2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canim benim ya bide çalışıyorsun Allah yardım etsin gercekten zor ama unutuyoruz bunlari ben unutmuştum yani öyle düşün yaşarken hic geçmeyecek gibi geliyor ama geçecek istersen kendin al eczaneden prilam bi dene canim cok fayda etti bende

Prilami yatmadan önce ic cnm ben Gündüz icme gibi hata yaptım bi kac gün sarhoş gibi oldum gün icinde
Ben sabah akşam içiyorum ama sabah içtiğim etki etmiyor resmen aksama doğru başlıyor xanim aksam yemeğinden önce aliyorum

Kızlaaaar doktordan geldim. Benimki geç döllenmeymiş. 1 mart olan adet tarihime düzeltme yaptı doktor 8 mart olarak. Tam 8 haftalık hamileyim crl 15cm Beni tek zorlayan hamileliğin tetiklediği alerjiler. Gebelik kategorisi B olan ilaçları tüm hamileler kullanabilirmiş. İlaç kullanıyorum bir kaç gündür ama henüz kesilmedi öksürüğüm.
Efa Daily Omega 3, Osteoformula ve ecopirin verdi (bir kaybım var diye önlem olsun dedi).

Anladım canım bende merak ediyorum

Sevindim canım senin adına , evham yapıyordun hep… benim normalde sat 6 mayıstı, doktor da bana onu 5 mayıs yapalım dedi, benimkini niye öyle geri aldı ki , bir sorun mu var dedim , yok herşey yolunda dedi ama net bir açıklama yapmadı, değişik

Kızlar hepinize merhaba, daha önce de yazmıştım bu başlığa 10 gün önce, beta çok düşük başladı, tedaviyle hamile kaldım ve kese çok minik yazmıştım, bugün doktora gittik ve bebeğimin kalp atışlarını duymak nasip oldu, inanın 1 haftadır buraları okuyorum,gelişmeyen kese ve gebelik hakkında, kürtaj mı doğal düşük mü sayfalarını ezberledim resmen, bugün kötü şeyler duymayı beklerken güm güm kalp atışını duydum mucize gibiydi, ne düşüneceğimi bilmiyorum, endişe korku heyecan bir arada. Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Eklentiler

• 3A58206D-5ECB-4C44-B51E-C621F9969D00.jpeg
    93,2 KB · Görüntüleme: 58
Aynen bugün gidip alayım evde bir tane çocuk daha var ilgiyi alakayı kestim çocuğumla..

Ben sabah akşam içiyorum ama sabah içtiğim etki etmiyor resmen aksama doğru başlıyor xanim aksam yemeğinden önce aliyorum
Bende akşam üzeri kötü oluyorum etkisi geçiyor heralde ilacın etkisi. Bi kac gün denedim aksam içtim daha kötü oldu miğdem basim tuttu

Aynen bugün gidip alayım evde bir tane çocuk daha var ilgiyi alakayı kestim çocuğumla..
Ay gözün dünyayı görmüyor dedikleri var ya gerçekten öyle bisey hamile kalmadan önce bu defa salmayacagim falan diye düşündüm ama nafile elinde olmuyor hic bisey insallah geçer 3 4 ayda da rahatlarız

Ay gözün dünyayı görmüyor dedikleri var ya gerçekten öyle bisey hamile kalmadan önce bu defa salmayacagim falan diye düşündüm ama nafile elinde olmuyor hic bisey insallah geçer 3 4 ayda da rahatlarız
Aynen canım insanın elinden hiçbir şey gelmiyor.

Merhaba arkadaşlar , çok şükür bugün kontrolüm vardı..bebeğim gayet iyi büyümüş hatta 7+4 olmuşuz.. herşey yolunda çok şükür ,boşuna endişe etmişim :)

Gözünaydın Ben de tedirgin gittim doktora ama şükür kalp atışını duyduk ama geç döllenme dedi 1hafta gerideyiz 6+3 yani

Ben de varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…