2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Benim hiçbir tahlil yapılmadı bi tek ultrasona baktı dr. İçim rahat etmiyo acile gitmeyi düşünüyorum. İnşallah herşey yolundadr
Endişe etme strrse girme canım iyi düşünelim iyi olsun. Sağlık ocağında gebelik kaydı açıyorlar ya o zaman rutin kan ve idrar tahlillerine bakıyorlar bekleyebilirsen istersen öyle yaptır

Canım aynı durumdayız kendimi sağlıklı hissetmiyorum bulantıya odaklandım halsizim tansiyonum oynuyor galiba. Bulantı girince hazırda yicek birşey yoksa daha beter oluyorum evde oğlum var o yemek oyun istiyor yetemiyorum . Dün çok iyiydim sıfır bulantı ama bugün berbatım.

Endişe etme strrse girme canım iyi düşünelim iyi olsun. Sağlık ocağında gebelik kaydı açıyorlar ya o zaman rutin kan ve idrar tahlillerine bakıyorlar bekleyebilirsen istersen öyle yaptır
Bakaym canm olmazsa öyle yaparm. Senin de çarşamba günüydü dimi öğrendiğin gün. O zaman kaç haftalıktı

Bakaym canm olmazsa öyle yaparm. Senin de çarşamba günüydü dimi öğrendiğin gün. O zaman kaç haftalıktı
Evet canım çarşamba gitmiştim tam 5 haftalık dedi aslında son adetime göre 5+3 tü hesabım ama önemli değil orası dedi doktor
şimdi kalbi duycazmı endişesi var

Evet canım çarşamba gitmiştim tam 5 haftalık dedi aslında son adetime göre 5+3 tü hesabım ama önemli değil orası dedi doktor
şimdi kalbi duycazmı endişesi var
Benim 6+4 Ken 5+2 çıktı ama başka bilgi vermedi inşallah gittiğimizde duyarız pıtpıtları

Yanlış anlamayın ama bişey sormak istiyorum. Sizde de göğüslerde sanki büyüme gibi oldu mu bana sanki öyle geliyorda
Oldu tabiki olmaz mı , neredeyse iki katı oldu benimkiler Güzel oldu…zaten 2.gebeliğim olduğu için biliyordum böyle olacağını, son aylarda hele sütle dolmaya başlayınca silikonlu gibi oluyorsun

Merhaba güzel anneler
Gaz sancım var ara ara girip sıkıştırıyor beni, midem gurulduyor hissedebiliyorum. Bunu siz de yaşıyormusunuz? Evham yapmıyor değilim. Bir de iki gündür sarı akıntım var. İdrar yollarında enfeksiyon varsa bu çok tehlikeli midir sizce? Haftaya cumartesi randevum.

Haftaya çarşamba gidicem canm. Sitres yapmıyorum aslında. Sürekli yatıyorum hiç halim yok zaten birde ağrı olumca çok moralim bozuldu. Senin kaç haftalık
Haklısın cnm insanın modu düşüyor.7 haftalık daha cnm aynıyız hemen hemen

Allah yardımcın olsun cnm oglun için de kötü gerçekten. Bende dun daha iyiydim bugün cok kötüyüm hic geçmiyor Habire ağzıma leblebi atıyorum oda bi yere kadar idare ediyor, öğürup duruyorum sabahtan beri

Bende de aynıları var canım gaz sancısını çok kişiden duydum ondan endişe etmiyorumda sarı akıntı benide korkutuyor bugün ilaç aldım kullancam bakalım

Evet canım belki farkı kapatırlar umudum o yönde,

Evet canm. İnşallah sorunsuz devam eder hepimizin
Sağlıkla büyüsünlerde canım benim doktor 3 gün gec yumurtlamışsındıe o yüzden hiç önemli değil onu hiç düşünme dedi

Kizlar vallahi içimi rahatlattiniz çok teşekkür ederim. Bundan sonra zaten eşime söz verdim. Netten bir şey okumayacagim. Sonra kafamda kuruyorum falan böyle stres oluyorum iyice. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin. Hamilelik çıktı, kese ile bebeği görüp kalp atışlarını duymak var sırada. Rabbim verirse de vermezse de vardır bir bildigi diyorum artık. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Sağlıkla, sihhatle kucağımıza alalım evlatlarımızı.
13unde aile hekimine gidince, 14unde bir doktor buldum ondan randevu alıp gideceğim zaten :)

Benim geçen ay 8 gün gecikme vardı demekki 8 gğn geç yumurtlama oldu o zMan da bu ayda 8 gün geç yumurtlamış olucam ki 8 gün fark vr arada

Amin hepimizin yardımcısı olsun canım psikolojik olarak çok etkilendim yetememek hiçbir işe yetişememek kendi işimi yapamayacak durumda olmak beni çok yordu. Eşim evdeyken çok yardımcı oluyor uyyorum ama malesef işinden dolayı o da 1 hafta evde yok şuan çok zor durumdayım. Bebeği planlamamıştık sürpriz oldu henüz kendimi yeniden anne olmaya hazırlamamıştım. Sanırım bir anda böyle olmak beni çok yıprattı

Esler en büyük yardımcı sagolsunlar gerçekten ya. Olsun nasibiyle gelir ins mucizen. Oğlun kac yaşında küçük mu cok

O
Esler en büyük yardımcı sagolsunlar gerçekten ya. Olsun nasibiyle gelir ins mucizen. Oğlun kac yaşında küçük mu cok
Oğlum 3.5 yaşında canım. O da bir ayrı huysuz herşeyi benim yapmamı istiyor misal üstümü değiştir tuvalete götür vs bunları bile yapamıyorum halsizlikten .Öyle tabi canım bulantılarım geçsin tadını çıkaracağım inşallah . Hepimizin gebeliği çokk güzel geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…