- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.462
Aynen canım zaten keseyi görene kadar dış gebelik korkum vardi keseyi gördüm bu sefer boş gebelik mi korkum başladı hep birşey ler buluyorum kendimeInternette araştırıp hamile hastalıkları okuma canim sakin okusan bile unut o anda bir de mutlaka bir uğraş bul çok fena bu girdap gibi takılıp kalıyorsun endişe ettikçe karşına çıkıyor yaşadığın en ufak şeyde bana da söyle mi olacak diye başa sarıyorsun ilkinde ben öyleydim daha beter stres oluyordum düşündükçe düşünecek başka şey olunca unutman lazım
Inş canım insCanım düşünmemeye çalış ve çok fazla araştırma yapma mutlaka bi uğraş bul kendine ayrıca bu süre çok uzun değil bebeğin hareketlerini hissetmeye başladığında İçin rahat olacaktır
Amin canımBen de öyleyim canım, sürekli en kötüsü geliyor aklıma, daha önce kaybım olduğu için.bugün kalp atışını duydum şükürler olsun, ama doktora gidene kadar gelişmeyen keseye ne olur kürtaj mı olur gibi konulara bakıyordum resmen. Sağ salim kucağımıza almak nasip olsunSağlıkla gelsinler başka bişey istemiyorum.
Aynen bende kalbin durmasindan korkuyorum bazen hic belirtisi olmuyormuşBenimde bi oğlum var. Bi tane de kızım olsa fena olmaz sankibirde erkek çocuğu çok anneci oluyor, eşim hafif sesini yukseltse hemen kızıyor babasına. Hemen benim yanıma gelip sarılıyor.
Yani iki tane oğlum olsa da baya güzel olur sanki kararsız kaldım
Canım bu duygular hemen hemen hepimizde var ve sanırım hareketlerini duyana kadar da devam edecek.
Şiddetli ağrı ve kanama olmadığı sürece için rahat olsun. Evet hiç belirti olmadan da kalbi durabiliyor bizi de korkutan sanırım bu. Şöyle düşünelim ;sağlıklı bi bebekse hiic biseycik olmaz ama sağlıklı değilse ne yaparsak yapalım gelişimi bi yerde durur.
Benimde bir oğlum var, Rabbim bize kız duygusunu da yaşatır inşallahİlkinde biraz daha ne olursa olsun modundaydim hala sağlıklı olsun istiyorum ama gönlüm kızdan yana oğlum var kızı da tatmak istiyorum çok seviyorum kız çocuklarını
Olabilir canım benim sat 1 Mayıstı 7 haziranda kan verdiğimde 2580 çıktıYa acaba değer daha düşük olduğu için mi 10 gün sonra gel dedi? Çünkü salı 80.56ydi, Perşembe 246. Bu da 2-3 haftalıklarda olan degermis sanırım?
Ah canım bende böyleydim dediğin gibi bazen tek başına hallediliyor imkanın varsa bir uzman desteği psikolog ya psikiyatrist gitsen çok daha iyi olur insan bazen tek başına aşamıyor. Hatta geçen hafif bir panik atak geldi bana Dr um istersem seni hemen yönlendircm psikoloğa dedi ama toparladım gerek kalmadı aldığım tedavi hala işe yarıyorAnladim canım sakin kalmaya calisiyorum herşey nasip diyorum ama bir yere kadar telkin ediyorum kendimi hafif bir karnima bişiyler batsa bisey mi oldu diyorum
Teşekkür ederimBen Banu çiftçinin kitabını omudum tavsiye ederim. Bir de kağan kocatepe nin kitabını aldım ama henüz okumadım onu. Güzel yorumlardan dolayı aldım.
Hayırlı olsun öncelikle, ben de ilk hamileliğimi 3 küsür değerle öğrendim. 1 ay sürdü hamileliğimin kesinleşmesi. 2 günlük artış gerçekten çok güzel biraz zaman verin kendinize, en son 300 küsürdeydi benim kan değerim 1 hafta bekletti doktorum 1 hafta sonra 10 binlere çıkmıştı. İçinizi rahat tutun. Annelik sabır istiyor malesefYa acaba değer daha düşük olduğu için mi 10 gün sonra gel dedi? Çünkü salı 80.56ydi, Perşembe 246. Bu da 2-3 haftalıklarda olan degermis sanırım?
Canım ben adli hakimlige hazırlanıyorum psikologa gitmem sıkıntı olabilir bana o yuzden gitmiyorum yoksa coktan gitmistimAh canım bende böyleydim dediğin gibi bazen tek başına hallediliyor imkanın varsa bir uzman desteği psikolog ya psikiyatrist gitsen çok daha iyi olur insan bazen tek başına aşamıyor. Hatta geçen hafif bir panik atak geldi bana Dr um istersem seni hemen yönlendircm psikoloğa dedi ama toparladım gerek kalmadı aldığım tedavi hala işe yarıyor
Haftaya olsam serklaj önlem amaçlı hic tecrübem yok inşallah güzel geçerAranızda serklaj yaptiracak olan var mi
Normal canım çünkü daha erken bakmışsınız, bizim 8. haftada 169 çıktı, kalp atış hızına göre cinsiyet yorumları vardı ben doktoruma sordum hiç bir bilimsel açıklaması yok dediKızlar dün bebegimin kalp atışını duydum 6+3te. Karından baktı doktor 126 cıktı. Sizin daha mı yüksekti? Iyi degil mi doktorum bu konuda yorum yapmadı bir de kız erkek yorumları oluyor forumdabu konu ne kadar gerçek
Az bebek kıyafeti bakayım desem gözüm hep kız kıyafetlerine kayıyorBenimde bir oğlum var, Rabbim bize kız duygusunu da yaşatır inşallahben şimdi kızım diye sevmeye başladım bakalım hayırlısı inşallah
Canım erkeklerin anlamasını bekleme bende aynıyım sikayet etsemde anlamıyo psikolojik sanıyolar ama değil. Ben mecbur yiyorum sanki karnım tokken daha iyiyim acken iyice cosuyo bulantı. Uzanmak bana iyi geliyor telefonla ugrasmak bulantıyı artiriyor. Gecicek diye dusunup kendini teselli et yoksa cekilmez. Oglumda 6-16 haftalar arasi hayattan sogumustumKızlar 2 haftadır bulantilarim var gelince resmen hayattan kopuyorum bide sicak havalar iyice kötü oluyorum, öğürmekten karnim acıyo bazen, kendimi mutsuz hissediyorum eşim de bazen cok şikayet ediyosun diyor ama bu şikayet degil ki durumumu anlatıyorum diyorum ama gerçekten mutsuz oluyorum özellikle aksam saatlerinde bulantı iilacinin etkisi gitmeye baslayinca, siz ne durumdasınız özellikle bulantı yaşayanlardan fikir almak istedim. Bi kaybım var eylulde cok istedim bu bebeğimi ama gerçekten bazen sanki hiç gecmicek bu bulantilar gibi hissediyorum
Ben de trajikomik ama neden bulantım yok diye evham yapıyorum bazen, sizin yorumlarınızı okudukça bende bir sorun mu var acaba diyorum, ardından aklıma kızımda da böyleydim hamileyken, saçmalama , evham yapmaKızlar 2 haftadır bulantilarim var gelince resmen hayattan kopuyorum bide sicak havalar iyice kötü oluyorum, öğürmekten karnim acıyo bazen, kendimi mutsuz hissediyorum eşim de bazen cok şikayet ediyosun diyor ama bu şikayet degil ki durumumu anlatıyorum diyorum ama gerçekten mutsuz oluyorum özellikle aksam saatlerinde bulantı iilacinin etkisi gitmeye baslayinca, siz ne durumdasınız özellikle bulantı yaşayanlardan fikir almak istedim. Bi kaybım var eylulde cok istedim bu bebeğimi ama gerçekten bazen sanki hiç gecmicek bu bulantilar gibi hissediyorum
Bende akşamları çok kötü oluyorum gece uykum var ama bulantı uyutmuyor bazen. Es konusunda malesef yaşamadıkları için konuşmak kolay geliyor ama ilkinde seslenmiyordum su an burnundan getiriyorum ben o haldeyken dışarı çıkması bizim problemimizde giderse pişman oluyor nitekim doğduktan sonra karışmasını da biliyorlar bu acıları yasayamasalarda destek olacaklar ben o fikirdeyim ama sen bana bakmaKızlar 2 haftadır bulantilarim var gelince resmen hayattan kopuyorum bide sicak havalar iyice kötü oluyorum, öğürmekten karnim acıyo bazen, kendimi mutsuz hissediyorum eşim de bazen cok şikayet ediyosun diyor ama bu şikayet degil ki durumumu anlatıyorum diyorum ama gerçekten mutsuz oluyorum özellikle aksam saatlerinde bulantı iilacinin etkisi gitmeye baslayinca, siz ne durumdasınız özellikle bulantı yaşayanlardan fikir almak istedim. Bi kaybım var eylulde cok istedim bu bebeğimi ama gerçekten bazen sanki hiç gecmicek bu bulantilar gibi hissediyorum
Kız bebekler için çok güzel şeyler var çünkü o kadar süslüler kiAz bebek kıyafeti bakayım desem gözüm hep kız kıyafetlerine kayıyor
Aslında eşim cok yanımda Allah razı olsun ama bazen çekilemicek noktaya gelince başlıyorum söylenmeye oda o zaman yapma diyor. Aynen öyle geçicek ins deyip gün sayıyorum bende. Bende yemeye çalışıyorum cnm ama yiyebildigim cok as şey var onlardan da bikicam artık diye korkuyorum. Uzanıyorum bende genelde zatenCanım erkeklerin anlamasını bekleme bende aynıyım sikayet etsemde anlamıyo psikolojik sanıyolar ama değil. Ben mecbur yiyorum sanki karnım tokken daha iyiyim acken iyice cosuyo bulantı. Uzanmak bana iyi geliyor telefonla ugrasmak bulantıyı artiriyor. Gecicek diye dusunup kendini teselli et yoksa cekilmez. Oglumda 6-16 haftalar arasi hayattan sogumustumama bitince cok rahatlamistim.