2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben de ara ara bakiyorum da goremedim. Az once biraz kahvrrengi akintim olmuş adet gibi sancida girdi acaba kimyasal gebelikmi yasiyorum

inşallah öyle bir şey değildir,
regl günüm de kahve leke geldi bi daha gelmedi 5 gün gecti.

Kizlar folik asit olarak pregnom verdi dr ama yazilanlara bakinca ilerleyen haftalarda kullanim icin verildigini gordum ilk haftalar pregnom kullanan var mi bi sakincasi olur mu dr pek guvenemiyorum cunku anlasmali gibi geldi :)
Ben kullanıyorum canım. Bağışıklık güçlendirici aynı zamanda

beden kitle endeksine göre artış takibi yapmak daha uygun ama normalde ilk 3 ay hiç kilo alınmaması öneriliyor.
ben de 71 ile hamile kaldım,şu an 69kg'yim. Boyum 172.
ekmek ve şekeri tamamen kestim, dikkatli olmak çok kilo almamak istiyorum.

Süper çoğu merak ettiğim şeyi öğrenmiş oldum çok teşekkür ederim
1.60 boy 46 kiloyum 4+5. İlk trimesterde kilo verilir genelde . Bide adet olmadık ya vücut ödem yapmış olabilir

Bende gebelik.diyeti dusunuylrum 1.75 boyum 110 kg vermem lzim ogluma bu kilo ile.hamile kalmistim dogumdan ciktim tartildim bu kiloda idim cok almadim ilk 3 ay vermistim faydasi olmustu.

Merhaba cnm nasilsin bende bugun bat gunum.test yaptim silik cikti insllah kan verecegem.kesin belli olur artik hakkimizda hayirlisi artik
Çok sevindim canım benim, birlikte uğraştık ettik, Allah gönlümüze göre versin inşallah İyiyim canım, Dün geldim Türkiye’ye geldim, çarşamba doğum günüm kan testi yaptırcam inşallah güzel sonuç alırım, yazarım, sen ne zaman kan vericen

Amin kuzum amin hoşgeldin bu arada insllah cnm guzel sonuçlar alacaksinDoğum gününde minik mucizen hediyen olacak inşllah ben yarin vermeyi düşünüyorum aslinda erken ama bende kan pihtilasmasi oldu icin dr kanda hamilelik cikar cikmaz ilaca başlayacak

Cok heyecanliyim kizlar ikinci cocukda ilk gibi heyecanlanmam diyordum ama oyle olmuyomuş yarin ne sonuc çıkacak kese görünecek mi diye diye düşüncelere dalıyorum. Hayirlisi ile sabah olsaydi

Hanımlar merhaba, benimde reglim 4 gün geçti, bata 3 gün kala test yaptım silik çıktı, perşembe cuma kan testi yaptırıcağım, inşallah değerlerim iyi çıkar. Doğum 10 Şubat görünüyor
Benim de 10 şubat canım tebrikler...ben bugün kan verdim, yarın sonucum çıkacak..benim de silik bir çizgiydi bat’a 4 gün kala yapmıştım ve bat günü net bir 2.çizgiyle emin oldum..diğer haftaya da doktoruma gideceğim, kese bebek için, belki kalp atışı da duyulur..

Ben de 1.62 boy, 64 kg’yum...kızıma 63 ile hamile kalmıştım, doğuma 78 kg ile girmiştim. Bu sefer daha bilinçli ve deneyimli olacağım için gereksiz karbonhidrat almamaya çalışacağım. Ramazana girmeden 62 kg idim. 2 kg aldım ramazanda, bir de pandemi falan derken insan can sıkıntısından da yiyor

Güzel şeyler düşün canım, içini ferah tut. İnşallah herşey çok güzel geçer
Cok heyecanliyim kizlar ikinci cocukda ilk gibi heyecanlanmam diyordum ama oyle olmuyomuş yarin ne sonuc çıkacak kese görünecek mi diye diye düşüncelere dalıyorum. Hayirlisi ile sabah olsaydi

1.68 boy 95 kiloyum , kilo verip hamile kalmak istedim ama sürekli bi aklsilik veremedim, ilk cocgumda 85 kilo ile hamile kaldım 95 ile doğuma girmiştim, yine az alırım diye ümit ediyorum.

perşembe günü de diyetisyene gideceğim süreci onunla devam etmek istiyorum.

Vallahi öyle ikinci de de aynı heyecan oluyormuş. İnşallah görünür kese,bu zamanlarda ayrı stresli. Bazen bile bile lades demiş gibi hissediyorum kendimi. İlkinde cahildim ama şimdi başıma neler gelecek biliyorum

Seninde hayırlı olsun canım, hayırlı sonuçlar alalım inş, benim 11 yıl sonra ikinci çocuk olacak, senin ilk mi

Saol canım benim, Mutlaka yaz güzel sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…