2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben 60 ile hamile kaldım 65 görünüyorum ama aşırı sisiyor ellerim sabahları. diyetisyenle görüştüm zaten şeker diyeti yapıyorum 5. Aydan sonra muhtemelen yine yaparım diyetisyen kadın doğuma gittiktrn sonra randevu vereyim demisti haftaya giderim muhtemelen gayet sağlıklı uzmanla devam etmek eğer boyunuza göre fazlaysa kilonuz gidebilirsiniz

Cok heyecanliyim kizlar ikinci cocukda ilk gibi heyecanlanmam diyordum ama oyle olmuyomuş yarin ne sonuc çıkacak kese görünecek mi diye diye düşüncelere dalıyorum. Hayirlisi ile sabah olsaydi
Aynı şeyleri bende hissettim sanki hiç yasamamis gibi o heyecanı insallah sağlıkla kavuşalım canim miiiisss gibi bebek kokusu çekmek istiyor içime içime bir de ilkinde korkudan bebek olduğunu hissetmem baya zaman almıştı hasta gibiymisim simdi cok farklı hissediyorum

Bu kadar aynı olur kilo araliklari sadece 2 cm eksiğim var ramazanda korkudan tartilamadim 60 diyorum ya yine 63 u gormusumdur ama hayırlısı bakalım ben dogumdan cikisi merak ediyorum ne kadar gidecek

Korkunun ecele faydası yok kuyuya taşı attık bi kere

mrb arkadaslar bende bir şubat annesi olarak yerimi alayım daha çok yeni öğrendim zaten hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Hosgeldin❤❤ tüp bebek topiginden buraya taşınıyoruz yavaş yavaş 🏵sağlıkla kavuşalım inşallah. ..
Korkunun ecele faydası yok kuyuya taşı attık bi kere
Doğru olan oldu artik

Mis gibi bebek kokusunu bende cok cok ozledim insallah sağlıkla kucagimiza aliriz yavrularımizi

Günaydın kızlar kan sonucum çıkmış sonuç 249 biraz düşük gibi geldi bana ama sizlerin kaç çıkmıştı bugünde çok karnım ağrıyor çok huzursuzum karın ağrısı olan oldumu hiç bugün tam 4 haftalık gözüyor takvimde

Bu kadar aynı olur kilo araliklari sadece 2 cm eksiğim var ramazanda korkudan tartilamadim 60 diyorum ya yine 63 u gormusumdur ama hayırlısı bakalım ben dogumdan cikisi merak ediyorum ne kadar gidecek
Doğumdan sonraki 1 hafta sonunda 8 kg gitmişti, 70 kg idim moralim düzelsin diye 1 hafta sonunda tartılmıştım kızım da 3.400 gr doğmuştu

aynen cnm rabbim emeklerimizin karsılığını verdi çok şükür
Çok şükür canimm❤
Günaydın. Sonucunuz çok güzel çıkmış maşallah. 2 gun sonra bidaha yapın iki katı oluyorsa herşey yolunda demektir. Hayırlı olsun

Seninde hayırlı olsun canım, hayırlı sonuçlar alalım inş, benim 11 yıl sonra ikinci çocuk olacak, senin ilk mi
Ooo iyi cesaret valla canım 11 yıl aradan sonra ama eminim yıllar sonra da iyi ki 2.yi de yapmışım diyeceksin benim de 2.olacak, bir kızım var 4 yaşında

Kızlar beta hcg için kan vermiştim dün, bugün çıkmış. Adet döngüm 26-28 günde 1 . Sat 6 mayıstı . Sonucum sizce nasıl , betayı 2-3 gün sonra tekrarlamama gerek var mı sizce ?

Eklentiler

• E197F410-16C0-4868-83F3-20736622E1E5.jpeg
    26,2 KB · Görüntüleme: 61
Herkese merhabalar uzun süredir takip ediyorum ancak hiç yazmamıştım. 3 başarısız tüp bebek denemesi sonrası ovülasyon testi ile bu kez hamile kaldım. Bhcg değerlerim 28 mayıs 73, 31 mayıs 289 ve 2 Haziran 843 çıktı. Druma sonuçları attığımda istediğimiz gibi dedi. Bugün 5+4 ve randevumuz var inşallah kesemizi göreceğiz. Dış gebelik korkum da var ama yaşadığım başarısızlıklardan sonra artık umutluyum.

çok sevindim adına, inşAllah keseyi görürsünüz :)

Kızlar beta hcg için kan vermiştim dün, bugün çıkmış. Adet döngüm 26-28 günde 1 . Sat 6 mayıstı . Sonucum sizce nasıl , betayı 2-3 gün sonra tekrarlamama gerek var mı sizce ?
Gözün aydin cnm cok güzel çıkmış değerin darisi bana insllah guzel haberleri alirim bende

Ya çok sevindim. İşte mucize diye buna denir ne guzel sürpriz olmus değerler iki katı artınca kimyasal ve dış gebelik ihtimali kalmıyor diye biliyorum ben
Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kavuşun ❤

Masallah. Herşey yolunda mı anlamak için katlıyor mu bakmak lazım diye biliyorum ben ama isterseniz de bekleyin direk keseyi görmeye gidersiniz.

Ya çok sevindim. İşte mucize diye buna denir ne guzel sürpriz olmus değerler iki katı artınca kimyasal ve dış gebelik ihtimali kalmıyor diye biliyorum ben
Hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kavuşun ❤
Çok teşekkür ederim gerçekten mucize ilk başta inanamadık eşimle. Doktorum da çok olumlu ama keseyi görünce bi rahatlama olacak ancak Amin çok sağol. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

e-nabız da hala referans aralığını girmemişler, ne sıkıcı
insan merak ediyor noldu, ne bitti, değerler kaç
zar zor şehir hastanesinde 14:30 a randevu aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…