2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
O kavanoz nasıl bişey bende mama tabağı almak istiyorum suluk kaşık önlük vs aldımda
Cam kapaklı, vakumlu. Yoğurt ve meyveyi dışarı götürürken koymalık, belki bir de tek tek yoğurt mayalamalık diye işte. Ben nasıl yapacağıma karar veremedim. Biraz pahalı kavanozlar ama sağlam duruyor, kullanışlı yani. Sonrasında da kahvaltılık ya da tatlı koymak için kullanılabilinir

Dur bi bakayım hazır ek gıda çukuruna düştük

Bizim altı aydan mı ne itibaren almaya başlayacağımız özel güneş gözlüğü 1000 tele'nin üstündeymiş. Her sene mi yenileniyor acaba Güzel sektör

derdi ne ki aglıyo mu sabah oldu mu zannediyo sık mı uyanıyo. yanına alsan emzirerek uyutsan

Sadece kucakta memede uyuyo canim

İnşallah uyuyorsundur şuanda

Yok maalesef, yavruyu kucagimda uyuttum bir nebze de olsa ama ben uykusuz kaldim

Bay bay Night ise yaramadi mibenimki de 1 buçuktan beri uyanık zor uyuttum sözde uyudu 9 buçukta yine uyandi durdu, şimdi böyle gidiyor ya okul başlayınca nolcak bilmiyorum

Dun gec verdik ise yaramadi maalesef

Damlaya devam edicem de bebis her 30-40dk bir gece de uyanmaya devam ederse basimi nerelere vurcam bilmiyorum

Gidiklanmaktan ben de hoslanmam, bebeklerin de gidiklanmasi sevimsizmis demek ki, tesekkurler paylasim icin

Yazıyodum tam sana uyuyo mu diye

Bizim altı aydan mı ne itibaren almaya başlayacağımız özel güneş gözlüğü 1000 tele'nin üstündeymiş. Her sene mi yenileniyor acaba Güzel sektör
Öyle bir gözlük mü varmış. Ben neden kara cahilim

Yazıyodum tam sana uyuyo mu diye
Yok. Gunduz dun bugun 30dk uykusu bile olmadi. Kucaktan indirince kesin uyaniyor, biraksam da terleyip kipirdiyor veya kafasini azcik oynatiyor uyaniyor... Sonra uyandigi icin agliyor uykusuna donemiyor vsvs
Cok bozuldu ya ruh halim. Basaramiyorum uyutmayi bir turlu. Geceleri uyuyodu artik onu da hep kesikli uyuyabiliyor. Cok uzuluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…