Ben 60 ile hamile kaldım 65 görünüyorum ama aşırı sisiyor ellerim sabahları. diyetisyenle görüştüm zaten şeker diyeti yapıyorum 5. Aydan sonra muhtemelen yine yaparım diyetisyen kadın doğuma gittiktrn sonra randevu vereyim demisti haftaya giderim muhtemelen gayet sağlıklı uzmanla devam etmek eğer boyunuza göre fazlaysa kilonuz gidebilirsinizkızlar kaç kilo ıle hamıle kaldınız... ben 71 ıle kaldım daha 5+1 im ve 75 cıkıyorum . normal mi bu kadar şişmem yaadiyetısyene gıdenınız varmı gebelık dıyetıyle en azından 1.trimesterde zayıflayabılseydım
Aynı şeyleri bende hissettim sanki hiç yasamamis gibi o heyecanı insallah sağlıkla kavuşalım canim miiiisss gibi bebek kokusu çekmek istiyor içime içimeCok heyecanliyim kizlar ikinci cocukda ilk gibi heyecanlanmam diyordum ama oyle olmuyomuş yarin ne sonuc çıkacak kese görünecek mi diye diye düşüncelere dalıyorum. Hayirlisi ile sabah olsaydi
Bu kadar aynı olur kilo araliklariBen de 1.62 boy, 64 kg’yum...kızıma 63 ile hamile kalmıştım, doğuma 78 kg ile girmiştim. Bu sefer daha bilinçli ve deneyimli olacağım için gereksiz karbonhidrat almamaya çalışacağım. Ramazana girmeden 62 kg idim. 2 kg aldım ramazanda, bir de pandemi falan derken insan can sıkıntısından da yiyor
Korkunun ecele faydası yok kuyuya taşı attık bi kereVallahi öyle ikinci de de aynı heyecan oluyormuş. İnşallah görünür kese,bu zamanlarda ayrı stresli. Bazen bile bile lades demiş gibi hissediyorum kendimi. İlkinde cahildim ama şimdi başıma neler gelecek biliyorum
Hosgeldin❤❤ tüp bebek topiginden buraya taşınıyoruz yavaş yavaş 🏵sağlıkla kavuşalım inşallah. ..mrb arkadaslar bende bir şubat annesi olarak yerimi alayımdaha çok yeni öğrendim zaten hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
DoğruKorkunun ecele faydası yok kuyuya taşı attık bi kere
Mis gibi bebek kokusunu bende cok cok ozledim insallah sağlıkla kucagimiza aliriz yavrularımiziAynı şeyleri bende hissettim sanki hiç yasamamis gibi o heyecanı insallah sağlıkla kavuşalım canim miiiisss gibi bebek kokusu çekmek istiyor içime içimebir de ilkinde korkudan bebek olduğunu hissetmem baya zaman almıştı hasta gibiymisim simdi cok farklı hissediyorum
aynen cnm rabbim emeklerimizin karsılığını verdi çok şükürHosgeldin❤❤ tüp bebek topiginden buraya taşınıyoruz yavaş yavaş 🏵sağlıkla kavuşalım inşallah. ..
Doğruolan oldu artik
Doğumdan sonraki 1 hafta sonunda 8 kg gitmişti, 70 kg idimBu kadar aynı olur kilo araliklarisadece 2 cm eksiğim var ramazanda korkudan tartilamadim 60 diyorum ya yine 63 u gormusumdur ama hayırlısı bakalım ben dogumdan cikisi merak ediyorum ne kadar gidecek
Çok şükür canimm❤aynen cnm rabbim emeklerimizin karsılığını verdi çok şükür
Günaydın. Sonucunuz çok güzel çıkmış maşallah. 2 gun sonra bidaha yapın iki katı oluyorsa herşey yolunda demektir. Hayırlı olsunGünaydın kızlar kan sonucum çıkmış sonuç 249 biraz düşük gibi geldi bana ama sizlerin kaç çıkmıştı bugünde çok karnım ağrıyor çok huzursuzum karın ağrısı olan oldumu hiç bugün tam 4 haftalık gözüyor takvimde
Ooo iyi cesaret valla canım 11 yıl aradan sonra ama eminim yıllar sonra da iyi ki 2.yi de yapmışım diyeceksinSeninde hayırlı olsun canım, hayırlı sonuçlar alalım inş, benim 11 yıl sonra ikinci çocuk olacak, senin ilk mi
Herkese merhabalar uzun süredir takip ediyorum ancak hiç yazmamıştım. 3 başarısız tüp bebek denemesi sonrası ovülasyon testi ile bu kez hamile kaldım. Bhcg değerlerim 28 mayıs 73, 31 mayıs 289 ve 2 Haziran 843 çıktı. Druma sonuçları attığımda istediğimiz gibi dedi. Bugün 5+4 ve randevumuz var inşallah kesemizi göreceğiz. Dış gebelik korkum da var ama yaşadığım başarısızlıklardan sonra artık umutluyum.
Gözün aydin cnm cok güzel çıkmış değerinKızlar beta hcg için kan vermiştim dün, bugün çıkmış. Adet döngüm 26-28 günde 1 . Sat 6 mayıstı . Sonucum sizce nasıl , betayı 2-3 gün sonra tekrarlamama gerek var mı sizce ?
Ya çok sevindim. İşte mucize diye buna denir ne guzel sürpriz olmusHerkese merhabalar uzun süredir takip ediyorum ancak hiç yazmamıştım. 3 başarısız tüp bebek denemesi sonrası ovülasyon testi ile bu kez hamile kaldım. Bhcg değerlerim 28 mayıs 73, 31 mayıs 289 ve 2 Haziran 843 çıktı. Druma sonuçları attığımda istediğimiz gibi dedi. Bugün 5+4 ve randevumuz var inşallah kesemizi göreceğiz. Dış gebelik korkum da var ama yaşadığım başarısızlıklardan sonra artık umutluyum.
Masallah. Herşey yolunda mı anlamak için katlıyor mu bakmak lazım diye biliyorum ben ama isterseniz de bekleyin direk keseyi görmeye gidersiniz.Kızlar beta hcg için kan vermiştim dün, bugün çıkmış. Adet döngüm 26-28 günde 1 . Sat 6 mayıstı . Sonucum sizce nasıl , betayı 2-3 gün sonra tekrarlamama gerek var mı sizce ?
Çok teşekkür ederimYa çok sevindim. İşte mucize diye buna denir ne guzel sürpriz olmusdeğerler iki katı artınca kimyasal ve dış gebelik ihtimali kalmıyor diye biliyorum ben
Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kavuşun ❤