Kızlar doktorlarınız hamilelikte beslenme ile ilgili bir şey söyledi mi? Ben 170cm e 71kilo hamile kaldım. Yani sınırda kilodaydım zaten. Doktorum 9-11 kg alarak tamamlaman lazım zaten hali hazırda kilon fazla dedi
Her türlü buğday ve pirinç türevini hayatından çıkarıcaksın dedi. Günde max 2 dilim tam buğday ekmeği yiyebilirsin onu da kahvaltıda ye dedi. Her sabah yumurta biraz peynir yada 1 bardak süt biraz peynir yemem gerekiyormuş. Haftanın 3 günü kuru baklagil, 2 günü ızgara balık, 2 günü ızgara yağsız kırmızı et tüketmeliymişim. Birer öğün de gün içinde sebze yersin dedi. Meyveye asla abanmamalı, çok canım çekerse bir avuç ölçüsünü geçmemeliymişim. Her gün bir badak süt bir bardak yoğurt tüketmeliymişim yada 1 bardak kefir. her gün bir avuç kavrulmamış fındık, badem, ceviz karışımı yemeliymişim. Her gün 30dk x 2 veya 45dk yürüyüş yapmalıymışım. 1 saatten fazla hareketsiz kalırsam kalkıp şöyle bir dolanmalıymışım veee her gün 3 litre su içmemi önerdi. Size de faydalı olur:) Birde öğünlerini doymak için yemiceksin çünkü zaten 3 ana 6 ara öğün yapıcaksın ve sürekli yeme halinde olmanı istiyorum insülin dalgalanması yaşamaman için dedi. Evet aynen bunu dedi ''sürekli az az yiceksin''