2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Aynen canım zaten keseyi görene kadar dış gebelik korkum vardi keseyi gördüm bu sefer boş gebelik mi korkum başladı hep birşey ler buluyorum kendime

Amin canım

Aynen bende kalbin durmasindan korkuyorum bazen hic belirtisi olmuyormuş bende oyle telkin etmeye çalışıyorum

İlkinde biraz daha ne olursa olsun modundaydim hala sağlıklı olsun istiyorum ama gönlüm kızdan yana oğlum var kızı da tatmak istiyorum çok seviyorum kız çocuklarını
Benimde bir oğlum var, Rabbim bize kız duygusunu da yaşatır inşallah ben şimdi kızım diye sevmeye başladım bakalım hayırlısı inşallah

Anladim canım sakin kalmaya calisiyorum herşey nasip diyorum ama bir yere kadar telkin ediyorum kendimi hafif bir karnima bişiyler batsa bisey mi oldu diyorum
Ah canım bende böyleydim dediğin gibi bazen tek başına hallediliyor imkanın varsa bir uzman desteği psikolog ya psikiyatrist gitsen çok daha iyi olur insan bazen tek başına aşamıyor. Hatta geçen hafif bir panik atak geldi bana Dr um istersem seni hemen yönlendircm psikoloğa dedi ama toparladım gerek kalmadı aldığım tedavi hala işe yarıyor

Ya acaba değer daha düşük olduğu için mi 10 gün sonra gel dedi? Çünkü salı 80.56ydi, Perşembe 246. Bu da 2-3 haftalıklarda olan degermis sanırım?
Hayırlı olsun öncelikle, ben de ilk hamileliğimi 3 küsür değerle öğrendim. 1 ay sürdü hamileliğimin kesinleşmesi. 2 günlük artış gerçekten çok güzel biraz zaman verin kendinize, en son 300 küsürdeydi benim kan değerim 1 hafta bekletti doktorum 1 hafta sonra 10 binlere çıkmıştı. İçinizi rahat tutun. Annelik sabır istiyor malesef

Canım ben adli hakimlige hazırlanıyorum psikologa gitmem sıkıntı olabilir bana o yuzden gitmiyorum yoksa coktan gitmistim

Kızlar dün bebegimin kalp atışını duydum 6+3te. Karından baktı doktor 126 cıktı. Sizin daha mı yüksekti? Iyi degil mi doktorum bu konuda yorum yapmadı bir de kız erkek yorumları oluyor forumda bu konu ne kadar gerçek

Kızlar 2 haftadır bulantilarim var gelince resmen hayattan kopuyorum bide sicak havalar iyice kötü oluyorum, öğürmekten karnim acıyo bazen, kendimi mutsuz hissediyorum eşim de bazen cok şikayet ediyosun diyor ama bu şikayet degil ki durumumu anlatıyorum diyorum ama gerçekten mutsuz oluyorum özellikle aksam saatlerinde bulantı iilacinin etkisi gitmeye baslayinca, siz ne durumdasınız özellikle bulantı yaşayanlardan fikir almak istedim. Bi kaybım var eylulde cok istedim bu bebeğimi ama gerçekten bazen sanki hiç gecmicek bu bulantilar gibi hissediyorum

Normal canım çünkü daha erken bakmışsınız, bizim 8. haftada 169 çıktı, kalp atış hızına göre cinsiyet yorumları vardı ben doktoruma sordum hiç bir bilimsel açıklaması yok dedi

Benimde bir oğlum var, Rabbim bize kız duygusunu da yaşatır inşallah ben şimdi kızım diye sevmeye başladım bakalım hayırlısı inşallah
Az bebek kıyafeti bakayım desem gözüm hep kız kıyafetlerine kayıyor

Canım erkeklerin anlamasını bekleme bende aynıyım sikayet etsemde anlamıyo psikolojik sanıyolar ama değil. Ben mecbur yiyorum sanki karnım tokken daha iyiyim acken iyice cosuyo bulantı. Uzanmak bana iyi geliyor telefonla ugrasmak bulantıyı artiriyor. Gecicek diye dusunup kendini teselli et yoksa cekilmez. Oglumda 6-16 haftalar arasi hayattan sogumustum ama bitince cok rahatlamistim.

Ben de trajikomik ama neden bulantım yok diye evham yapıyorum bazen, sizin yorumlarınızı okudukça bende bir sorun mu var acaba diyorum, ardından aklıma kızımda da böyleydim hamileyken, saçmalama , evham yapma PinkMermaid diyorum..hamileliğe dair tek belirtim memelerdeki şişkinlik hassasiyet, bazen de kasık ağrısı (7.haftanın sonlarına doğru onlar da kesildi neredeyse). Yatıp kalkıp şükredeyim, susup oturayım en iyisi mide bulantısına ekşi jelibonlar iyi geliyor bir tavsiye olsun benden o zaman

Bende akşamları çok kötü oluyorum gece uykum var ama bulantı uyutmuyor bazen. Es konusunda malesef yaşamadıkları için konuşmak kolay geliyor ama ilkinde seslenmiyordum su an burnundan getiriyorum ben o haldeyken dışarı çıkması bizim problemimizde giderse pişman oluyor nitekim doğduktan sonra karışmasını da biliyorlar bu acıları yasayamasalarda destek olacaklar ben o fikirdeyim ama sen bana bakma

Aslında eşim cok yanımda Allah razı olsun ama bazen çekilemicek noktaya gelince başlıyorum söylenmeye oda o zaman yapma diyor. Aynen öyle geçicek ins deyip gün sayıyorum bende. Bende yemeye çalışıyorum cnm ama yiyebildigim cok as şey var onlardan da bikicam artık diye korkuyorum. Uzanıyorum bende genelde zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…