Nane bende duymadimMaydonoz dedi canım onun yanında ona benzer birşey daha dedi eşim ısrarla nane dedi diyor. Nanede hiç duymamıştım ondan ihtimal vermek istemiyorum çokta severimbirde hurma yeme dedi
Ebet canım Peygamber efendimiz kolay doğum için hurma önermiş bende öyle düşündüm sonuna doğru demekki yemek gerekiyor şimdi tehlikeliNane bende duymadimcnm ama yine fazla yeme hurma rahim ağzını genişlettiği icin demiştir
4 yaşında.tamam aklımda olsun inceliyim onuEvet biz bebek istemekten bağımsız panda pandiyi 1 yıldır ezberlediktavsiye ederim kac yaşında kızınız
Hurmayı sanırım doğuma yakın öneriyorlar doğum kolaylaşsın diye ama net emin değilimMaydonoz dedi canım onun yanında ona benzer birşey daha dedi eşim ısrarla nane dedi diyor. Nanede hiç duymamıştım ondan ihtimal vermek istemiyorum çokta severimbirde hurma yeme dedi
Evet bende öyle biliyorumHurmayı sanırım doğuma yakın öneriyorlar doğum kolaylaşsın diye ama net emin değilim
Prilam canim cok faydasını gördüm bende aksine ekmekten tiksindim beyaz leblebi meyve bastırıyor biraz bir de olips naneli şeker cok guzel ferahlatıyor bu aralar soğuk Sut iyi geliyor bir deMide bulantısı çeken arkadaşlar var mı bulduğunuz formüller içim ekmek peynir dışında hiçbir şey almıyor.Çay-tatlı-meyve vs asla görmek istemiyorum.Varsa bulduğunuz ilaç yiyecek vb çözümler paylaşın lütfen özellikle akşamları sıcağında etkisi ile kendimden geçiyorum.
Adacayidir canim adacayi içme demisti bana nane de dedi nane ve adacayiBir doktoruna danış canım en iyisi umarım biran evvel geçer
Çok teşekkür ederimm canım inşallahh sağlıklı olsunda başka birşey istemem
Bir şey sorucam doktor bana maydonoz ve bir şey daha yeme dedi. Ama ne dediğini hiç hatırlamıyorum biliyormusunuz size bu tarz bişey dedimi doktorunuz
Hmm tamam canım bunlara dikkat ediyim adaçayı pek içmem zaten de naneye dikkat ediyim taze naneyi dolmalara falannçok koyarım çünküAdacayidir canim adacayi içme demisti bana nane de dedi nane ve adacayi
9+5 idi gördüğümde canım bende senin haftanda görmemiştim daha küçüktür mesela bir gün önce girdim ultrasona o zaman sadece kafası vücudu belliydi hareket etmiyordu uyuyordu sanırım bende daha oluşmamış demiştim ertesi gün görünce şok oldumHayırlı olsun canim kac haftaliksin ben hiç açık açık göremedim 8+0 da. Doktorun ultrasonu iyi değil bence
eskiden insanlar maydonoz dere otunu havanda dövüp üzerine bi kaç birşey daha ekleyip çocuk düşürmek için kullanırlarmış diye duydum maydonoz çok zararlı zaten ödem attırıcı etkiside var allah korusun sakın kullanmayın uzak durun bu süreçte ben bilmeden birgün salataya doğramıştım yediğim gün felaket bi şekilde ishal oldum vücudum direk imha etti sonradan öğrendim ki eskiler bunun için kullanıyormuş dikkat edin kızlarA belkide o olabilir haftaya sorucam birdaha gittiğimde bakayım
Evet maydonozu birkaç kere adetim geçikme yapmıştı bekarken sökülsün diye kullanmıştım o bu süreçte çok zararlı sadece naneyi falan bilmiyordum onun için şaşırdım onlara da dikkat edeyim çok teşekkür ederim. Çok şükür ishalle atmışsın sende. Dikkat edelim Allah korusuneskiden insanlar maydonoz dere otunu havanda dövüp üzerine bi kaç birşey daha ekleyip çocuk düşürmek için kullanırlarmış diye duydum maydonoz çok zararlı zaten ödem attırıcı etkiside var allah korusun sakın kullanmayın uzak durun bu süreçte ben bilmeden birgün salataya doğramıştım yediğim gün felaket bi şekilde ishal oldum vücudum direk imha etti sonradan öğrendim ki eskiler bunun için kullanıyormuş dikkat edin kızlar
ananasta rahim ağzını yumuşatıyor o sebepten tehlikeli
Bende alır almaz prilam içtim iyi geldi şu an çok uykum var ama sende uyku yaptı mı masada başım kalkmıyorPrilam canim cok faydasını gördüm bende aksine ekmekten tiksindim beyaz leblebi meyve bastırıyor biraz bir de olips naneli şeker cok guzel ferahlatıyor bu aralar soğuk Sut iyi geliyor bir de
cümlemizi canım amin inşallahEvet maydonozu birkaç kere adetim geçikme yapmıştı bekarken sökülsün diye kullanmıştım o bu süreçte çok zararlı sadece naneyi falan bilmiyordum onun için şaşırdım onlara da dikkat edeyim çok teşekkür ederim. Çok şükür ishalle atmışsın sende. Dikkat edelim Allah korusun
Prilami yatmadan önce ic cnm ben Gündüz icme gibi hata yaptım bi kac gün sarhoş gibi oldum gün icindeBende alır almaz prilam içtim iyi geldi şu an çok uykum var ama sende uyku yaptı mı masada başım kalkmıyor
Gündüz bir şekilde işte idare ediyorum ama işten eve gidince akşamları fenalık geçiriyorum halıların üzerinde yatıyorum. Allahım bu kadar güzel bir şey neden bu kadar zor..Ama mideyi ne kadar boş bırakrsam o kadar bulantım artıyor bunu fark ettim ara ara ağzıma ekmek peynir atıyorum.Daha şubata 1 yıl varPrilam canim cok faydasını gördüm bende aksine ekmekten tiksindim beyaz leblebi meyve bastırıyor biraz bir de olips naneli şeker cok guzel ferahlatıyor bu aralar soğuk Sut iyi geliyor bir de
Allahın izniyle ins 3 ay geçince rahatlicaz cnm, bende onu anladım ac kaldikca kotu oluyorum bende dediğin gibi galeta leblebi atıyorum Habire ağzımaGündüz bir şekilde işte idare ediyorum ama işten eve gidince akşamları fenalık geçiriyorum halıların üzerinde yatıyorum. Allahım bu kadar güzel bir şey neden bu kadar zor..Ama mideyi ne kadar boş bırakrsam o kadar bulantım artıyor bunu fark ettim ara ara ağzıma ekmek peynir atıyorum.Daha şubata 1 yıl var
Ay evet ben düşünmekten uyuyamıyorum cok rahatım aslında yattığımda uyuyorum o yöndenBende alır almaz prilam içtim iyi geldi şu an çok uykum var ama sende uyku yaptı mı masada başım kalkmıyor