2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Bende de daha kilomda değişiklik olmadı canım 4. Aydan itibaren daha belirgin artış olur diye düşünüyorum

Kızımda bende böyleydim daha önce kaybım olmuştu sonra tam geçer gibi oldu 2 kayıp daha yaşadım iyice arttı evimin huzuru kaçtı kaygı bozukluğu çok fena bir şey bir uzman desteği alın derim ben en sonunda öyle yaptım ve anca toparladım

Sağlıklı hayırlı bir evlat olsun inşallah kuzum, bu çok daha önemli ama yine de gönlünden geçen olur inşallah
Insallah kuzum hele şimdi böyle yatıp kanama korkusu yaşadıktan sonra çok haklısın sağlıkla kavusmam cok daha önemli

Ayyy deme deme daha görmeden yaşamadan canim çekiyor olsa ne yaparım bilmiyorum inşallah Allah gönlümüze göre verir

Internette araştırıp hamile hastalıkları okuma canim sakin okusan bile unut o anda bir de mutlaka bir uğraş bul çok fena bu girdap gibi takılıp kalıyorsun endişe ettikçe karşına çıkıyor yaşadığın en ufak şeyde bana da söyle mi olacak diye başa sarıyorsun ilkinde ben öyleydim daha beter stres oluyordum düşündükçe düşünecek başka şey olunca unutman lazım

Canım düşünmemeye çalış ve çok fazla araştırma yapma mutlaka bi uğraş bul kendine ayrıca bu süre çok uzun değil bebeğin hareketlerini hissetmeye başladığında İçin rahat olacaktır

Kızlar ya hiç hamilelik doğum konusunda kitap araştıran yada okuyan var mı Önerebilir misiniz? birkaç tane alıp okumak istiyorum da
Ben Banu çiftçinin kitabını omudum tavsiye ederim. Bir de kağan kocatepe nin kitabını aldım ama henüz okumadım onu. Güzel yorumlardan dolayı aldım.

Ben de öyleyim canım, sürekli en kötüsü geliyor aklıma, daha önce kaybım olduğu için.bugün kalp atışını duydum şükürler olsun, ama doktora gidene kadar gelişmeyen keseye ne olur kürtaj mı olur gibi konulara bakıyordum resmen. Sağ salim kucağımıza almak nasip olsun Sağlıkla gelsinler başka bişey istemiyorum.

İçinin rahatlaması için bence jinekoloğa git canım en güzel o yönlendirir, hem gebelik takibini bir doktorun yapması öneriliyor, bi doktorla başlayıp devam et bence, ben evdeki test çift çizgi çıktığı gün jinekoloğa gittim öyle devam ediyoruz.
Hafta hesabını da son adet gününe göre yapmalısın, öyle hesaplanıyor, yani 20 Mayıs olduğuna göre 6 haftalık sanırım bebişin sağlıkla gelsin inşallah

Benimde bi oğlum var. Bi tane de kızım olsa fena olmaz sanki birde erkek çocuğu çok anneci oluyor, eşim hafif sesini yukseltse hemen kızıyor babasına. Hemen benim yanıma gelip sarılıyor.
Yani iki tane oğlum olsa da baya güzel olur sanki kararsız kaldım
Canım bu duygular hemen hemen hepimizde var ve sanırım hareketlerini duyana kadar da devam edecek.
Şiddetli ağrı ve kanama olmadığı sürece için rahat olsun. Evet hiç belirti olmadan da kalbi durabiliyor bizi de korkutan sanırım bu. Şöyle düşünelim ;sağlıklı bi bebekse hiic biseycik olmaz ama sağlıklı değilse ne yaparsak yapalım gelişimi bi yerde durur.

Valalhi içimi rahatlattın. Yarın bir gideyim randevu alıp en iyisi. Soru falan sordum. Daha başındasin bakarız sonra falan dedi. Hiçbir şey demedi.

Ay o an diyorum hep allahim çektiğim acılar boşa değilmiş doğurduğum belli oldu diyorum geçen hastaneden çıktık babasını önceki gece görmeden uyudu üstelik sabah hastaneye beraber gittik çıkışta anne diye bana sarılıyor nasıl gururlaniyorum

Valalhi içimi rahatlattın. Yarın bir gideyim randevu alıp en iyisi. Soru falan sordum. Daha başındasin bakarız sonra falan dedi. Hiçbir şey demedi.
Aslında sağlık ocağında benim ebem ve doktorum cok ilgilendiler oraya kan verdiyseniz gerçi yere göre oradaki kişiye göre bile değişiyor ama adam ilk 6 ay ne yapmam gerektiğini anlattı uzun uzun ikinci çocuğum dememe rağmen

Ya doktorum normalde çok iyiydi aile hekimim yani. Hatta eşimde ufak bir sorun vardı onun için de bir ilac önermişti. İşte ilk acile gittik salı gün kan için 80.56 çıktı. Çarşamba sabah aile hekimime gittim bugün değil de yarın bir kan alalım tekrar sağlıklı mı diye dedi. Dün sabah gittik verdim. 246 çıktı dedi. Çok çok iyi şimdi 10 gün bekle dedi. Bir de ilk cocugumuz. İnsan merak ediyor. Dedim hocam uyuyamıyorum, başım ağrıyor. Normal hayatına devam et, ilaç içme dedi sadece. Ne kadarlık falan hiçbir şey söylemedi. Yarına da randevu alayım dedim hastaneden doluymuş.

Ya acaba değer daha düşük olduğu için mi 10 gün sonra gel dedi? Çünkü salı 80.56ydi, Perşembe 246. Bu da 2-3 haftalıklarda olan degermis sanırım?

Ebeye kayıt açtırdın mi peki ben bu durumda bir kaç gün hatta hafta geçsin oyle gitmeni tavsiye ederim kendimde bir hafta sonra gittim enfeksiyon olduğu için oda yoksa biraz daha beklerdim çünkü gorunmyyir kese insan stres oluyir ama ilk gebelik olunca bilemem kan değerlerinize falan bakılması gerekebilir ben kendimi bildiğim için gitmemiştim

Ya acaba değer daha düşük olduğu için mi 10 gün sonra gel dedi? Çünkü salı 80.56ydi, Perşembe 246. Bu da 2-3 haftalıklarda olan degermis sanırım?
Benim 4 haftalikken 216 idi değerim ama bu değerde kese görünmesi imkamsiz o yüzden demiştir muhtemelen

Benim 4 haftalikken 216 idi değerim ama bu değerde kese görünmesi imkamsiz o yüzden demiştir muhtemelen
Aynen açtı kayıt. Kan değerlerime falan baktılar hep. Her şey normal dedi. Dun için 10 gün sonra gel dedi. 11 i pazara geliyor. 13unde gidicem. 12 gün sonra falan. İşte insan stres oluyor köşede gorunene kadar. Hayırlısıyla bir görüp kalp atışını duysaydik.

Ben de kalp atışını duyana kadar çok tedirgindim, 8 hafta dolunca duyduk, gerçi o da bundan sonra bişey olmayacak anlamına gelmiyor, hepimiz de bebişlerimiz de Allah'a emanetiz. Kan değerlerinde sanırım iki günde bir en az iki kat artış bekliyorlar, o yüzden seninki düşük gibi görünse de artış güzel bence, ama ilk gebeliklerde insanın kafasında çok soru işareti oluyor, inan ben de öyleyim, doktora gitmeden soracaklarımı liste yapıyorum o yüzden seni sonuna kadar takip edecek bi kadın doğum doktoruna gitsen daha iyi olur diye düşündüm ama kendini nasıl rahat hissediyorsan onu yap, en önemlisi o

Anladim canım sakin kalmaya calisiyorum herşey nasip diyorum ama bir yere kadar telkin ediyorum kendimi hafif bir karnima bişiyler batsa bisey mi oldu diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…