2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar merhaba bir konuyu merak ediyordum. Daha önceden covid aşısı oldunuz mu veya olmayı düşünüyor musunuz?3aydan sonra isteyenlere vuruyorlar sanırım da daha bu konuda doktoruma da tanışmadım danışan var mı aranızda😊
Benim doktorum ilk3 ay olamazsin dedi cok sıcak konuşmadı bu konuda dogumdan sonra daha iyi olabilir gibi biseyler söyledi bende bilemiyorum olmayacağım bebek doğana kadar galiba

ALLAH sağlık sıhhat versin oğlunuza😊 ilkdefa yaşadığım için endişe ettim herşey ALLAH tan olacağı varsa önüne geçemem tabi teşekkür ederim canım cevabın için umarım korkacağım birşey yoktur.
Benimde 7. Haftada lekelenmem oldu canım hala peçeteye silince geliyor arada doktoruna danış o karar verir ben ilac iğne vs kullandım kanama rahimde gorunmuyor enfeksiyon tedavisi oluyorum şu an rahim ağzından olabilir dedi doktorum ama genelde normal ilk aylarda diyorlar

Ogluma hamile iken uzun sure bebek istemiyorum diyordum bugub diyorum ben nasil unutmusum bu kusmalari halsizlikleri :) ne cesaret etmisim diyorum
Ay bende öyleyim su anda bide hala utanmadan konusuyorum biz bu kadarla kalırız herhalde üçüncüyü düşünmem diyorum 😂

Kızlar merhaba bir konuyu merak ediyordum. Daha önceden covid aşısı oldunuz mu veya olmayı düşünüyor musunuz?3aydan sonra isteyenlere vuruyorlar sanırım da daha bu konuda doktoruma da tanışmadım danışan var mı aranızda😊
Ben aşı olmayı düşünmüyordum canım. Hamile kalınca zaten hiç olamam. Allaha emanetiz 🙂

Benim de pek midem bulanmıyor kızlar şanslı gruptanım galiba…ara ara kasık ağrısı yaşıyorum ama , o kadar da olsun ama di mi 😃 öyle ki sabah yumurtalı tereyağlı incir reçelli kruvasanlı kahvaltımı bile yaptım iştahlı bir şekilde 🤣 bakalım zaman ne gösterecek, 4 sene önce kızımda da böyleydim, çok rahat bir hamilelik dönemim olmuştu..😍
Merhaba bende aynı sizin gibi rahat bir hamilelik geçiriyorum. İştahımda hiç kapanma olmadı yada mide bulantısı yaşamadım. Kaçıncı haftadasınız ? Ben 6.haftadayım bugün

Ben ilk dozunu yapıldım sonraki ay hamile kaldım ikinci dozu yapılma dedi doktor biontech ilk 3 ay önermiyoruz dedi

Kızlar boğaZım çok acıyor bugün😔Boğaz pastili aldım ama hiç etki etmedi ilaç da alamıyorum çok halsizim hafif ateşim var annemden bulaştı bana o test yaptırdı covid değildi ondan bulaştı diye covid değildir diye düşünüyorum bebeğe zararı olur mu ateşin parol mu içsem bilemedim

Hadi oradan esir kampında mıyım diye şıraaaaaak diye tokadı yapıştırsaydın canım 😄😄😄 bence doktorun abartmış, her şeyden yemelisin bence ama miktar önemli, az ve sık ama canının istediği her şeyden ye…kilon da abartı değil bence, hamileliğinin tadını çıkart 🥰💕
Hahahha adamın tek şartı kilonu salmıcaksın oldu :KK70: Kilo doğumu zorlaştırmaktan başka işe yaramaz dedi napiim :KK48:
Kizlar Anadolu yakasinda, ozellikle Kadikoy civarinda olan var mi aramizda ☺️ henuz doktoruma karar veremedim. Eski doktorum uzakta kaldi, cok sevdigim bir lerinatolog var o da uzakta. Yepyeni bir doktor arayisindayim, oneriniz olur mu?
Kadıköy Florance Tıp Merkezinde Prf. Dr. Özgür Dündar var perinatolog.
Merhaba bende aynı sizin gibi rahat bir hamilelik geçiriyorum. İştahımda hiç kapanma olmadı yada mide bulantısı yaşamadım. Kaçıncı haftadasınız ? Ben 6.haftadayım bugün
Ben de hamile miyim değil miyim hiç bir belirtim yok:olamaz: 7+1 deyim ben de.

Hahahha adamın tek şartı kilonu salmıcaksın oldu :KK70: Kilo doğumu zorlaştırmaktan başka işe yaramaz dedi napiim :KK48:

Ay cok tesekkurler, Florance i hic dusunmemistim 🍓🍓🍓bakiyorum 🐝

Kızlar boğaZım çok acıyor bugün😔Boğaz pastili aldım ama hiç etki etmedi ilaç da alamıyorum çok halsizim hafif ateşim var annemden bulaştı bana o test yaptırdı covid değildi ondan bulaştı diye covid değildir diye düşünüyorum bebeğe zararı olur mu ateşin parol mu içsem bilemedim
Geçmiş olsun canım anti-virüs diye bir pastil var hamileler kullanabiliyor bildiğim kadarıyla 1 hafta önce benimde halsizlik be boğaz ağrım oldu parol içtim birde bu pestilden aldım şükür geçti bu pastil çok güzel çocuklarıma da kullanırım hep yıllardır hep bulundururum yanımda

Maşallah de canım nazar değmesin bulantı bi gelirse gitmiyor😩

Kızlar selam, ben de gruba katılayım istedim ☺️ Ben de 7+3 haftadayım, bulantım aşırı arttı bir haftadır. Ne yemek pişirebiliyorum, ne yemek düşünebiliyorum ne yiyebiliyorum. Buzdolabı önüne geçtiğim an midem çok fena oluyor. Eşim yemek pişiriyor kokusundan duramıyorum. Bu ne kadar gidecek bu şekilde çok kötü 😞 canım hiç bir yemeği yemek istemiyor, ama yemedikçe daha da bulanıyor 🤦🏻‍♀️

Kızlar selam, ben de gruba katılayım istedim ☺️ Ben de 7+3 haftadayım, bulantım aşırı arttı bir haftadır. Ne yemek pişirebiliyorum, ne yemek düşünebiliyorum ne yiyebiliyorum. Buzdolabı önüne geçtiğim an midem çok fena oluyor. Eşim yemek pişiriyor kokusundan duramıyorum. Bu ne kadar gidecek bu şekilde çok kötü 😞 canım hiç bir yemeği yemek istemiyor, ama yemedikçe daha da bulanıyor 🤦🏻‍♀️
Aramıza hoşgeldin canım sanırım çoğumuz aynı durumda benim iki çocuğum daha var ama malesef mutfağa giremiyorum bile. Zaten zayıfım 1 haftada 1 kilo vermişim sonumuz hayr olsun inş

Aramıza hoşgeldin canım sanırım çoğumuz aynı durumda benim iki çocuğum daha var ama malesef mutfağa giremiyorum bile. Zaten zayıfım 1 haftada 1 kilo vermişim sonumuz hayr olsun inş
Ben de asla giremiyorum, çok kötü 😞 ne zaman geçer acaba?

Ogluma hamile iken uzun sure bebek istemiyorum diyordum bugub diyorum ben nasil unutmusum bu kusmalari halsizlikleri :) ne cesaret etmisim diyorum
😄😄Ya sorma insan bebiş için nelere katlanıyor dimi eğer bu kusmalari doğumları unutmasaydik bir daha yapmazdık çocuk Allah'ım ne güzel veriyor sabrını ve rabbim tüm isteyene tez vakitte hayırlı evlatlar versin kimseyi yokluklariyla sinamasin

Eksi 10 kg ile doguma gittim 36 haftalıkken 3450 dogdu oğlum. Son ana kadsr kusmustum. Kesinlikle bebek aliyor kiloyu anne yemesede.
Evet canim çok zor olmustur senin izin çok üzüldüm bı daha yaşatmasın Allah sanada bizlerede 9ay kusmak sanırım dünyanın en zor dönemi biz üç dört aya katlanamazken sen bide 10 kg vermişsin💖

X