2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Yok. Gunduz dun bugun 30dk uykusu bile olmadi. Kucaktan indirince kesin uyaniyor, biraksam da terleyip kipirdiyor veya kafasini azcik oynatiyor uyaniyor... Sonra uyandigi icin agliyor uykusuna donemiyor vsvs
Cok bozuldu ya ruh halim. Basaramiyorum uyutmayi bir turlu. Geceleri uyuyodu artik onu da hep kesikli uyuyabiliyor. Cok uzuluyorum
Kucakçı olmuş iyice heralde , biliyorum çok zor ilk iki ay biz de öyleydik , üçüncü ay biraz uyumaya başladı gündüz bir saat falan çünkü artık emince bıraktırdım hemen memeyi , kucağımdan da bırakıp oyuncaklarla falan oyalamaya çalıştım hep . Öyle öyle azıcık kopmaya başladı kucaktan .

Bi 35'lik de burda var 😆
Ben de çok yakında 35. Ortalamayı yükseltiyoruz, gidelim sak_ran sak_ran ANKHESPAATEN ANKHESPAATEN
Ben de onu almasam belki bunu alırım diye çok baktım
Öyle bir gözlük mü varmış. Ben neden kara cahilim
Yok yav bizimkinin gözlerinde farklı bir durum var. Özel filtreli bilmem neli cam kullanması gerekecek güneş gözlüğünde ama çerçeveler de uçuk fiyatlı
Yok. Gunduz dun bugun 30dk uykusu bile olmadi. Kucaktan indirince kesin uyaniyor, biraksam da terleyip kipirdiyor veya kafasini azcik oynatiyor uyaniyor... Sonra uyandigi icin agliyor uykusuna donemiyor vsvs
Cok bozuldu ya ruh halim. Basaramiyorum uyutmayi bir turlu. Geceleri uyuyodu artik onu da hep kesikli uyuyabiliyor. Cok uzuluyorum
Sıcaktan mı acaba ya ben de parkta uyutmayı beceremiyorum artık. Hastalıktan sonra çocuk reset'lendi sanki. Bugün 40 dk uyudu parkta onun da yarısından fazlası bebek arabasını sürekli sürerek geçti

Ben de çok yakında 35. Ortalamayı yükseltiyoruz, gidelim sak_ran sak_ran ANKHESPAATEN ANKHESPAATEN
İhtiyar heyeti 😂

Yok yav bizimkinin gözlerinde farklı bir durum var. Özel filtreli bilmem neli cam kullanması gerekecek güneş gözlüğünde ama çerçeveler de uçuk fiyatlı
Anladım ben de yine bilmediğim bir ürün pazarlıyosun sandım 😄

Sıcaktan mı acaba ya ben de parkta uyutmayı beceremiyorum artık. Hastalıktan sonra çocuk reset'lendi sanki. Bugün 40 dk uyudu parkta onun da yarısından fazlası bebek arabasını sürekli sürerek geçti

Kucakçı olmuş iyice heralde , biliyorum çok zor ilk iki ay biz de öyleydik , üçüncü ay biraz uyumaya başladı gündüz bir saat falan çünkü artık emince bıraktırdım hemen memeyi , kucağımdan da bırakıp oyuncaklarla falan oyalamaya çalıştım hep . Öyle öyle azıcık kopmaya başladı kucaktan .

Canim kucaktan indirsem sifir uyku olacak. O da gece uykusunu bozuyor. E indirmesem de aliskanliga donusuyor.
Cok zor ya bebek bakmak. Ya da ben cok beceriksizim bilmiyorum.

Bugun sabah dag eteklerinde bi mesire alanina goturduk, su sesi, kus sesi, serinlik.. usuduk bile orda. Ama orda bile kucagimdan alip bebek arabasina koyar koymaz uyandi 🥲
Yok yani basaramadik 😆

İhtiyar heyeti 😂

Anladım ben de yine bilmediğim bir ürün pazarlıyosun sandım 😄
Hahahah bir ürün pazarlıyor olsam bunu şak diye anlarsın şüpheye yer bırakmam 🤣🤣
Bugun sabah dag eteklerinde bi mesire alanina goturduk, su sesi, kus sesi, serinlik.. usuduk bile orda. Ama orda bile kucagimdan alip bebek arabasina koyar koymaz uyandi 🥲
Yok yani basaramadik 😆
Ohoo öyle hızlı adaptasyon özellikleri olaydı...

Canim kucaktan indirsem sifir uyku olacak. O da gece uykusunu bozuyor. E indirmesem de aliskanliga donusuyor.
Cok zor ya bebek bakmak. Ya da ben cok beceriksizim bilmiyorum.

Yok yani basaramadik 😆
Benimki yüzde yüz dışarı kuşu ya çığlık çığlığa ağlarken balkona bahçeye çıktığı anda gülücük saçıyor. Ve kesinlikle açık havada uyuyunca daha uzun süre uyuyor 🤦🏻‍♀️

yeğenlerimin ikisi de gözlük kulşanıyor büyük olan 5 aylıktan beri kullanıyor şimdi 5 yaşında. çerçevesini hiç degiştirmediler şu silikonlardan. sadece cam değişiyo her sene

Cam kapaklı, vakumlu. Yoğurt ve meyveyi dışarı götürürken koymalık, belki bir de tek tek yoğurt mayalamalık diye işte. Ben nasıl yapacağıma karar veremedim. Biraz pahalı kavanozlar ama sağlam duruyor, kullanışlı yani. Sonrasında da kahvaltılık ya da tatlı koymak için kullanılabilinir
Kuzu onları evde bulunan normal kavanoxlara da koyarsın hiçbir şey olmuyor 😂😂 alma dicem de sen gene duramican😂 yoğurt götürürken normal bir kavanoza koyup götürürdüm ben giderdi yani

X