Hayirli olsun rabbim sağlıkla ilerlemeyi ve kucaginiza almayi nasip etsinHerkese merhabalar uzun süredir takip ediyorum ancak hiç yazmamıştım. 3 başarısız tüp bebek denemesi sonrası ovülasyon testi ile bu kez hamile kaldım. Bhcg değerlerim 28 mayıs 73, 31 mayıs 289 ve 2 Haziran 843 çıktı. Druma sonuçları attığımda istediğimiz gibi dedi. Bugün 5+4 ve randevumuz var inşallah kesemizi göreceğiz. Dış gebelik korkum da var ama yaşadığım başarısızlıklardan sonra artık umutluyum.
Aminn inşallahHayirli olsun rabbim sağlıkla ilerlemeyi ve kucaginiza almayi nasip etsin
Çok sağol canımGözün aydin cnm cok güzel çıkmış değerindarisi bana insllah guzel haberleri alirim bende
Çok teşekkür ederim umarım herşey yolundadırÇok şükür canimm❤
Günaydın. Sonucunuz çok güzel çıkmış maşallah. 2 gun sonra bidaha yapın iki katı oluyorsa herşey yolunda demektir. Hayırlı olsun
Adınıza çok çok çok sevindim gerçekten mucize Allah ol deyince oluyor inş sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğiniziHerkese merhabalar uzun süredir takip ediyorum ancak hiç yazmamıştım. 3 başarısız tüp bebek denemesi sonrası ovülasyon testi ile bu kez hamile kaldım. Bhcg değerlerim 28 mayıs 73, 31 mayıs 289 ve 2 Haziran 843 çıktı. Druma sonuçları attığımda istediğimiz gibi dedi. Bugün 5+4 ve randevumuz var inşallah kesemizi göreceğiz. Dış gebelik korkum da var ama yaşadığım başarısızlıklardan sonra artık umutluyum.
Tamam canım , bir kez daha veririm belki . Çok teşekkürlerMasallah. Herşey yolunda mı anlamak için katlıyor mu bakmak lazım diye biliyorum ben ama isterseniz de bekleyin direk keseyi görmeye gidersiniz.
Çok teşekkür ederimAdınıza çok çok çok sevindim gerçekten mucize Allah ol deyince oluyor inş sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
Asm geldim sira bekliyom cnm yarina cikar sonuc bakalim hayirlisi ile guzel sonucu yazarimÇok sağol canımgüzel haberlerini bekliyorum , sen ne zaman gideceksin
Siz kanı sağlık ocağında mı vermiştinize-nabız da hala referans aralığını girmemişler, ne sıkıcı
insan merak ediyor noldu, ne bitti, değerler kaç
zar zor şehir hastanesinde 14:30 a randevu aldım
Cnm kac gun geciktin bence deger iyi gibi 2 gun sonra tekrarla testiGünaydın kızlar kan sonucum çıkmış sonuç 249 biraz düşük gibi geldi bana ama sizlerin kaç çıkmıştı bugünde çok karnım ağrıyor çok huzursuzum karın ağrısı olan oldumu hiç bugün tam 4 haftalık gözüyor takvimde
evet dün verdim, yarın öğlenden sonra cıkar dediSiz kanı sağlık ocağında mı vermiştiniz
Kanı dün verdim dün de adet günümdü gecikme olmamıştı daha son gebeliğimde adetten önce test vermiştim 400 e yakın çıkmıştı oda 8 haftalık düşük oldu o yüzden korkuyorum sanırımCnm kac gun geciktin bence deger iyi gibi 2 gun sonra tekrarla testi
Bende dün sabah verdim bu sabah çıktı ama e-nabızda gözükmüyor bana küçücük bi kağıt verdi doktor üzerinde hasta barkodu yazıyor oradaki sayı ile başka bitersen bakıyorsun ben oradan baktımevet dün verdim, yarın öğlenden sonra cıkar dedi
e nabızda kan verdiğim görünüyor ama değerim yok.
İnşallah bir daha böyle bir şey yaşamazsın canım...Kanı dün verdim dün de adet günümdü gecikme olmamıştı daha son gebeliğimde adetten önce test vermiştim 400 e yakın çıkmıştı oda 8 haftalık düşük oldu o yüzden korkuyorum sanırım
evet dün verdim, yarın öğlenden sonra cıkar dedi
e nabızda kan verdiğim görünüyor ama değerim yok.
Bende dün sabah verdim bu sabah çıktı ama e-nabızda gözükmüyor bana küçücük bi kağıt verdi doktor üzerinde hasta barkodu yazıyor oradaki sayı ile başka bitersen bakıyorsun ben oradan baktım
Amin canım inş hiçbirimiz yaşamayızİnşallah bir daha böyle bir şey yaşamazsın canım...
Beklenmedik bir hamilelik olacak yaniHerkese merhaba 5.5 sene sonra yeniden geldim hiç planda olmayan bir şekilde tam yumurtlama dönemlerinde korunmasız ilişki yaşadık. Ve psikolojik olmadığını düşündüğüm kızımda da yaşadığım belirtiler yaşıyorum bat 14 haziran çaktırmasam da heyecanlıyım sanki. Buradaki hamile anneler sağlıkla kucaklayın yavrunuzu. Rabbim aratmadan nasip etsin inşallah bekleyenlere de
Aynen bende öyle baktım sağlık ocağı test sonuçları yazınca çıkıyor laboratuvar sonuçları İçin tıklıyorsun TC barkod ve soyisim yazınca tüm sonuçlar çıkıyorYaşadığın şehrin adını yazarak aile sağlık merkezi de google’a, oradan da lab sonuçlarına girceksin, sana verdikleri bir kağıt olmalı, hasta barkod no var o kağıtta, o kodu, tc’ni ve soyadını yazıp görebilirsin sonucu sanıyorum