2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Öğleden sonrası zaten bence sıkıntı ya deniz kirlenmiş oluyor 10 ile 11 arası ideal olur bence sıcaklık hem insanlarda çok girmez
Peki kalan saatlerde ne yapıyoruz? Otele verdiğimiz paraları mı sayıyoruz
Ne demek. Başka bir şey lazımsa hemen yaz heemmeeen ama yüzmeyi öğretiyor mu öğretmiyor mu onu anlayamadım. Açıklamalara yazmamışlar. Herhalde hoca gönderiyorlar bunu alana
Ben geçen bunun fiyatı gördüm hemen kapattım görmemiş gibi yaptım

Öğleden sonrası zaten bence sıkıntı ya deniz kirlenmiş oluyor 10 ile 11 arası ideal olur bence sıcaklık hem insanlarda çok girmez
1 saatcik mi yetmeez, tüm gün canını çıkarıp 7 de kendiliğinden uyusun ve bütün gece ben uyandırırsam emsin gibi bi takım planlarım var

Ay bilmiyorum, biz küçükken sabah girer akşam çıkardık, biraz kızarırsak yoğurt sürer ferahlardık şimdiki bebeler hassas, bazen hiç bişey bilmemek daha iyi. Çok bilince çok şeediyon
Köyümüze mi geri dönsek? Gerçi ben köyde de doğmadım ama olsun. Böyle pamuklara da sarılmadık cidden bu ney yav

6. Aya birakilmamali dedi arkadaşım ama sen yine de doktora sorarsın ya tüh talihsizlik olmuş ama vardır hayır.
Evet ya hikayesi çok tuhaf ..
Oğlumu transfer ederken ,kızımida getirdiler iki embriyo transfer edeceklerdi ben tek embriyo istedim kızımı geri götürdüler

Ay bilmiyorum, biz küçükken sabah girer akşam çıkardık, biraz kızarırsak yoğurt sürer ferahlardık şimdiki bebeler hassas, bazen hiç bişey bilmemek daha iyi. Çok bilince çok şeediyon
Sen yine sabah girip akşam cikiyormussun. Ben bir iç Anadolu bebesi olduğum için evlenene kadar deniz görmedim kizz

Hadi yaa koydursaydın ikisi de büyümüş olacaktı beraber

Ay valla öyleymişiz daha ek gıda için hiçbir şey almadım ya ben bir kaşık alayım çocuğa neyle başlıcam ek gıdaya ben 5 ay dolunca başlarım tadımlara
Bende bi kaşık bide silikon onluk alicam o kadar. 5 ay bitiminde başlayacağım bende . Şimdi bile peynir,karpuz ,salatalık veriyorum arada.
Gereksiz eşyayı sevmem ben pratik ve az eşya candır.

Bende bi kaşık bide silikon onluk alicam o kadar. 5 ay bitiminde başlayacağım bende . Şimdi bile peynir,karpuz ,salatalık veriyorum arada.
Gereksiz eşyayı sevmem ben pratik ve az eşya candır.
Ben bir süre sonra bu aldıklarımı atmak istemem inşallah çünkü öyle bir atma hastalığım var. Gözüme gözüme batıyor eşyalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…