- 19 Mayıs 2022
- 511
- 767
- 39
Ben bir tane de havuz deniz listesi yapayım en iyisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bir tane de havuz deniz listesi yapayım en iyisi
He yaa bide ben 7 yildir suyu seli değişecek diye para ödedim. ( abisi ile aynı dönem oluşan embriyoydu,7 yıl donmuş olarak bekledi,) tohumuna para saydık resmen tövbe estağfurullahYa onları hep düşündüm ama kafama takılan mükemmel sorunu yazıyorum şimdi hazır mısın? Bak şimdi, hani onların tekrar tekrar kullanılan kapakları var ya, o kapaklar cam ya da çelik ya da porselen değil ya, içlerinde LAYLONUMSU kaplama var ya, heh işte o kaplama malzemesi renk ve koku tutuyor. Tiksiniyorum. Kendimize yine bir şekilde yenileye yenileye kullanıyoruz da çocuk için cam kapaklı alsam daha mı iyi diye düşündüm. Tüp bebek bu, tohumuna para saydık. Cam kavanoz koymuyor. Giren girmiş afedersin Bu tüpler hep kendi rızkını yedi gitti ha adzeynep Karasbaby @Beyazkup
Kardeşim de araştırıyordu. O da bulmuştu bir tane. Buymuş. Sağ olasın çok makbule geçtimiraflex miş gözlük çerçevesi bi incele istersen çocuk kırıp atamıyo silikpn esnek. arkası ipli
Dolaba koyduklarımı kahvaltılık olarak kullanıyordum hiçbir şey olmadı onlara. Sonra kuruyemiş ya da bal koyup dışarıda tuttuklarım leş gibi plastik koktu. Yiyeceklere de sindi kokusuBen dediklerimden kullanıyorum hiç koku almadım ama bilemedim
Bu zamana kadar yapmaman ayıpBen bir tane de havuz deniz listesi yapayım en iyisi
Anaaaam o kadar bekletiyorlar mı? Biz bu sene bile uzatırken ben "Acaba?" oldum kalitelerini öğreninceHe yaa bide ben 7 yildir suyu seli değişecek diye para ödedim. ( abisi ile aynı dönem oluşan embriyoydu,7 yıl donmuş olarak bekledi,) tohumuna para saydık resmen tövbe estağfurullah
5 yıl bekliyo sonra dilekçe verip uzatabiliyorsun.Kardeşim de araştırıyordu. O da bulmuştu bir tane. Buymuş. Sağ olasın çok makbule geçti
Dolaba koyduklarımı kahvaltılık olarak kullanıyordum hiçbir şey olmadı onlara. Sonra kuruyemiş ya da bal koyup dışarıda tuttuklarım leş gibi plastik koktu. Yiyeceklere de sindi kokusu
Bu zamana kadar yapmaman ayıp
Anaaaam o kadar bekletiyorlar mı? Biz bu sene bile uzatırken ben "Acaba?" oldum kalitelerini öğrenince
hakkını veriyo ama canım 4 bucuk yılda ne şekillere girdi bana mısın demediKardeşim de araştırıyordu. O da bulmuştu bir tane. Buymuş. Sağ olasın çok makbule geçti
Dolaba koyduklarımı kahvaltılık olarak kullanıyordum hiçbir şey olmadı onlara. Sonra kuruyemiş ya da bal koyup dışarıda tuttuklarım leş gibi plastik koktu. Yiyeceklere de sindi kokusu
Anaaaam o kadar bekletiyorlar mı? Biz bu sene bile uzatırken ben "Acaba?" oldum kalitelerini öğrenince
ya iştr sorun şu. ben 2 doz olacak arası 2 ay olacak diye bekliyordum. yani ilk doz 3 bucuk ayda yapıldı ikinci doz sabah yapılacak 3 gün sonra 5 aylık. yani 3. doz 6 aylık oldugu güblere kalacak. inşallah sıkıntı olmaz rotateq için 32. haftaya kadar tamamlanmalı diyorlar doğru mu. ben soramadım çünkü şehir dısındayım ailemin yanında. pazartesi doktora gidicem burda o zaman sorarımKIRMIZILIKUCUKKIZ senin bu rota aşısı durumunu arkadaşa sordum asm hemşiresi kendisi. 3.4. Ve 5. Ayda yaptirmasi gerekiyor 3 doz olacaksa dedi. Sen sordun mu doktora?
Evet onu da gördüm ama tüm vücudu suya girsin istedim, kendini bıraksın rahatlasın dedim. İnşallah kullanır, her bebek rahat edemez gibime geldicanım ben büyükte swimtrainer almıstım bak iatersen bi. kırmızı olan bizim yaş grubuna oluyo. 4 yaşa kadar sanırım emniyet kemerli emniywtli bir simit
Belli bir markanın mı? Nereden almışlar? Memnunlar mı? Tam adını modelini zartını zurtunu öğrenebilir misin?
Benim olayım düşünmek. Rüyamda bile düşünüyorum
Ertele, kendi ödesin
Hediye ettim. Aynısının yeşilini ördüm. Çok kalın diye kullanamadık. Gerçek bir yatırımcıyım yaaa Allah bahşetmiş bir yetenek. Her kula nasip olmaz
O geçirir, saksıya fesleğen gibi oturtur
Heh işte bak alayım di mi alayım di mi alayım mı? Alayım mı?
Siz aslında ikizsiniz dersin büyüdüklerinde. Kızına maşallah ha azim örneği. Ben 3ba'ları boşuna mı dondurduk derken umut oldu bak şimdi5 yıl bekliyo sonra dilekçe verip uzatabiliyorsun.
Oğlum 5Aa ydi en baba kalite ,kızım 4 bc biraz düşük kalite o zamandan belliymiş bu kızın ayarsız olacağı
İyi ya sevindimhakkını veriyo ama canım 4 bucuk yılda ne şekillere girdi bana mısın demedi
Tepesinde gölgelik olan simitler olmaz mı bunlara?Evet onu da gördüm ama tüm vücudu suya girsin istedim, kendini bıraksın rahatlasın dedim. İnşallah kullanır, her bebek rahat edemez gibime geldi
Her şey diyebilirIL sın tık bını grzkılı ,der di mi
Evet onu da gördüm ama tüm vücudu suya girsin istedim, kendini bıraksın rahatlasın dedim. İnşallah kullanır, her bebek rahat edemez gibime geldi
Bi beyin yakan soru da benden gelsin, o gölgelikli simitlerle istediğimiz saatte denize sokabiliyor muyuz, yoksa her halükarda 11 den önce ve 16 dan sonra mı sokmamız lazım.Siz aslında ikizsiniz dersin büyüdüklerinde. Kızına maşallah ha azim örneği. Ben 3ba'ları boşuna mı dondurduk derken umut oldu bak şimdi
İyi ya sevindim
Tepesinde gölgelik olan simitler olmaz mı bunlara?
Her şey diyebilir
Ben hiç bilmiyorum. 11'den önce ve 16'dan sonra da üşümezler mi yaBi beyin yakan soru da benden gelsin, o gölgelikli simitlerle istediğimiz saatte denize sokabiliyor muyuz, yoksa her halükarda 11 den önce ve 16 dan sonra mı sokmamız lazım.
O zaman cam kap alınıyorKardeşim de araştırıyordu. O da bulmuştu bir tane. Buymuş. Sağ olasın çok makbule geçti
11-16 arası güneşe çıkarmayın diyorlarBen hiç bilmiyorum. 11'den önce ve 16'dan sonra da üşümezler mi ya
Biliyorum biliyorum. Sadece aklıma pek yatmıyor 11'den önce deniz hala soğuk oluyor. 16'dan sonra deniz ısınmış oluyor ama bu sefer de dışarısı serinlemeye başlıyor11-16 arası güneşe çıkarmayın diyorlar
Öğleden sonrası zaten bence sıkıntı ya deniz kirlenmiş oluyor 10 ile 11 arası ideal olur bence sıcaklık hem insanlarda çok girmezBiliyorum biliyorum. Sadece aklıma pek yatmıyor 11'den önce deniz hala soğuk oluyor. 16'dan sonra deniz ısınmış oluyor ama bu sefer de dışarısı serinlemeye başlıyor
Çok tşk @NealYüzmeyi mi öğretiyor bu simit?
Intex Intex 56581 Gölgelikli Bebek Flotörü 81 x 66 cm