- 25 Ağustos 2020
- 274
- 507
Çok şükür değilim canım biseye sevinirken baska bir sey oluyor dişimin dolgusu düştü dis yaptirilabiliyor mu ki ya o tarafla yiyordum diger tarafimda da dis yoktu Allah im sabir versin bebeğim iyi olsun napayim diyorum
İlk hamilelik mi?
Amaan canımızı mi alacak bu bebelerabartmamak şartıyla canım ne istiyosa yiyorum,hoş canım şuanda pek bişey istemiyor ama elbet isteyecek
Valla ilk günden beri canim Cips çekiyor yedim basta su an hala geçmedi canımın çekmesi yine yiyecegim bulantimin elverdigi fırsatta o kadar kasma bence kendini canim bebeğinin de cikolata hakkı var
Ben kızımda son 4 ayı yaz mevsimi olarak geçirdim hem de mersin de sıcağı meşhurduryediğim buz dondurmaların meyve sularının hazı tabi haddi hesabı yok çok şükür sağlıkla doğdu. Bazen kasmamak gerek. Abartmadan her şey yenilebilir bence
Doktor banada yeme dedi canımda arada küçük bi iki parça çikolata yiyorum malesef yaKızlar benim doktorum pakete girmiş yiyeceklerden uzak dur dedi bana. Bu yüzden bende asla yemiyorum ama meyve yemekten de bıktım.Canım inanılmaz dondurma, çikolata felan istiyor sizce şöyle güvenilir bir yerde birazcık açık dondurma yesem bi sıkıntı olur mu bebişe Hiç çikolata sevmem ama aksi gibi canım o kadar tatlı şeyler istiyor ki siz yiyor musunuz çikolata felan?
Bence bişi olmaz Maraş dondurmadı falan yiyebilirsin benim şuan dondurma ve çikolata ismi bile midemi kaldırmaya yetiyor ama midem bulanmasa ve canım istese yerdim 3. Çocuğum olacak inş diğerlerinde de hiç böyle şeyleri takmadım az da olsa yedim canım istedikçe
Doktor banada yeme dedi canımda arada küçük bi iki parça çikolata yiyorum malesef ya
2. Trimesterda yaptirabilirisn canım geçmiş olsun maalesef ilk hamileligimde ben de yaşadım o durumu haftalarca çektimÇok şükür değilim canım biseye sevinirken baska bir sey oluyor dişimin dolgusu düştü dis yaptirilabiliyor mu ki ya o tarafla yiyordum diger tarafimda da dis yoktu Allah im sabir versin bebeğim iyi olsun napayim diyorum
çok zor gecti bugün, saat 2 den 5e kadar müşteri bekledim parkta, mecburen yerde oturdum
kasıklarıma bi ağrı girdi hala cok ağrıyor,
anacım sen daha nohut tanesi kadar bir şeysin
benim gibi 95 kiloluk insanı nasıl deviriyorsun
Geçmiş olsun canım resmen kazıyorlar rahmi. Yerleşiyor annesiçok zor gecti bugün, saat 2 den 5e kadar müşteri bekledim parkta, mecburen yerde oturdum
kasıklarıma bi ağrı girdi hala cok ağrıyor,
anacım sen daha nohut tanesi kadar bir şeysin
benim gibi 95 kiloluk insanı nasıl deviriyorsun
Kızlar kalp atışlarını tam ne zaman duydunuz
Benim bat günü hcg 35ti bugün 3 gün geçti tam 2 katına çıkmış sanırım biraz gec dollenme de var ama neyse ki düzenli artmış.
Benim gibi hcg.si düşük başlayanlar varsa kalp atışını ne zaman duydunuz? Ona göre doktor randevusu almak istiyorum fa
geçmiş olsun bolca dinlenin bebişle geçer inşallahnohut tanesi içerde büyümek için ne savaşlar veriyor annesi yorgun savaşçı o da
Geçmiş olsun canım resmen kazıyorlar rahmi. Yerleşiyor annesi
Gerçekten böylegerçekten miyazın zaten bu konuda kendini engellemek oldukça zor. Sıcak zorluyor hep hararet halinde vücudum allahtan son aylar kışa denk geliyor, kışın iştahım oldukça azalıyor benim
Gerçekten böyleDr um dalga geçmişti eşim şikayet edince Leyla çocuk musun sen buz dondurma yiyorsun diye ama elimde değildi
Kizlar yesem pismanim yemesem kusuyorum rezil bir halde midem. Sanirim idrar yolu iltihabi da olmusum su içemiyorum çünkü. Babaannem cok hasta bugun onu gormeye gittim baya üzüldüm basim filanda agridi. Giderek hamilelik kendini gosteriyor. Tabi insan düşününce cok cok şükrediyor
İnsallahhBenimde ast 44.5 alt 106 ya düşmüş şükür. Benim Dr um da progestandan olabileceğini söylemişti. Çok şükür inşallah daha da düşer bunu da bu kadarla atlatırız