2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben yumurtlama tarihimi bildigim icin birazda erken yaptim testi eger yumurtlamanizi tahmin ediyorsaniz ona gore test yapabilirsiniz
Evet biliyorum tarihi üstünden şuan 9 gün geçti. Kızımda 8 gün sonra silik çizgiyi görmüştüm

Ben de gittim bugün doktora keseyi gördük çok şükür. 10 sonra tekrar gel dedi doktor kalp atışı için. İnşallah bi aksilik çıkmazsa duycaz kalp atışını.

Masallah bugun cok bereketli subat anneleri artıyor giderek :) sağlıkla kucağımiza alalim insallah

Evet biliyorum tarihi üstünden şuan 9 gün geçti. Kızımda 8 gün sonra silik çizgiyi görmüştüm
Bence sabah yapin ozaman testi ben 11.gun yaptim silik gordum ama bence bir gun oncede yapsam gorurdum damlatir damlatmaz cikti cunku 2.cizgi

Ben öğrendim sonucumu kızlar 429 çıktı sonucum 4 haftalık gebesin dedi doktor 🤰
Gebelik haftamız aynı, benim de 10 şubat tahmini doğum 🤗 bugün benim de beta belli oldu , 482 🥰 doktor keseyi gördü mü canım, kalp atışı için ne zaman çağırdı ?

Arkadaşlar merhaba :anneadayı:
Benim 7 ay kadar önce bir kaybım var 8.haftada kalbi durmuştu ve düşük gerçekleşmediği için mecbur kürtaja girmiştim. Aradaki süreçte rahim ağzı yarası ve mantar oldum ama çok şükür fitille geçti yara da iyileşti.
(1 mayıs sat, 31 mayıs bat) ovülasyon testi yapmıştım 18 mayısta aktiftim gerçi tüm ayı gayet güzel değerlendirdik :)
1 haziranda idrar testi yaptım ve ikinci çizgiyi gördüm:) Hatta emin olamadım 3 haziranda gene idrar testi yaptım evde sanki 2. çizgi bir tık daha belirgindi.
5 haziran betahgc 121
7 haziran betahgc 309
Adet tarihim civarı kasığımda batmalar oldu, göğüslerim adet öncesi gibi şişti ve ben bunları hep adete yordum:) İnanılmaz gazlıydım şimdi biraz düzeldi:) Ağzımda kan tadı gibi bir tat var hatta ağzımın içine iyice bakmıştım diş etlerime mi bir şey oldu diye:) Bunların dışında bir belirtim yok henüz.
Eşimin işinden dolayı bu cumartesi doktora gidebilcez. Sizce ayın 9 ve 11'inde kan vermeye devam etmeli miyim beta hgc takibi için? Dış gebelik tüpleri patlatıyormuş ya o başıma gelirse diye korkum. Cumartesi her şey için çok geç olu mu? Yoksa boşuna mı panik yapıyorum :KK28:
Benim de diş etlerim bir tuhaf, yalnız değilim demekki , aft varmış gibi, çok hassas, su içerken bile..gebelikten mi yani ? Bence değerlerin gayet iyi evham yapma canım 😉

Benim de diş etlerim bir tuhaf, yalnız değilim demekki , aft varmış gibi, çok hassas, su içerken bile..gebelikten mi yani ? Bence değerlerin gayet iyi evham yapma canım 😉
İnternette baktımda kan hacmi arttığı için diş etleri şişermiş kiminde. Sabah yüzüm yağ içinde uyanıyorum. Alnıma dokununca elim kayıyo bence bu da gebelikten çünkü benim cildim kuruluktan çatlar normalde :KK48:

Kizlar cok kafam kariisti doktor son adet tarihimi bile sormadi, kanama var yerlesme kanamasi da olabilir dedi kese görünüyor, beta bakalim yinede dedi. Dış gebelikten filan mi suphelendiki
Keseye bakıp anlamıştır haftasını bence. Bide diş gebelik olsa kese görünmezdi rahat ol bencr.
Kizlar beta sonucum cıktı 2348 cok cok sevindim insallah kanama alani da geçer
Progestan ile geçer kanama alanı sen bol bol dinlen. Bu değerle üstten mi baktı keseye?benimde dün 2600 du perşembe günü randevum var bet görünür inşallah.
Sonuçları aldım 5.670 çıktı
Ohh maşallah 😍

Neden içine sinmedi canım ? Değerin de gayet iyi, kese de görünmüş ?
Kanama alani var dedi.yerlesme kanamasi da olabilir dedi sen bebegi cok istiyorsun progestan kullan filan dedi. Yola cikacaktim net bisey demedi.
Keseye bakıp anlamıştır haftasını bence. Bide diş gebelik olsa kese görünmezdi rahat ol bencr.

Progestan ile geçer kanama alanı sen bol bol dinlen. Bu değerle üstten mi baktı keseye?benimde dün 2600 du perşembe günü randevum var bet görünür inşallah.

Ohh maşallah 😍
Evet cnm ustten göründü seninde görünür insallah

İnternette baktımda kan hacmi arttığı için diş etleri şişermiş kiminde. Sabah yüzüm yağ içinde uyanıyorum. Alnıma dokununca elim kayıyo bence bu da gebelikten çünkü benim cildim kuruluktan çatlar normalde :KK48:
Benim diş etlerim şişti evet , ilk gebeliğim de değil 4 yaşında kızım var ama insan unutuyor yine de daha önceden yaşadıklarını demekki 🤣 sürekli uyuma isteği var bende bir de 😴😴

Ben de gittim bugün doktora keseyi gördük çok şükür. 10 sonra tekrar gel dedi doktor kalp atışı için. İnşallah bi aksilik çıkmazsa duycaz kalp atışını.
çok stresli bir bekleyiş değil mi her ne kadar kafaya takmamaya çalışsamda bende hem heyecan hem stres oluyor kalp atışı duyana kadar mood a giremedik eşimle ALLAH korusun inşallah güzelliklerle tamamlansın gebeliğimiz 5+4 deyim cuma günü kontrol var hadi hayırlısı inşallah :) 6+0 olacak bakalım kese ve kalp atışı duyulacak mı acaba merak ediyorum sanırım erken

X