2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kucakçı olmuş iyice heralde , biliyorum çok zor ilk iki ay biz de öyleydik , üçüncü ay biraz uyumaya başladı gündüz bir saat falan çünkü artık emince bıraktırdım hemen memeyi , kucağımdan da bırakıp oyuncaklarla falan oyalamaya çalıştım hep . Öyle öyle azıcık kopmaya başladı kucaktan .

Bi 35'lik de burda var
Ben de çok yakında 35. Ortalamayı yükseltiyoruz, gidelim sak_ran ANKHESPAATEN
Ben de onu almasam belki bunu alırım diye çok baktım
Öyle bir gözlük mü varmış. Ben neden kara cahilim
Yok yav bizimkinin gözlerinde farklı bir durum var. Özel filtreli bilmem neli cam kullanması gerekecek güneş gözlüğünde ama çerçeveler de uçuk fiyatlı
Sıcaktan mı acaba ya ben de parkta uyutmayı beceremiyorum artık. Hastalıktan sonra çocuk reset'lendi sanki. Bugün 40 dk uyudu parkta onun da yarısından fazlası bebek arabasını sürekli sürerek geçti

Ben de çok yakında 35. Ortalamayı yükseltiyoruz, gidelim sak_ran ANKHESPAATEN
İhtiyar heyeti
Ben de onu almasam belki bunu alırım diye çok baktım

Yok yav bizimkinin gözlerinde farklı bir durum var. Özel filtreli bilmem neli cam kullanması gerekecek güneş gözlüğünde ama çerçeveler de uçuk fiyatlı
Anladım ben de yine bilmediğim bir ürün pazarlıyosun sandım

Sıcaktan mı acaba ya ben de parkta uyutmayı beceremiyorum artık. Hastalıktan sonra çocuk reset'lendi sanki. Bugün 40 dk uyudu parkta onun da yarısından fazlası bebek arabasını sürekli sürerek geçti

Canim kucaktan indirsem sifir uyku olacak. O da gece uykusunu bozuyor. E indirmesem de aliskanliga donusuyor.
Cok zor ya bebek bakmak. Ya da ben cok beceriksizim bilmiyorum.

Bugun sabah dag eteklerinde bi mesire alanina goturduk, su sesi, kus sesi, serinlik.. usuduk bile orda. Ama orda bile kucagimdan alip bebek arabasina koyar koymaz uyandi
Yok yani basaramadik

İhtiyar heyeti

Anladım ben de yine bilmediğim bir ürün pazarlıyosun sandım
Hahahah bir ürün pazarlıyor olsam bunu şak diye anlarsın şüpheye yer bırakmam
Bugun sabah dag eteklerinde bi mesire alanina goturduk, su sesi, kus sesi, serinlik.. usuduk bile orda. Ama orda bile kucagimdan alip bebek arabasina koyar koymaz uyandi
Yok yani basaramadik
Ohoo öyle hızlı adaptasyon özellikleri olaydı...

Benimki yüzde yüz dışarı kuşu ya çığlık çığlığa ağlarken balkona bahçeye çıktığı anda gülücük saçıyor. Ve kesinlikle açık havada uyuyunca daha uzun süre uyuyor

yeğenlerimin ikisi de gözlük kulşanıyor büyük olan 5 aylıktan beri kullanıyor şimdi 5 yaşında. çerçevesini hiç degiştirmediler şu silikonlardan. sadece cam değişiyo her sene

Kuzu onları evde bulunan normal kavanoxlara da koyarsın hiçbir şey olmuyor alma dicem de sen gene duramican yoğurt götürürken normal bir kavanoza koyup götürürdüm ben giderdi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…