Aynen kilo çok almak istemiyorum zaten ama ya beslenemiyorsa diye düşünüyorumBende iki kilo verdim şimdide sıkıntı yapma canım fazlasiyla alacaksın zaten 56dan 54e düştüm bende
Amin canımEpeydir okuyorum buradan mesajları ama yazmadım hiç kalp atışını görmeden yazmak istemedim iki oğlum ve iki 16 ve 9 haftalık düşüğüm var rabbim kimseye yasatmasin inşallah şimdi bebeğim iyi çok şükür inşallah rabbimin izni ile hepimiz kavuşuruz minigimize
Yatıp kalkıp şükredeyim o zaman canımÖyle ki Okurken midem bulandışanslısın canım maşallah bu durumu fırsata çevir aynen devam
Ben varımKizlar Anadolu yakasinda, ozellikle Kadikoy civarinda olan var mi aramizdahenuz doktoruma karar veremedim. Eski doktorum uzakta kaldi, cok sevdigim bir lerinatolog var o da uzakta. Yepyeni bir doktor arayisindayim, oneriniz olur mu?
Kesinlikle canımYatıp kalkıp şükredeyim o zaman canım
Bende araştırıyorum o bayanıMerhaba ben Şükran Çakmak a gideceğim bakalım perşembe gününe aldım randevu
Merak etme annesi o senin depolarından besleniyor ilk üç dört ay hiç sıkıntı değil sonra zaten bulantı geçecek ve yemeğe başlayacaksın hem şöyle düşün 9 ay kusup sağlıklı doğum yapan bir sürü insan var en yakın arkadaşlarımdan biri öyleydi kızıda çok iyi doğdu o yüzden boşuna strese sokma kendiniAynen kilo çok almak istemiyorum zaten ama ya beslenemiyorsa diye düşünüyorum
Cok tesekkur ederim, insallah saglikla ilerler gebeliklerimizBen varım
Eski doktorum Medipol Kosuyolunda Zuhal Çelebiydi harika bir doktor ve insan
Bu hamileligimde sigortam Medipolde geçmediği için Medicana Ataşehir Funda Öztürk.e gideceğim çok araştırdım henüz yüzyüze gelmedik
Çok sağol canımMerak etme annesi o senin depolarından besleniyor ilk üç dört ay hiç sıkıntı değil sonra zaten bulantı geçecek ve yemeğe başlayacaksın hem şöyle düşün 9 ay kusup sağlıklı doğum yapan bir sürü insan var en yakın arkadaşlarımdan biri öyleydi kızıda çok iyi doğdu o yüzden boşuna strese sokma kendini
Canım ilk gebeliğin mi benim de ilk gebeliğimde 2 kg kaybım oldu 8. Haftada ama sonra maşallah 30 kg aldımEvet normal süreç biliyorum doktoruma bunaltı dedikçe zevkten dört köşe oluyo oh oh canlılıktır bu çok güzel diyorama bişey yiyemiyorum ciddi manada hiç bişey yiyemiyorum Buda bebeğimi etkileyecek diye korkuyorum. Zaten kilolu değilim şuan 51 e düştüm şimdiden biraz endişeleniyorum
Evet ilk gebelikCanım ilk gebeliğin mi benim de ilk gebeliğimde 2 kg kaybım oldu 8. Haftada ama sonra maşallah 30 kg aldımbulantılar geçince dünyayı yemek istiyoruz
Benim dr um 3. Aydan sonra olabilirsin dedi.ben olmayı düşünüyorum kronik rahatsızlığım var.yoksa belki olmayabilirdimKızlar merhaba bir konuyu merak ediyordum. Daha önceden covid aşısı oldunuz mu veya olmayı düşünüyor musunuz?3aydan sonra isteyenlere vuruyorlar sanırım da daha bu konuda doktoruma da tanışmadım danışan var mı aranızda
Korkma canım birşey olmaz inşallah ben ilk oğlumda son aya kadar ara ara kahve leke gördüm doktor kendini yorma oturarak yemek yap tekli koltuğu bile itip çekme demişti bende çok dikkat ettim hiç birseycikte olmadı oğlum 8 yasinda şimdi büyüdü koca adam olduMerhaba hanımlar 7+6 olduk biraz önce peçeteye kahverengi lekelenme geldidoktora sordum olabilecek birşeymi diye evet dedi progestan 200 yazdı kullanan varmı yada bilgisi olan?
ALLAH sağlık sıhhat versin oğlunuzaKorkma canım birşey olmaz inşallah ben ilk oğlumda son aya kadar ara ara kahve leke gördüm doktor kendini yorma oturarak yemek yap tekli koltuğu bile itip çekme demişti bende çok dikkat ettim hiç birseycikte olmadı oğlum 8 yasinda şimdi büyüdü koca adam oldu
Merhaba. Ben hamile kalmadan önce regl döneminde aşı oldum bıontech üstüne hamile kaldımKızlar merhaba bir konuyu merak ediyordum. Daha önceden covid aşısı oldunuz mu veya olmayı düşünüyor musunuz?3aydan sonra isteyenlere vuruyorlar sanırım da daha bu konuda doktoruma da tanışmadım danışan var mı aranızda
Korkma cnm kızıma hamileyken 13 haftalık olana kadar progestan hem hap hem iğne kullandım şimdi 7 yaşında şükürMerhaba hanımlar 7+6 olduk biraz önce peçeteye kahverengi lekelenme geldidoktora sordum olabilecek birşeymi diye evet dedi progestan 200 yazdı kullanan varmı yada bilgisi olan?
Ogluma hamile iken uzun sure bebek istemiyorum diyordum bugub diyorum ben nasil unutmusum bu kusmalari halsizlikleri :) ne cesaret etmisim diyorumKızlar bulantı hepimizde var bende hala hiç kusmadim ama öğürme geldiği an ağzıma tuzsuz çekirdek leblebi kuru üzüm çubuk kraker ki ben tiksindigim için yemiyorum krakeri yada bildiginiz başka birşeyi atın ağzınıza kusmazsiniz rabbim hepinize sabır ve şifa versin bebisler iyi olsunda bu günler geçip gidiyor unutuyorsunuz bile emin olun
Eksi 10 kg ile doguma gittim 36 haftalıkken 3450 dogdu oğlum. Son ana kadsr kusmustum. Kesinlikle bebek aliyor kiloyu anne yemesede.Merak etme annesi o senin depolarından besleniyor ilk üç dört ay hiç sıkıntı değil sonra zaten bulantı geçecek ve yemeğe başlayacaksın hem şöyle düşün 9 ay kusup sağlıklı doğum yapan bir sürü insan var en yakın arkadaşlarımdan biri öyleydi kızıda çok iyi doğdu o yüzden boşuna strese sokma kendini