluyorum
Neal in oğlana özel sanırım .Öyle bir gözlük mü varmış. Ben neden kara cahilim
Ben de çok yakında 35. Ortalamayı yükseltiyoruz, gidelimBi 35'lik de burda var
Ben de onu almasam belki bunu alırım diye çok baktım
Yok yav bizimkinin gözlerinde farklı bir durum var. Özel filtreli bilmem neli cam kullanması gerekecek güneş gözlüğünde ama çerçeveler de uçuk fiyatlıÖyle bir gözlük mü varmış. Ben neden kara cahilim
Sıcaktan mı acaba ya ben de parkta uyutmayı beceremiyorum artık. Hastalıktan sonra çocuk reset'lendi sanki. Bugün 40 dk uyudu parkta onun da yarısından fazlası bebek arabasını sürekli sürerek geçtiYok. Gunduz dun bugun 30dk uykusu bile olmadi. Kucaktan indirince kesin uyaniyor, biraksam da terleyip kipirdiyor veya kafasini azcik oynatiyor uyaniyor... Sonra uyandigi icin agliyor uykusuna donemiyor vsvs
Cok bozuldu ya ruh halim. Basaramiyorum uyutmayi bir turlu. Geceleri uyuyodu artik onu da hep kesikli uyuyabiliyor. Cok uzuluyorum
İhtiyar heyeti
Anladım ben de yine bilmediğim bir ürün pazarlıyosun sandımYok yav bizimkinin gözlerinde farklı bir durum var. Özel filtreli bilmem neli cam kullanması gerekecek güneş gözlüğünde ama çerçeveler de uçuk fiyatlı
Sıcaktan mı acaba ya ben de parkta uyutmayı beceremiyorum artık. Hastalıktan sonra çocuk reset'lendi sanki. Bugün 40 dk uyudu parkta onun da yarısından fazlası bebek arabasını sürekli sürerek geçti
Kucakçı olmuş iyice heralde , biliyorum çok zor ilk iki ay biz de öyleydik , üçüncü ay biraz uyumaya başladı gündüz bir saat falan çünkü artık emince bıraktırdım hemen memeyi , kucağımdan da bırakıp oyuncaklarla falan oyalamaya çalıştım hep . Öyle öyle azıcık kopmaya başladı kucaktan .
Ben de çok yakında 35. Ortalamayı yükseltiyoruz, gidelimsak_ran ANKHESPAATEN
Yok yav bizimkinin gözlerinde farklı bir durum var. Özel filtreli bilmem neli cam kullanması gerekecek güneş gözlüğünde ama çerçeveler de uçuk fiyatlı
Sıcaktan mı acaba ya ben de parkta uyutmayı beceremiyorum artık. Hastalıktan sonra çocuk reset'lendi sanki. Bugün 40 dk uyudu parkta onun da yarısından fazlası bebek arabasını sürekli sürerek geçti
yok kız karıştırdın. ben ikeanın haşlama aparatıyla yaptım kızın ekgıdasını binteleye kanguru almış kızHıı sen 2000'lik blender'lı sebze haşlama makinesi influence ederken iyiydi
Hahahah bir ürün pazarlıyor olsam bunu şak diye anlarsın şüpheye yer bırakmamİhtiyar heyeti
Anladım ben de yine bilmediğim bir ürün pazarlıyosun sandım
Ohoo öyle hızlı adaptasyon özellikleri olaydı...Bugun sabah dag eteklerinde bi mesire alanina goturduk, su sesi, kus sesi, serinlik.. usuduk bile orda. Ama orda bile kucagimdan alip bebek arabasina koyar koymaz uyandi
Yok yani basaramadik
Aa soriyok kız karıştırdın. ben ikeanın haşlama aparatıyla yaptım kızın ekgıdasını binteleye kanguru almış kız
Benimki yüzde yüz dışarı kuşu ya çığlık çığlığa ağlarken balkona bahçeye çıktığı anda gülücük saçıyor. Ve kesinlikle açık havada uyuyunca daha uzun süre uyuyorCanim kucaktan indirsem sifir uyku olacak. O da gece uykusunu bozuyor. E indirmesem de aliskanliga donusuyor.
Cok zor ya bebek bakmak. Ya da ben cok beceriksizim bilmiyorum.
Bugun sabah dag eteklerinde bi mesire alanina goturduk, su sesi, kus sesi, serinlik.. usuduk bile orda. Ama orda bile kucagimdan alip bebek arabasina koyar koymaz uyandi
Yok yani basaramadik
Ayrıcaaağ 999 tl taam mı, 1000 değil, 999 teleyok kız karıştırdın. ben ikeanın haşlama aparatıyla yaptım kızın ekgıdasını binteleye kanguru almış kız
yeğenlerimin ikisi de gözlük kulşanıyor büyük olan 5 aylıktan beri kullanıyor şimdi 5 yaşında. çerçevesini hiç degiştirmediler şu silikonlardan. sadece cam değişiyo her seneBen de çok yakında 35. Ortalamayı yükseltiyoruz, gidelimsak_ran ANKHESPAATEN
Yok yav bizimkinin gözlerinde farklı bir durum var. Özel filtreli bilmem neli cam kullanması gerekecek güneş gözlüğünde ama çerçeveler de uçuk fiyatlı
aynen oydu
aa tamamm o zamaan. iki tane alsaydın ya kız ucuz bulmuskenAyrıcaaağ 999 tl taam mı, 1000 değil, 999 tele
1000 ytl olaydı alamandı zaten , çok oAyrıcaaağ 999 tl taam mı, 1000 değil, 999 tele
Gezenti bunlar hep be yaBenimki yüzde yüz dışarı kuşu ya çığlık çığlığa ağlarken balkona bahçeye çıktığı anda gülücük saçıyor. Ve kesinlikle açık havada uyuyunca daha uzun süre uyuyor
Ama senin ikinci işte. Olmaz öyle olmuyor. Neden ilk değil neden neden?33lük de burda
Allah korusun. Ona nasıl para yetirem1000 ytl olaydı alamandı zaten , çok o
Kuzu onları evde bulunan normal kavanoxlara da koyarsın hiçbir şey olmuyorCam kapaklı, vakumlu. Yoğurt ve meyveyi dışarı götürürken koymalık, belki bir de tek tek yoğurt mayalamalık diye işte. Ben nasıl yapacağıma karar veremedim. Biraz pahalı kavanozlar ama sağlam duruyor, kullanışlı yani. Sonrasında da kahvaltılık ya da tatlı koymak için kullanılabilinir
Onu hiç kullanmadım bi deneyim bize ondan sonda ek gıdada sıpaya yapayımvivo probiyotik de güzelmiş
vivo probiyotik de güzelmiş