2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Çok geciktirmeyin. Takip edilmesi ya da ilaç kullanılması gereken durumlar oluyor. Doktorum 6+3’te yaptırmıştı, tiroid çıktı mesela, ilaç kullanıyorum.

Çok geçmiş olsun, başınız sağolsun. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Daha görünmez muhtemelen.

Önlem aldıktan sonra inşallah hiç sorun yaşanmadan alırsınız kucağınıza. İçinizi ferah tutun. İlkinde belirti vermiş miydi muayenede?
Amin insallah🤲🤲 hayir dogum olan gune kadar hic kotu bi durum yoktu. O gube kadar kanama veya kasilma dahi olmamisti. O gun agrim basladi sabahtan cok hafif sekilde meger dogum sancisiymis. Gece de cok az bi kanama oldugunu gorunce hemen acile gittim. Dogum baslamisti.

Gunaydin kizlarrrrr. Biz bugun 7+3 olduk. Ama henuz saglik ocagina gitmedim ve tahlilleri hicbirini yaptirmadim. Haftaya yaptirsam sıkıntı olurmu???
Günaydın canım. Kan değerlerin için ihmal etme. 10 gün önce kan değerlerim çok iyiydi dün kan verdim hepsi düşmüş hemen kan ilacı başlanması lazım bana belki halsizliklerim bundan kaynaklanıyor. Bir an önce tahlil yaptırsan çokk iyi olur tabi

Herkese günaydın bende uzun zamandır okuyorum takip ediyorum. Adetim bir gün gecti. Kan tahlilinde de değerim en son 41.07 idi.doktora gitmeden hamileyim diyemiyorum. Cumartesi gideceğim. Sata göre de 4+3 olacağım sizce kese görünür mü o zamana. Bende de ağrılar müthiş şekilde var belim göğüslerim. Allah hepimize kolaylık versin bu süreci kolayca atlatalim ins🙏
Canım en erken gebelik belirtileri bunlar 6. Haftadan sonra ağrılar biraz azalıyor. Kese görünebilir ilk bebeğimde 4+2 de görünmüştü kese. Bunda daha dün gittim 6+1 kalp atışını duyduk

Cok hoşuma giden bi uygulama var sizlede paylasmak istedim. Hello mom diye. Benim doktorumun ultrason cihazi bu program ile uyumluymus.gecen gun muaynede bebegin tum goruntulerini kalp atisini vs renkli halide dahil programa yukluyolar bizde kendi uygulamamızdan görebiliyoruz. Hemde her zaman 🥰

Herkese günaydın bende uzun zamandır okuyorum takip ediyorum. Adetim bir gün gecti. Kan tahlilinde de değerim en son 41.07 idi.doktora gitmeden hamileyim diyemiyorum. Cumartesi gideceğim. Sata göre de 4+3 olacağım sizce kese görünür mü o zamana. Bende de ağrılar müthiş şekilde var belim göğüslerim. Allah hepimize kolaylık versin bu süreci kolayca atlatalim ins🙏
Değerini 2 gune bir aynı saat ve ayni yerde olctur canim iki kati artmalı duzenli olmasi önemli. Kese 1500 ve ustunde gözüküyor

Canım en erken gebelik belirtileri bunlar 6. Haftadan sonra ağrılar biraz azalıyor. Kese görünebilir ilk bebeğimde 4+2 de görünmüştü kese. Bunda daha dün gittim 6+1 kalp atışını duyduk
Ben bu pitircigi çok erken yakaladım zaten. İlişkiden on gün sonra erken gebelikte çıktı. Hayırlısı bakalım benimde gorme ihtimalim var o zmaan teşekkürler

Ay ben de bugun kalp atisini duydum cok sukur cok guzel bir duygu allahim isteyen herkese nasip etsin 😍🥰 ah o tomurcuk kollari bacaklarini da gorduk 🤩🤩
masallah 🧿🧿🧿bugun tam olarak kacsiniz? ben de bugun gidiyorum kalp atisi icin 7+3um ☺️ İnsallah bugun nasip olur, gecen hafta dibletmemeisti domtor, cok kucuk diye.

Ay ben de bugun kalp atisini duydum cok sukur cok guzel bir duygu allahim isteyen herkese nasip etsin 😍🥰 ah o tomurcuk kollari bacaklarini da gorduk
masallah 🧿🧿🧿bugun tam olarak kacsiniz? ben de bugun gidiyorum kalp atisi icin 7+3um ☺️ İnsallah bugun nasip olur, gecen hafta dibletmemeisti domtor, cok kucuk diye.
canim ben bugun tam 8+0 oldum 😍 insallah siz de saglikla duyarsiniz 🥰

Suna bakin🥰

Eklentiler

• 67DBD7C8-19F0-4136-A475-A73E6813395C.jpeg
    67DBD7C8-19F0-4136-A475-A73E6813395C.jpeg
    110 KB · Görüntüleme: 57
Aynıyız canım bende salı duydum şükür çok güzel bi duygu ama o an doktorun üzerine kusmamak İçin kendimi zor tutuyordum heyecanımı yaşayamadım😊

Aynıyız canım bende salı duydum şükür çok güzel bi duygu ama o an doktorun üzerine kusmamak İçin kendimi zor tutuyordum heyecanımı yaşayamadım😊
Ayy 🙈🙈🙈 insallah yakin zamanda gecer bulantilar, sicakta bununla bas etmek zor oluyor 🙏
Cok sukur o zaman, masallah 🧿 darisi basima 🍓

Sagdan yumurtlamisim, kalp atisi 153 cikti, cinsiyet tahmini olan var mii kizlar 🙈😍 fotolar vajinal ultrason ve biri 6 haftalik biri 8 haftalik hadi icinize dogani soyleyiiin😍

Eklentiler

• 9BCED138-39A1-44BE-A8CB-8EACE96CD647.jpeg
    9BCED138-39A1-44BE-A8CB-8EACE96CD647.jpeg
    110 KB · Görüntüleme: 54
  • 575187F6-1D36-4709-A19F-BF75FF6DD2C8.jpeg
    575187F6-1D36-4709-A19F-BF75FF6DD2C8.jpeg
    34 KB · Görüntüleme: 57
X