- 6 Haziran 2021
- 1.218
- 1.151
Tedirginlik hiç bitmiyor, kucağımıza alana kadar da devam edecek sanırım, sağsalim doğsunlar, sağlıkla gelsin evlatlarımız. Benim de geriden geliyordu 6 haftalık olduk bugün kalp atışını da duyduk şükürler olsunGözünaydınBen de tedirgin gittim doktora ama şükür kalp atışını duyduk ama geç döllenme dedi 1hafta gerideyiz 6+3 yani
Kimi görsem banu ciftcinin kitabını okuyor ben okumadım ama çok kapsamlı görünüyor bide tavsiyem ama onu son zamanlarda okuyun doğmadan hatta bi hafta kala falan zaten çok kısa bir kitap Şermin yaşar başlarım şimdi anneliğe ilk zamanlar için iyi kitap bence ben hamilelikle değil daha çok bebek gelişimi doğum sonrası ile alakalı okumuşum galiba hamilelikle ilgili şeyler okudukça hasta gibi hissediyorum kendimi çünkü sürekli risklerden hastalıklardan bahsediliyorKızlar ya hiç hamilelik doğum konusunda kitap araştıran yada okuyan var mıÖnerebilir misiniz? birkaç tane alıp okumak istiyorum da
Karından oluyor canım artık bu kadar büyümüşken vajinal ultrasin yapılmaz kolay kolayMerhabalar kızlar, ben de 8+3. haftadayım, dün kontrolüm vardı, kalp atışlarını dinledik ilk defa, inanılmaz bir duygu, ben 10yıllık evliyim ve ilk hamileliğim, rabbim isteyen herkese tez zamanda nasibetsiniki hafta sonra ikili tarama testi ve ultrasonu var. Bu ultrasonda ense kalınlığı ölçülecekmiş sanırım, bu ultrason da dışardan mı oluyor yoksa vajinal mi tecrübesi olan var mı acaba bu konuda?
Teşekkürler canım, bu arada ben de bugün Ayşe Öner'in Hamilelik Doğum ve Bebek Bakım Kitabını sipariş verdim tavsiye üzerineKarından oluyor canım artık bu kadar büyümüşken vajinal ultrasin yapılmaz kolay kolay
Teşekkür ederimKimi görsem banu ciftcinin kitabını okuyor ben okumadım ama çok kapsamlı görünüyor bide tavsiyem ama onu son zamanlarda okuyun doğmadan hatta bi hafta kala falan zaten çok kısa bir kitap Şermin yaşar başlarım şimdi anneliğe ilk zamanlar için iyi kitap bence ben hamilelikle değil daha çok bebek gelişimi doğum sonrası ile alakalı okumuşum galiba hamilelikle ilgili şeyler okudukça hasta gibi hissediyorum kendimi çünkü sürekli risklerden hastalıklardan bahsediliyor
Onu ben de yapıyordum, yeni haftaya girerken burada bilgiler de değişiyor yaBizde kiraz oldukhaftanin döndüğü gün ben heyecan yapıyorum uygulama gününü okurken öncekinden her gece 12 yi beklerdim analık ne saçmalık
Vajinal olmuyor canım karından bakılıyor ikili tarama test, rahat ol yaniMerhabalar kızlar, ben de 8+3. aftadayım, dün kontrolüm vardı, kalp atışlarını dinledik ilk defa, inanılmaz bir duygu, ben 10yıllık evliyim ve ilk hamileliğim, rabbim isteyen herkese tez zamanda nasibetsiniki hafta sonra ikili tarama testi ve ultrasonu var. Bu ultrasonda ense kalınlığı ölçülecekmiş sanırım, bu ultrason da dışardan mı oluyor yoksa vajinal mi tecrübesi olan var mı acaba bu konuda?
Teşekkürler canım, bu arada ben de bugün Ayşe Öner'in Hamilelik Doğum ve Bebek Bakım Kitabını sipariş verdim tavsiye üzerine
İnşallah hepimiz içinVajinal olmuyor canım karından bakılıyor ikili tarama test, rahat ol yaniinşallah her şey yolunda gider
Ay inşallah ya ocak topiginde cinsiyet tahminine geçilmiş attim arkadaş kiz dedi içim bir hoşOnu ben de yapıyordum, yeni haftaya girerken burada bilgiler de değişiyor yaoyy kiraz güzeli mi annesi o
Hic gerekli değil kilo alman bebek büyümüyor demek değil senden alıyor zaten besinini ki nitelikli şeyler yersen sağlıklı beslenirsen yarar bebeğe kilo yaramaz canim bulantidan cok takmıyorum açıkçası şu an ama ağustosta diyetisyenle devam edeceğim ben hem şekerdegerim hemde sağlıklı kilo almak içinİnşallah hepimiz içinBir de kızlar bu ilk iki ayda bende hiç kg artışı olmadı, sizde durumlar nasıl, ilk üç ay kilo artışı bebek gelişimi için gerekli mi acaba? Benim doktorum sen normal beslenme düzenine devam et dedi, benim de canım ekstra bişey istemiyor açıkçası
Evet ben de öyle düşünüyorum, ilk üç ay bittikten sonra bi diyetisyenle görüşmek istiyorumHic gerekli değil kilo alman bebek büyümüyor demek değil senden alıyor zaten besinini ki nitelikli şeyler yersen sağlıklı beslenirsen yarar bebeğe kilo yaramaz canim bulantidan cok takmıyorum açıkçası şu an ama ağustosta diyetisyenle devam edeceğim ben hem şekerdegerim hemde sağlıklı kilo almak için
Hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versinAy inşallah ya ocak topiginde cinsiyet tahminine geçilmiş attim arkadaş kiz dedi içim bir hoşhulyaliyim
İlkinde biraz daha ne olursa olsun modundaydim hala sağlıklı olsun istiyorum ama gönlüm kızdan yana oğlum var kızı da tatmak istiyorum çok seviyorum kız çocuklarınıHayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versininsan hamile olduğunu öğrenince direk yeter ki sağlıklı olsun moduna geçiyor ama yine de cinsiyetini merak etmekten alamıyoruz kendimizi di mi
Hayır canım kilo artışının olmaması çok iyi bir şey, ilk 3 ay hatta kiloya dikkat edilmesi önerilir çünkü asıl kilolar 6.aydan sonra alınıyor…günümüz de aynıymış bu arada şimdi fark ettimİnşallah hepimiz içinBir de kızlar bu ilk iki ayda bende hiç kg artışı olmadı, sizde durumlar nasıl, ilk üç ay kilo artışı bebek gelişimi için gerekli mi acaba? Benim doktorum sen normal beslenme düzenine devam et dedi, benim de canım ekstra bişey istemiyor açıkçası
Sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah kuzum, bu çok daha önemli ama yine de gönlünden geçen olur inşallahAy inşallah ya ocak topiginde cinsiyet tahminine geçilmiş attim arkadaş kiz dedi içim bir hoşhulyaliyim
4 yaşında bir kız annesi olarak bildiriyorum, çok güzel bir duygu…Duştan sonra birbirimizin saçlarını tarıyoruz, ona prenses çayı yapıyorum karşılıklı içiyoruz, bazen de kumam gibi oluyor babasından çok kıskanıyor beniİlkinde biraz daha ne olursa olsun modundaydim hala sağlıklı olsun istiyorum ama gönlüm kızdan yana oğlum var kızı da tatmak istiyorum çok seviyorum kız çocuklarını