Bencede cnm şükret halineBen de trajikomik ama neden bulantım yok diye evham yapıyorum bazen, sizin yorumlarınızı okudukça bende bir sorun mu var acaba diyorum, ardından aklıma kızımda da böyleydim hamileyken, saçmalama , evham yapma @PinkMermaid diyorum..hamileliğe dair tek belirtim memelerdeki şişkinlik hassasiyet, bazen de kasık ağrısı (7.haftanın sonlarına doğru onlar da kesildi neredeyse). Yatıp kalkıp şükredeyim, susup oturayım en iyisimide bulantısına ekşi jelibonlar iyi geliyor bir tavsiye olsun benden o zaman
Esim genelde cok yanımda Allah razı olsun ondan ama söylenmeye başlayınca yapma lütfen diyor aslinda durumumu anlatıyorum ama ona şikayet gibi geliyor. Bide etrafımdaki herkes cok normal cok iyi bulantı olmasi deyince adam etkileniyor ister istemezBende akşamları çok kötü oluyorum gece uykum var ama bulantı uyutmuyor bazen. Es konusunda malesef yaşamadıkları için konuşmak kolay geliyor ama ilkinde seslenmiyordum su an burnundan getiriyorum ben o haldeyken dışarı çıkması bizim problemimizde giderse pişman oluyor nitekim doğduktan sonra karışmasını da biliyorlar bu acıları yasayamasalarda destek olacaklar ben o fikirdeyim ama sen bana bakma
Arada kalmışsın o zaman canım Allah yardımcın olsun böyle durumlarda nefes terapisi de iyi geliyormuş kaygıyı azaltmak için onu yapabilirsinCanım ben adli hakimlige hazırlanıyorum psikologa gitmem sıkıntı olabilir bana o yuzden gitmiyorum yoksa coktan gitmistim
Ben valla annenin rahat olması taraftariyim kuzum ilacsa ilac bi şekilde anne dinç olmalı ki faydası olsun evladına o yüzden çaresine bakıyorum benim eşimde oyle cok dogalci olacak olan olsun çekmen lazımsa çek modunda bide şey var deli oluyorum laf aramızda uyu uyusan geçerEsim genelde cok yanımda Allah razı olsun ondan ama söylenmeye başlayınca yapma lütfen diyor aslinda durumumu anlatıyorum ama ona şikayet gibi geliyor. Bide etrafımdaki herkes cok normal cok iyi bulantı olmasi deyince adam etkileniyor ister istemez
En cok sevdiğim zaman uyumak zatenBen valla annenin rahat olması taraftariyim kuzum ilacsa ilac bi şekilde anne dinç olmalı ki faydası olsun evladına o yüzden çaresine bakıyorum benim eşimde oyle cok dogalci olacak olan olsun çekmen lazımsa çek modunda bide şey var deli oluyorum laf aramızda uyu uyusan geçer
Amin canım ins onu da deneyeyim ins. Norolojiye gittim 3 farkli mr cektirdim şükür bisey çıkmadı sadece sol tarafımın damarlari inceymis pazartesi raporlarim çıkınca aricam hayırlısı artıkArada kalmışsın o zaman canım Allah yardımcın olsun böyle durumlarda nefes terapisi de iyi geliyormuş kaygıyı azaltmak için onu yapabilirsininşallah hakimliğide alırsın
Ay allahim 1En cok sevdiğim zaman uyumak zatenaynen valla bende alıyorum ilac cnm bi gün içmedim mahvoldum valla.. Malesef bu duruma doktorlar da sebep oluyor, doktoruma diyorum dus alırken miğdem bulaniyor sudan diyorum ay cok güzel diyor
Yanlış anlamayın ama bişey sormak istiyorum. Sizde de göğüslerde sanki büyüme gibi oldu mu bana sanki öyle geliyordaBen de trajikomik ama neden bulantım yok diye evham yapıyorum bazen, sizin yorumlarınızı okudukça bende bir sorun mu var acaba diyorum, ardından aklıma kızımda da böyleydim hamileyken, saçmalama , evham yapma @PinkMermaid diyorum..hamileliğe dair tek belirtim memelerdeki şişkinlik hassasiyet, bazen de kasık ağrısı (7.haftanın sonlarına doğru onlar da kesildi neredeyse). Yatıp kalkıp şükredeyim, susup oturayım en iyisimide bulantısına ekşi jelibonlar iyi geliyor bir tavsiye olsun benden o zaman
Evet bende öyle hissediyorum çevremdekilere sorduğumda kız bebek belirtisi dedilerYanlış anlamayın ama bişey sormak istiyorum. Sizde de göğüslerde sanki büyüme gibi oldu mu bana sanki öyle geliyorda
Nerde oluyor cnm ağrın tam? Ara ara oluyor ağrım şiddetli ve kanama eşlik etmediği sürece sıkıntı yok diye biliyorum. Sen keseyi gördün müburcusami seninde ağrın var mı? Benim bazen baya şiddetli ağrım oluyo. Korkuyorum bişey mi olacak diye
seninde ağrın var mı? Benim bazen baya şiddetli ağrım oluyo. Korkuyorum bişey mi olacak diyeEvet maydonozu birkaç kere adetim geçikme yapmıştı bekarken sökülsün diye kullanmıştım o bu süreçte çok zararlı sadece naneyi falan bilmiyordum onun için şaşırdım onlara da dikkat edeyim çok teşekkür ederim. Çok şükür ishalle atmışsın sende. Dikkat edelim Allah korusun
Sağ kasığım da oluyo genelde bazen çok kötü oluyorum içime fenalık çöküyor. Keseyi gördük çok şükür 5+2 di çarşamba günüNerde oluyor cnm ağrın tam? Ara ara oluyor ağrım şiddetli ve kanama eşlik etmediği sürece sıkıntı yok diye biliyorum. Sen keseyi gördün mü
Dinlenmeye çalış cnm o zaman geçer ins. Stres yapınca da ağrın artıyor. Ben bi gün boyunca inanılmaz adet agrisi yaşadım keseyi görmeden stres oldum daha da arttı agri. Ne zaman gidiceksin bidaha kontroleSağ kasığım da oluyo genelde bazen çok kötü oluyorum içime fenalık çöküyor. Keseyi gördük çok şükür 5+2 di çarşamba günü
Haftaya çarşamba gidicem canm. Sitres yapmıyorum aslında. Sürekli yatıyorum hiç halim yok zaten birde ağrı olumca çok moralim bozuldu. Senin kaç haftalıkDinlenmeye çalış cnm o zaman geçer ins. Stres yapınca da ağrın artıyor. Ben bi gün boyunca inanılmaz adet agrisi yaşadım keseyi görmeden stres oldum daha da arttı agri. Ne zaman gidiceksin bidaha kontrole
Evet canım ya belim özellikle ağrıyor sonra birden anlık gaz sancısı gibi giriyor. Bugün doktora gitmeyi bile düşündüm ama gitmedin. Birde çok sarı akıntım varseninde ağrın var mı? Benim bazen baya şiddetli ağrım oluyo. Korkuyorum bişey mi olacak diye
Benimde aynı canm ya benim belim ağrımıyo sağ kasık ile gaz sancısı tutuyo. Sarı akıntı bendede var acile gidicem sanırımEvet canım ya belim özellikle ağrıyor sonra birden anlık gaz sancısı gibi giriyor. Bugün doktora gitmeyi bile düşündüm ama gitmedin. Birde çok sarı akıntım var
Normaldir inşallah ağrılarcanım benim ilk kan verdiğimde idrar tahlilimde biraz enfeksiyon çıktı. Sonra dahiliye doktoruna girmiştim oda idrar kültürü aldı. Üreme olmamış kültürde o yüzden ilaca gerek yok bol su iç dedi. Ondan şüpheleniyırum aslında biraz ama bugün doktoruma yazdım vajinal tabletle travazol kullan geçmezse gel dedi. Kullancam bakalım olmazsa gidip idrar yolunu söylicemBenimde aynı canm ya benim belim ağrımıyo sağ kasık ile gaz sancısı tutuyo. Sarı akıntı bendede var acile gidicem sanırım
Benim hiçbir tahlil yapılmadı bi tek ultrasona baktı dr. İçim rahat etmiyo acile gitmeyi düşünüyorum. İnşallah herşey yolundadrNormaldir inşallah ağrılarcanım benim ilk kan verdiğimde idrar tahlilimde biraz enfeksiyon çıktı. Sonra dahiliye doktoruna girmiştim oda idrar kültürü aldı. Üreme olmamış kültürde o yüzden ilaca gerek yok bol su iç dedi. Ondan şüpheleniyırum aslında biraz ama bugün doktoruma yazdım vajinal tabletle travazol kullan geçmezse gel dedi. Kullancam bakalım olmazsa gidip idrar yolunu söylicem