2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Gözünaydın Ben de tedirgin gittim doktora ama şükür kalp atışını duyduk ama geç döllenme dedi 1hafta gerideyiz 6+3 yani
Tedirginlik hiç bitmiyor, kucağımıza alana kadar da devam edecek sanırım, sağsalim doğsunlar, sağlıkla gelsin evlatlarımız. Benim de geriden geliyordu 6 haftalık olduk bugün kalp atışını da duyduk şükürler olsun

Merhabalar kızlar, ben de 8+3. haftadayım, dün kontrolüm vardı, kalp atışlarını dinledik ilk defa, inanılmaz bir duygu, ben 10yıllık evliyim ve ilk hamileliğim, rabbim isteyen herkese tez zamanda nasibetsin iki hafta sonra ikili tarama testi ve ultrasonu var. Bu ultrasonda ense kalınlığı ölçülecekmiş sanırım, bu ultrason da dışardan mı oluyor yoksa vajinal mi tecrübesi olan var mı acaba bu konuda?

Kızlar ya hiç hamilelik doğum konusunda kitap araştıran yada okuyan var mı Önerebilir misiniz? birkaç tane alıp okumak istiyorum da
Kimi görsem banu ciftcinin kitabını okuyor ben okumadım ama çok kapsamlı görünüyor bide tavsiyem ama onu son zamanlarda okuyun doğmadan hatta bi hafta kala falan zaten çok kısa bir kitap Şermin yaşar başlarım şimdi anneliğe ilk zamanlar için iyi kitap bence ben hamilelikle değil daha çok bebek gelişimi doğum sonrası ile alakalı okumuşum galiba hamilelikle ilgili şeyler okudukça hasta gibi hissediyorum kendimi çünkü sürekli risklerden hastalıklardan bahsediliyor

Karından oluyor canım artık bu kadar büyümüşken vajinal ultrasin yapılmaz kolay kolay

Merhabalar kızlar, ben de 8+3. aftadayım, dün kontrolüm vardı, kalp atışlarını dinledik ilk defa, inanılmaz bir duygu, ben 10yıllık evliyim ve ilk hamileliğim, rabbim isteyen herkese tez zamanda nasibetsin iki hafta sonra ikili tarama testi ve ultrasonu var. Bu ultrasonda ense kalınlığı ölçülecekmiş sanırım, bu ultrason da dışardan mı oluyor yoksa vajinal mi tecrübesi olan var mı acaba bu konuda?
Karından oluyor canım artık bu kadar büyümüşken vajinal ultrasin yapılmaz kolay kolay
Teşekkürler canım, bu arada ben de bugün Ayşe Öner'in Hamilelik Doğum ve Bebek Bakım Kitabını sipariş verdim tavsiye üzerine

Teşekkür ederim

Vajinal olmuyor canım karından bakılıyor ikili tarama test, rahat ol yani inşallah her şey yolunda gider

Vajinal olmuyor canım karından bakılıyor ikili tarama test, rahat ol yani inşallah her şey yolunda gider
İnşallah hepimiz için Bir de kızlar bu ilk iki ayda bende hiç kg artışı olmadı, sizde durumlar nasıl, ilk üç ay kilo artışı bebek gelişimi için gerekli mi acaba? Benim doktorum sen normal beslenme düzenine devam et dedi, benim de canım ekstra bişey istemiyor açıkçası

Hic gerekli değil kilo alman bebek büyümüyor demek değil senden alıyor zaten besinini ki nitelikli şeyler yersen sağlıklı beslenirsen yarar bebeğe kilo yaramaz canim bulantidan cok takmıyorum açıkçası şu an ama ağustosta diyetisyenle devam edeceğim ben hem şekerdegerim hemde sağlıklı kilo almak için

Evet ben de öyle düşünüyorum, ilk üç ay bittikten sonra bi diyetisyenle görüşmek istiyorum

Ay inşallah ya ocak topiginde cinsiyet tahminine geçilmiş attim arkadaş kiz dedi içim bir hoş hulyaliyim
Hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin insan hamile olduğunu öğrenince direk yeter ki sağlıklı olsun moduna geçiyor ama yine de cinsiyetini merak etmekten alamıyoruz kendimizi di mi

Hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin insan hamile olduğunu öğrenince direk yeter ki sağlıklı olsun moduna geçiyor ama yine de cinsiyetini merak etmekten alamıyoruz kendimizi di mi
İlkinde biraz daha ne olursa olsun modundaydim hala sağlıklı olsun istiyorum ama gönlüm kızdan yana oğlum var kızı da tatmak istiyorum çok seviyorum kız çocuklarını

Hayır canım kilo artışının olmaması çok iyi bir şey, ilk 3 ay hatta kiloya dikkat edilmesi önerilir çünkü asıl kilolar 6.aydan sonra alınıyor…günümüz de aynıymış bu arada şimdi fark ettim

İlkinde biraz daha ne olursa olsun modundaydim hala sağlıklı olsun istiyorum ama gönlüm kızdan yana oğlum var kızı da tatmak istiyorum çok seviyorum kız çocuklarını
4 yaşında bir kız annesi olarak bildiriyorum, çok güzel bir duygu…Duştan sonra birbirimizin saçlarını tarıyoruz, ona prenses çayı yapıyorum karşılıklı içiyoruz, bazen de kumam gibi oluyor babasından çok kıskanıyor beni ben de senin gibiyim bu konuda, kızım olduğu için bir de oğlum olsa nasıl olurdu acaba diyorum gönlümüzdeki hayırlısı olacaksa öyle olsun

Kizlar ben de kaygi cok var ve alikoyamiyorum normalde de hep en kötüsünü bardagin bos tarafina takilan biriydim şimdi cocugum iyi mi ne oldu diye surekli en kötüsünü düşünüyorum. Bana yardimci olun bu düşüncelerden kurtulmak için ne yapmam lazım

Kizlar doktor dün betaya tekrar baktı 246 çıktı. Çok iyi simdlik çok başındasin, kimyasal gebelik değil dedi. 10 gün sonra gel dedi. Aile hekimine gittim. Son adetim 20 Mayıs. Kaç haftalık vs hiçbir şey söylemedi. Jinekologa mı gitsem 10 gun beklesem mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…