Endişe etme strrse girme canım iyi düşünelim iyi olsun. Sağlık ocağında gebelik kaydı açıyorlar ya o zaman rutin kan ve idrar tahlillerine bakıyorlar bekleyebilirsen istersen öyle yaptırBenim hiçbir tahlil yapılmadı bi tek ultrasona baktı dr. İçim rahat etmiyo acile gitmeyi düşünüyorum. İnşallah herşey yolundadr
Canım aynı durumdayız kendimi sağlıklı hissetmiyorum bulantıya odaklandım halsizim tansiyonum oynuyor galiba. Bulantı girince hazırda yicek birşey yoksa daha beter oluyorum evde oğlum var o yemek oyun istiyor yetemiyorum . Dün çok iyiydim sıfır bulantı ama bugün berbatım.Kızlar 2 haftadır bulantilarim var gelince resmen hayattan kopuyorum bide sicak havalar iyice kötü oluyorum, öğürmekten karnim acıyo bazen, kendimi mutsuz hissediyorum eşim de bazen cok şikayet ediyosun diyor ama bu şikayet degil ki durumumu anlatıyorum diyorum ama gerçekten mutsuz oluyorum özellikle aksam saatlerinde bulantı iilacinin etkisi gitmeye baslayinca, siz ne durumdasınız özellikle bulantı yaşayanlardan fikir almak istedim. Bi kaybım var eylulde cok istedim bu bebeğimi ama gerçekten bazen sanki hiç gecmicek bu bulantilar gibi hissediyorum
Bakaym canm olmazsa öyle yaparm. Senin de çarşamba günüydü dimi öğrendiğin gün. O zaman kaç haftalıktıEndişe etme strrse girme canım iyi düşünelim iyi olsun. Sağlık ocağında gebelik kaydı açıyorlar ya o zaman rutin kan ve idrar tahlillerine bakıyorlar bekleyebilirsen istersen öyle yaptır
Evet canım çarşamba gitmiştim tam 5 haftalık dedi aslında son adetime göre 5+3 tü hesabım ama önemli değil orası dedi doktorBakaym canm olmazsa öyle yaparm. Senin de çarşamba günüydü dimi öğrendiğin gün. O zaman kaç haftalıktı
Benim 6+4 Ken 5+2 çıktı ama başka bilgi vermedi inşallah gittiğimizde duyarız pıtpıtlarıEvet canım çarşamba gitmiştim tam 5 haftalık dedi aslında son adetime göre 5+3 tü hesabım ama önemli değil orası dedi doktor
şimdi kalbi duycazmı endişesi var
Oldu tabiki olmaz mı , neredeyse iki katı oldu benimkilerYanlış anlamayın ama bişey sormak istiyorum. Sizde de göğüslerde sanki büyüme gibi oldu mu bana sanki öyle geliyorda
Seninde çarşambaydı dimi canım 2 gün vArmış aramızda o zaman ultrasona göreBenim 6+4 Ken 5+2 çıktı ama başka bilgi vermedi inşallah gittiğimizde duyarız pıtpıtları
Haklısın cnm insanın modu düşüyor.7 haftalık daha cnm aynıyız hemen hemenHaftaya çarşamba gidicem canm. Sitres yapmıyorum aslında. Sürekli yatıyorum hiç halim yok zaten birde ağrı olumca çok moralim bozuldu. Senin kaç haftalık
Allah yardımcın olsun cnm oglun için de kötü gerçekten. Bende dun daha iyiydim bugün cok kötüyüm hic geçmiyor Habire ağzıma leblebi atıyorum oda bi yere kadar idare ediyor, öğürup duruyorum sabahtan beriCanım aynı durumdayız kendimi sağlıklı hissetmiyorum bulantıya odaklandım halsizim tansiyonum oynuyor galiba. Bulantı girince hazırda yicek birşey yoksa daha beter oluyorum evde oğlum var o yemek oyun istiyor yetemiyorum . Dün çok iyiydim sıfır bulantı ama bugün berbatım.
Evet canımSeninde çarşambaydı dimi canım 2 gün vArmış aramızda o zaman ultrasona göreinşallah ne zaman gidiceksin
Evet canm. İnşallah sorunsuz devam eder hepimizinHaklısın cnm insanın modu düşüyor.7 haftalık daha cnm aynıyız hemen hemen
Bende de aynıları var canım gaz sancısını çok kişiden duydum ondan endişe etmiyorumda sarı akıntı benide korkutuyor bugün ilaç aldım kullancam bakalımMerhaba güzel anneler
Gaz sancım var ara ara girip sıkıştırıyor beni, midem gurulduyor hissedebiliyorum. Bunu siz de yaşıyormusunuz? Evham yapmıyor değilim. Bir de iki gündür sarı akıntım var. İdrar yollarında enfeksiyon varsa bu çok tehlikeli midir sizce? Haftaya cumartesi randevum.
Sağlıkla büyüsünlerde canım benim doktor 3 gün gec yumurtlamışsındıe o yüzden hiç önemli değil onu hiç düşünme dediEvet canımbelki farkı kapatırlar umudum o yönde,
Evet canm. İnşallah sorunsuz devam eder hepimizin
Benim geçen ay 8 gün gecikme vardı demekki 8 gğn geç yumurtlama oldu o zMan da bu ayda 8 gün geç yumurtlamış olucam ki 8 gün fark vr aradaBende de aynıları var canım gaz sancısını çok kişiden duydum ondan endişe etmiyorumda sarı akıntı benide korkutuyor bugün ilaç aldım kullancam bakalım
Sağlıkla büyüsünlerde canım benim doktor 3 gün gec yumurtlamışsındıe o yüzden hiç önemli değil onu hiç düşünme dedi
Bence de öyle olmuş canım o zaman senin deBenim geçen ay 8 gün gecikme vardı demekki 8 gğn geç yumurtlama oldu o zMan da bu ayda 8 gün geç yumurtlamış olucam ki 8 gün fark vr arada
Amin hepimizin yardımcısı olsun canım psikolojik olarak çok etkilendim yetememek hiçbir işe yetişememek kendi işimi yapamayacak durumda olmak beni çok yordu. Eşim evdeyken çok yardımcı oluyor uyyorum ama malesef işinden dolayı o da 1 hafta evde yok şuan çok zor durumdayım. Bebeği planlamamıştık sürpriz oldu henüz kendimi yeniden anne olmaya hazırlamamıştım. Sanırım bir anda böyle olmak beni çok yıprattıAllah yardımcın olsun cnm oglun için de kötü gerçekten. Bende dun daha iyiydim bugün cok kötüyüm hic geçmiyor Habire ağzıma leblebi atıyorum oda bi yere kadar idare ediyor, öğürup duruyorum sabahtan beri
İnsallah canim sağlıklı olsunda biz herşeye katlanırızBence de öyle olmuş canım o zaman senin de
Esler en büyük yardımcı sagolsunlar gerçekten ya. Olsun nasibiyle gelir ins mucizen. Oğlun kac yaşında küçük mu cokAmin hepimizin yardımcısı olsun canım psikolojik olarak çok etkilendim yetememek hiçbir işe yetişememek kendi işimi yapamayacak durumda olmak beni çok yordu. Eşim evdeyken çok yardımcı oluyor uyyorum ama malesef işinden dolayı o da 1 hafta evde yok şuan çok zor durumdayım. Bebeği planlamamıştık sürpriz oldu henüz kendimi yeniden anne olmaya hazırlamamıştım. Sanırım bir anda böyle olmak beni çok yıprattı
Aminn canımm inşallah rabbim sağlıkla devam ettirsin biz çekeriz o kadar bekledikİnsallah canim sağlıklı olsunda biz herşeye katlanırız
Oğlum 3.5 yaşında canım. O da bir ayrı huysuz herşeyi benim yapmamı istiyor misal üstümü değiştir tuvalete götür vs bunları bile yapamıyorum halsizlikten .Öyle tabi canım bulantılarım geçsin tadını çıkaracağım inşallah . Hepimizin gebeliği çokk güzel geçer inşallahEsler en büyük yardımcı sagolsunlar gerçekten ya. Olsun nasibiyle gelir ins mucizen. Oğlun kac yaşında küçük mu cok