2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
7+2'ye aldım canım randevuyu
Ben bu konuda kızımda sorun yaşadım da kalp atışını 9+2de mi ne duymuştum o yüzden tekrar aynı süreci yaşamak istemiyorum çok stres olmuştum

duyarsın inşallah canım 7+2 de rahatlıkla içini ferah tut bazen geç duyulabiliyor benim görümcemin de öyle olmuştu 8-9. Haftalarda anca duyabilmişti ama sağlıklıysa bir şekilde duyuluyor zaten

Merhaba ben Şükran Çakmak a gideceğim bakalım perşembe gününe aldım randevu
Merhaba hayirli olsun ben ilk dogumumu 2011 yılında HRS'de Şükran Hanim'la yaptim. Sezaryen olmama rağmen bir kez bile agri pompasina basmadim. Hicbir sıkıntı yasamadim, iz bile kalmadi. Dogru bir tercih yapmissiniz.

Kizlar Anadolu yakasinda, ozellikle Kadikoy civarinda olan var mi aramizda henuz doktoruma karar veremedim. Eski doktorum uzakta kaldi, cok sevdigim bir lerinatolog var o da uzakta. Yepyeni bir doktor arayisindayim, oneriniz olur mu?

Günler geçmek bilmiyor bulantım başlayalı daha 1 hafta oldu sanki aylardır böyleyim en iyi ihtimalle5 haftam var nasıl geçecek bilmiyorum birbirimize dua edelim
Sorma canım benim de 5 gündür bulantım var daha 5+5 im. Çok erken başladı kusmuyorum ama midem berbat

Sorma canım benim de 5 gündür bulantım var daha 5+5 im. Çok erken başladı kusmuyorum ama midem berbat
Evet çok erken başlamış umarım şu ilk 3 ayı kolaylıkla atlatırız benim de 6+5 bende kusmamak İçin direniyorum resmen kusunca uzun süre kendime gelmiyorum ve kustukça daha çok kusasım geliyor

Aynı günüz ama ben şimdiden 2 kilo verdim bişey yiyip içemiyorum. Şükredin böyle olduğunuza

Ye canım sıkıntı olmaz aşırıya gitmediğin sürece. Benim doktorum kendinden örnek verdi canım hamburger kola istedi normalde hiçte sevmem gittim yedim sonrada tabi midem bulandı kustum diyo

Gece hic uyuyamadim bas ağrısı bir taraftan diş ağrısı bir taraftan dayanamadim yine parol ictim tabi etkisi yine gecti bas ağrıları devam ins bebeğim iyidir☹
Bence canım parol çok içme, neticede ağrı kesici, bebeğe zarar verebilir…eminim çok ağrıyordur ama I ipti güzel bir öneride bulunmuş, karanfil doğal uyuşturucu etkiye sahiptir, onu dene bence ve diş doktorunla görüş gebelik sürecinde nasıl bir tedavi olabilir diye danış

Evet çok erken başlamış umarım şu ilk 3 ayı kolaylıkla atlatırız benim de 6+5 bende kusmamak İçin direniyorum resmen kusunca uzun süre kendime gelmiyorum ve kustukça daha çok kusasım geliyor
Canım çok berbat sürekli birşeyler yiyip içmem lazım öyle bir bulantı kazıntı halsizlik bir de oğlum var çocukla ilgilenemiyorum inşallah çabucak geçer hepimiz yolun başındayız ortalardan sonra inşallah çokk rahatlamış oluruz

Kızlar bulantı hepimizde var bende hala hiç kusmadim ama öğürme geldiği an ağzıma tuzsuz çekirdek leblebi kuru üzüm çubuk kraker ki ben tiksindigim için yemiyorum krakeri yada bildiginiz başka birşeyi atın ağzınıza kusmazsiniz rabbim hepinize sabır ve şifa versin bebisler iyi olsunda bu günler geçip gidiyor unutuyorsunuz bile emin olun

Ye canım sıkıntı olmaz aşırıya gitmediğin sürece. Benim doktorum kendinden örnek verdi canım hamburger kola istedi normalde hiçte sevmem gittim yedim sonrada tabi midem bulandı kustum diyo
Aslında bulantı doğal bir süreç mide zararlı şeyleri kabul etmiyor ki bebeğin gelişimi sağlıklı olsun. Bulantı olmasa herşeyi yiyip içeceğiz. Çok şükür bizler bilinçli anneleriz. Bilinçli olmayan okadar çok anne var ki önüne ne gelse yiyip içen. İlaç içmek de son çare olmadı Allah mecbur bırakmasın.

Benim de pek midem bulanmıyor kızlar şanslı gruptanım galiba…ara ara kasık ağrısı yaşıyorum ama , o kadar da olsun ama di mi öyle ki sabah yumurtalı tereyağlı incir reçelli kruvasanlı kahvaltımı bile yaptım iştahlı bir şekilde bakalım zaman ne gösterecek, 4 sene önce kızımda da böyleydim, çok rahat bir hamilelik dönemim olmuştu..

Evet normal süreç biliyorum doktoruma bunaltı dedikçe zevkten dört köşe oluyo oh oh canlılıktır bu çok güzel diyor ama bişey yiyemiyorum ciddi manada hiç bişey yiyemiyorum Buda bebeğimi etkileyecek diye korkuyorum. Zaten kilolu değilim şuan 51 e düştüm şimdiden biraz endişeleniyorum

Öyle ki Okurken midem bulandı şanslısın canım maşallah bu durumu fırsata çevir aynen devam

Epeydir okuyorum buradan mesajları ama yazmadım hiç kalp atışını görmeden yazmak istemedim iki oğlum ve iki 16 ve 9 haftalık düşüğüm var rabbim kimseye yasatmasin inşallah şimdi bebeğim iyi çok şükür inşallah rabbimin izni ile hepimiz kavuşuruz minigimize

Bende iki kilo verdim şimdide sıkıntı yapma canım fazlasiyla alacaksın zaten 56dan 54e düştüm bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…