2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251

ah tüh yaa üst üste gelmiş gerçekten sanırsam ilk ve son 3 ay dişle ilgili bir işlem yapılamıyor diye biliyorum Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla bebeklerimizi alırız kucağımıza da bu yaşanılanlar unutulur gider o zaman..

Valla ilk günden beri canim Cips çekiyor yedim basta su an hala geçmedi canımın çekmesi yine yiyecegim bulantimin elverdigi fırsatta o kadar kasma bence kendini canim bebeğinin de cikolata hakkı var

Ahahah doğru diyorsun canım zaten yerken bebeğim seninde canın çekmişti bak senin için yiyorum diyerek rahatlattım kendimi

gerçekten mi yazın zaten bu konuda kendini engellemek oldukça zor. Sıcak zorluyor hep hararet halinde vücudum allahtan son aylar kışa denk geliyor, kışın iştahım oldukça azalıyor benim

Doktor banada yeme dedi canımda arada küçük bi iki parça çikolata yiyorum malesef ya

evet sonuçta can bu yani istiyor. Az da olsa yedim ya bugün çok iyi geldi gerçekten inşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımıza

2. Trimesterda yaptirabilirisn canım geçmiş olsun maalesef ilk hamileligimde ben de yaşadım o durumu haftalarca çektim

Kızlar kalp atışlarını tam ne zaman duydunuz
Benim bat günü hcg 35ti bugün 3 gün geçti tam 2 katına çıkmış sanırım biraz gec dollenme de var ama neyse ki düzenli artmış.

Benim gibi hcg.si düşük başlayanlar varsa kalp atışını ne zaman duydunuz? Ona göre doktor randevusu almak istiyorum fa

geçmiş olsun bolca dinlenin bebişle geçer inşallah nohut tanesi içerde büyümek için ne savaşlar veriyor annesi yorgun savaşçı o da

Geçmiş olsun canım resmen kazıyorlar rahmi. Yerleşiyor annesi

ben 6+2 de duymuştum ama çok az çok derinden geliyordu. Bence 2 hafta sonraya randevu al canım. Hem kese hem kalp atışı ikisi aynı anda çıkmış olur aradan. Bende hemen gitmedim bekledim. 2 kez kan vermiştim 4 haftalıkken öğrendim. 2 hafta bekledim öyle gittim sonrasında

gerçekten mi yazın zaten bu konuda kendini engellemek oldukça zor. Sıcak zorluyor hep hararet halinde vücudum allahtan son aylar kışa denk geliyor, kışın iştahım oldukça azalıyor benim
Gerçekten böyle Dr um dalga geçmişti eşim şikayet edince Leyla çocuk musun sen buz dondurma yiyorsun diye ama elimde değildi

Kizlar yesem pismanim yemesem kusuyorum rezil bir halde midem. Sanirim idrar yolu iltihabi da olmusum su içemiyorum çünkü. Babaannem cok hasta bugun onu gormeye gittim baya üzüldüm basim filanda agridi. Giderek hamilelik kendini gosteriyor. Tabi insan düşününce cok cok şükrediyor

çok geçmiş olsun canım.. inşallah bir an önce atlatırsın bu zorlukları Allah yardımcın olsun

Kızlar yediğim tek paketli gıda çubuk kraker leblebi ve çubuk krakerle hayatta kalmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…