Amin insallahÇok geciktirmeyin. Takip edilmesi ya da ilaç kullanılması gereken durumlar oluyor. Doktorum 6+3’te yaptırmıştı, tiroid çıktı mesela, ilaç kullanıyorum.
Çok geçmiş olsun, başınız sağolsun. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
Daha görünmez muhtemelen.
Önlem aldıktan sonra inşallah hiç sorun yaşanmadan alırsınız kucağınıza. İçinizi ferah tutun. İlkinde belirti vermiş miydi muayenede?
GözünaydınCok şükür cnm bizde duyduk kalp atisini rabbime şükürler olsun
Günaydın canım. Kan değerlerin için ihmal etme. 10 gün önce kan değerlerim çok iyiydi dün kan verdim hepsi düşmüş hemen kan ilacı başlanması lazım bana belki halsizliklerim bundan kaynaklanıyor. Bir an önce tahlil yaptırsan çokk iyi olur tabiGunaydin kizlarrrrr. Biz bugun 7+3 olduk. Ama henuz saglik ocagina gitmedim ve tahlilleri hicbirini yaptirmadim. Haftaya yaptirsam sıkıntı olurmu???
Canım en erken gebelik belirtileri bunlar 6. Haftadan sonra ağrılar biraz azalıyor. Kese görünebilir ilk bebeğimde 4+2 de görünmüştü kese. Bunda daha dün gittim 6+1 kalp atışını duydukHerkese günaydın bende uzun zamandır okuyorum takip ediyorum. Adetim bir gün gecti. Kan tahlilinde de değerim en son 41.07 idi.doktora gitmeden hamileyim diyemiyorum. Cumartesi gideceğim. Sata göre de 4+3 olacağım sizce kese görünür mü o zamana. Bende de ağrılar müthiş şekilde var belim göğüslerim. Allah hepimize kolaylık versin bu süreci kolayca atlatalim ins
Canım gittim doktora bu arada çok derinden geliyordu kalp atışı haftaya tekrar gideceğim şimdilik iyiyimiş bebişNormalde 6 Dan sonra başlıyor kalp atışları duyulmaya bir gidin hayırlısıyla yaz bize de
Değerini 2 gune bir aynı saat ve ayni yerde olctur canim iki kati artmalı duzenli olmasi önemli. Kese 1500 ve ustunde gözüküyorHerkese günaydın bende uzun zamandır okuyorum takip ediyorum. Adetim bir gün gecti. Kan tahlilinde de değerim en son 41.07 idi.doktora gitmeden hamileyim diyemiyorum. Cumartesi gideceğim. Sata göre de 4+3 olacağım sizce kese görünür mü o zamana. Bende de ağrılar müthiş şekilde var belim göğüslerim. Allah hepimize kolaylık versin bu süreci kolayca atlatalim ins
Benimki de şubat 2017hoşbuldum canım.benim kızım mayıs 2017li senin kızın hangi ay?
Ben bu pitircigi çok erken yakaladım zaten. İlişkiden on gün sonra erken gebelikte çıktı. Hayırlısı bakalım benimde gorme ihtimalim var o zmaan teşekkürlerCanım en erken gebelik belirtileri bunlar 6. Haftadan sonra ağrılar biraz azalıyor. Kese görünebilir ilk bebeğimde 4+2 de görünmüştü kese. Bunda daha dün gittim 6+1 kalp atışını duyduk
masallahAy ben de bugun kalp atisini duydum cok sukur cok guzel bir duygu allahim isteyen herkese nasip etsinah o tomurcuk kollari bacaklarini da gorduk
Gözün aydın canım venim dairisi başıma insAy ben de bugun kalp atisini duydum cok sukur cok guzel bir duygu allahim isteyen herkese nasip etsinah o tomurcuk kollari bacaklarini da gorduk
canim ben bugun tam 8+0 oldummasallahbugun tam olarak kacsiniz? ben de bugun gidiyorum kalp atisi icin 7+3um İnsallah bugun nasip olur, gecen hafta dibletmemeisti domtor, cok kucuk diye.
Aynıyız canım bende salı duydum şükür çok güzel bi duygu ama o an doktorun üzerine kusmamak İçin kendimi zor tutuyordum heyecanımı yaşayamadımmasallahbugun tam olarak kacsiniz? ben de bugun gidiyorum kalp atisi icin 7+3um İnsallah bugun nasip olur, gecen hafta dibletmemeisti domtor, cok kucuk diye.
AyyAynıyız canım bende salı duydum şükür çok güzel bi duygu ama o an doktorun üzerine kusmamak İçin kendimi zor tutuyordum heyecanımı yaşayamadım
Geç döllenme olmuştur canım. Bende öyleyim şuan 8+4 olmam lazım 7+4 doktor öyle dediMerhaba kızlar bende bugün süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendm. 5+2 haftalık görünüyo. Bata göre 6+4 olması lazımdı. Kese 5.2mm yazıyor sizce normal mi?
Sagdan yumurtlamisim, kalp atisi 153 cikti, cinsiyet tahmini olan var mii kizlarSuna bakin
kız gibi hissettim Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etinSagdan yumurtlamisim, kalp atisi 153 cikti, cinsiyet tahmini olan var mii kizlarfotolar vajinal ultrason ve biri 6 haftalik biri 8 haftalik hadi icinize dogani soyleyiiin
Cok tesekkur ederim benim de icime kiz doguyorkız gibi hissettim Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etin