Arkadaşlar merhaba
Benim 7 ay kadar önce bir kaybım var 8.haftada kalbi durmuştu ve düşük gerçekleşmediği için mecbur kürtaja girmiştim. Aradaki süreçte rahim ağzı yarası ve mantar oldum ama çok şükür fitille geçti yara da iyileşti.
(1 mayıs sat, 31 mayıs bat) ovülasyon testi yapmıştım 18 mayısta aktiftim gerçi tüm ayı gayet güzel değerlendirdik :)
1 haziranda idrar testi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm:) Hatta emin olamadım 3 haziranda gene idrar testi yaptım evde sanki 2. çizgi bir tık daha belirgindi.
5 haziran betahgc 121
7 haziran betahgc 309
Adet tarihim civarı kasığımda batmalar oldu, göğüslerim adet öncesi gibi şişti ve ben bunları hep adete yordum:) İnanılmaz gazlıydım şimdi biraz düzeldi:) Ağzımda kan tadı gibi bir tat var hatta ağzımın içine iyice bakmıştım diş etlerime mi bir şey oldu diye:) Bunların dışında bir belirtim yok henüz.
Eşimin işinden dolayı bu cumartesi doktora gidebilcez. Sizce ayın 9 ve 11'inde kan vermeye devam etmeli miyim beta hgc takibi için? Dış gebelik tüpleri patlatıyormuş ya o başıma gelirse diye korkum. Cumartesi her şey için çok geç olu mu? Yoksa boşuna mı panik yapıyorum