Peki kalan saatlerde ne yapıyoruz? Otele verdiğimiz paraları mı sayıyoruzÖğleden sonrası zaten bence sıkıntı ya deniz kirlenmiş oluyor 10 ile 11 arası ideal olur bence sıcaklık hem insanlarda çok girmez
Ne demek. Başka bir şey lazımsa hemen yaz heemmeeen ama yüzmeyi öğretiyor mu öğretmiyor mu onu anlayamadım. Açıklamalara yazmamışlar. Herhalde hoca gönderiyorlar bunu alanaÇok tşk@Neal
Ben geçen bunun fiyatı gördüm hemen kapattım görmemiş gibi yaptımŞunlardan almazsak dayak yer miyiz?
Myminibaby Kolluk BaÅlangıç Seviye Yüzme Kolluk Ãift Yorumları, Fiyatı - Trendyol
Myminibaby BaÅlangıç Seviye Yüzme Kolluk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
1 saatcik miÖğleden sonrası zaten bence sıkıntı ya deniz kirlenmiş oluyor 10 ile 11 arası ideal olur bence sıcaklık hem insanlarda çok girmez
allah allah annem bundan almıstı benim kıza. hiç kullanmadık gerçi ama a101den ucuz yollu bişey buYüzmeyi mi öğretiyor bu simit?
Intex Intex 56581 Gölgelikli Bebek Flotörü 81 x 66 cm
Ay bilmiyorum, biz küçükken sabah girer akşam çıkardık, biraz kızarırsak yoğurt sürer ferahlardıkBen hiç bilmiyorum. 11'den önce ve 16'dan sonra da üşümezler mi ya
O simittir bu filotörallah allah annem bundan almıstı benim kıza. hiç kullanmadık gerçi ama a101den ucuz yollu bişey bu
Köyümüze mi geri dönsek? Gerçi ben köyde de doğmadım ama olsun. Böyle pamuklara da sarılmadık cidden bu ney yavAy bilmiyorum, biz küçükken sabah girer akşam çıkardık, biraz kızarırsak yoğurt sürer ferahlardıkşimdiki bebeler hassas, bazen hiç bişey bilmemek daha iyi. Çok bilince çok şeediyon
Bence de yaşasın kara cahillikAy bilmiyorum, biz küçükken sabah girer akşam çıkardık, biraz kızarırsak yoğurt sürer ferahlardıkşimdiki bebeler hassas, bazen hiç bişey bilmemek daha iyi. Çok bilince çok şeediyon
Kuzu hadi ben yeni anneleri anlıyorumda sen iki çocuk anası bilmiyor musun alınan çoğu şey kullanılmıyorya saçmalama lütfen herşeyin bişeyi var
6. Aya birakilmamali dedi arkadaşım ama sen yine de doktora sorarsın ya tüh talihsizlik olmuş ama vardır hayır.ya iştr sorun şu. ben 2 doz olacak arası 2 ay olacak diye bekliyordum. yani ilk doz 3 bucuk ayda yapıldı ikinci doz sabah yapılacak 3 gün sonra 5 aylık. yani 3. doz 6 aylık oldugu güblere kalacak. inşallah sıkıntı olmaz rotateq için 32. haftaya kadar tamamlanmalı diyorlar doğru mu. ben soramadım çünkü şehir dısındayım ailemin yanında. pazartesi doktora gidicem burda o zaman sorarım
Evet ya hikayesi çok tuhaf ..Siz aslında ikizsiniz dersin büyüdüklerinde. Kızına maşallah ha azim örneği. Ben 3ba'ları boşuna mı dondurduk derken umut oldu bak şimdi
İyi ya sevindim
Tepesinde gölgelik olan simitler olmaz mı bunlara?
Her şey diyebilir
Ne kadar ekonomik kadınlarız farkında mısınKuzu hadi ben yeni anneleri anlıyorumda sen iki çocuk anası bilmiyor musun alınan çoğu şey kullanılmıyor
Sen yine sabah girip akşam cikiyormussun. Ben bir iç Anadolu bebesi olduğum için evlenene kadar deniz görmedim kizzAy bilmiyorum, biz küçükken sabah girer akşam çıkardık, biraz kızarırsak yoğurt sürer ferahlardıkşimdiki bebeler hassas, bazen hiç bişey bilmemek daha iyi. Çok bilince çok şeediyon
Hadi yaa6. Aya birakilmamali dedi arkadaşım ama sen yine de doktora sorarsın ya tüh talihsizlik olmuş ama vardır hayır.
Evet ya hikayesi çok tuhaf ..
Oğlumu transfer ederken ,kızımida getirdiler iki embriyo transfer edeceklerdi ben tek embriyo istedim kızımı geri götürdüler
Ay düşününce bile afakanlar basiyo ayı anda büyütmek fikriniHadi yaakoydursaydın ikisi de büyümüş olacaktı beraber
Ay valla öyleymişizNe kadar ekonomik kadınlarız farkında mısın
Bende bi kaşık bide silikon onluk alicam o kadar. 5 ay bitiminde başlayacağım bende . Şimdi bile peynir,karpuz ,salatalık veriyorum arada.Ay valla öyleymişizdaha ek gıda için hiçbir şey almadım ya ben bir kaşık alayım çocuğa neyle başlıcam ek gıdaya ben 5 ay dolunca başlarım tadımlara
Ben bir süre sonra bu aldıklarımı atmak istemem inşallah çünkü öyle bir atma hastalığım var. Gözüme gözüme batıyor eşyalarBende bi kaşık bide silikon onluk alicam o kadar. 5 ay bitiminde başlayacağım bende . Şimdi bile peynir,karpuz ,salatalık veriyorum arada.
Gereksiz eşyayı sevmem ben pratik ve az eşya candır.
İkinciye sakla sakin atmaBen bir süre sonra bu aldıklarımı atmak istemem inşallah çünkü öyle bir atma hastalığım var. Gözüme gözüme batıyor eşyalar
İkinciyi kesin yapıyor muyuz? Ben bilmiyorumİkinciye sakla sakin atma
Bence yapmalı. Birbirlerine her gecen gün daha çok bağlanıyorlar. Kızım abisine baktığı gibi hiç birimize bakmıyor. Ben iyi ki ikinciyi yapmışım diyorum şahsen.İkinciyi kesin yapıyor muyuz? Ben bilmiyorum