- 25 Kasım 2020
- 2.914
- 4.462
Ins canımah tüh yaa üst üste gelmiş gerçektensanırsam ilk ve son 3 ay dişle ilgili bir işlem yapılamıyor diye biliyorum Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla bebeklerimizi alırız kucağımıza da bu yaşanılanlar unutulur gider o zaman..
Nasıl dayancam bilmem agrimaya başladı dislerimin dipleri sabir cekiyorum sürekli hamilelik zormus gerçekten2. Trimesterda yaptirabilirisn canım geçmiş olsun maalesef ilk hamileligimde ben de yaşadım o durumu haftalarca çektim
Canım zeytin koymayı denesen çok iyi geliyorNasıl dayancam bilmem agrimaya başladı dislerimin dipleri sabir cekiyorum sürekli hamilelik zormus gerçekten
Canim onlar gebelik baslangicini son adet tarihini baz aldiklari icin. İliski tarihlerinden az cok tahmin edersin nekadarlik oldugunu. Gec döllenmede olabilir.Arkadaşlar merhaba 5.haftamda gittiğimde keseyi görememiş kan tahlili yapmıştı bugün 6.hafta gittim üsten yine göremedi bayağı uğraştı lokasyonu tespit edemiyorum dedi vajinadan bakalım yanlış bir yere tununmuş olabilir dedi keseyi ve bebeği gördü ancak henüz çok küçük dedi bu yüzden karından göremedim galiba dedi burda 6.hafta kalp atışı duyan var nasıl iş anlamadım
İçimde cocuk var en çok sevdiğim bahaneGerçekten böyleDr um dalga geçmişti eşim şikayet edince Leyla çocuk musun sen buz dondurma yiyorsun diye ama elimde değildi
Canim banada aynisini soylemisti. Cok heyecan yaptik. İkiz dedi hatta. İkinci kontrolde kesenin biri gelismemis kendiliginden kaybolur dedi. İki gun sonra baska doktora gittim aslinda ikinci bir kesenin hic olmadigini olsaydi muhakkak gorecegini soyledi. Nasipten ötesi yok. Rabbim hayirlisini saglikla nasip etsin insaAllahKızlar iyi akşamlar. Ben de bugün kontrole gittim keseyi gördük çok şükür ama doktorum bi kese daha görüyorum dedi ya kese yada kanama alanı dedi böyle bişey yaşayan var mı
Geçecek canim o zamanlara odaklanmaya çalış cok bulanıyor su an midem o zamanı düşünmekten başka rahatlayacak şey bulamıyorum bide limonlu ılık su cok iyi geldi bana bastırdı biraz idrar yolu iltihabı da yapabilir bulanti bende de çıktı bugünKizlar yesem pismanim yemesem kusuyorum rezil bir halde midem. Sanirim idrar yolu iltihabi da olmusum su içemiyorum çünkü. Babaannem cok hasta bugun onu gormeye gittim baya üzüldüm basim filanda agridi. Giderek hamilelik kendini gosteriyor. Tabi insan düşününce cok cok şükrediyor
Hadi oradan esir kampında mıyım diye şıraaaaaak diye tokadı yapıştırsaydın canımKızlar doktorlarınız hamilelikte beslenme ile ilgili bir şey söyledi mi? Ben 170cm e 71kilo hamile kaldım. Yani sınırda kilodaydım zaten. Doktorum 9-11 kg alarak tamamlaman lazım zaten hali hazırda kilon fazla dediHer türlü buğday ve pirinç türevini hayatından çıkarıcaksın dedi. Günde max 2 dilim tam buğday ekmeği yiyebilirsin onu da kahvaltıda ye dedi. Her sabah yumurta biraz peynir yada 1 bardak süt biraz peynir yemem gerekiyormuş. Haftanın 3 günü kuru baklagil, 2 günü ızgara balık, 2 günü ızgara yağsız kırmızı et tüketmeliymişim. Birer öğün de gün içinde sebze yersin dedi. Meyveye asla abanmamalı, çok canım çekerse bir avuç ölçüsünü geçmemeliymişim. Her gün bir badak süt bir bardak yoğurt tüketmeliymişim yada 1 bardak kefir. her gün bir avuç kavrulmamış fındık, badem, ceviz karışımı yemeliymişim. Her gün 30dk x 2 veya 45dk yürüyüş yapmalıymışım. 1 saatten fazla hareketsiz kalırsam kalkıp şöyle bir dolanmalıymışım veee her gün 3 litre su içmemi önerdi. Size de faydalı olur:) Birde öğünlerini doymak için yemiceksin çünkü zaten 3 ana 6 ara öğün yapıcaksın ve sürekli yeme halinde olmanı istiyorum insülin dalgalanması yaşamaman için dedi. Evet aynen bunu dedi ''sürekli az az yiceksin''
Ahhh canım yaaa diş ağrısı berbattır, inşallah bir an önce bir çare bulursunKanal tedavili sadece dolgu yapilacak bilmiyirum oyuk bir sekilde kaldı cok şükür suan cok agrimiyor zaten basım ağrıyor birde dişim agrirsa vay halime
7+2'ye aldım canım randevuyuben 6+2 de duymuştum ama çok az çok derinden geliyordu. Bence 2 hafta sonraya randevu al canım. Hem kese hem kalp atışı ikisi aynı anda çıkmış olur aradan. Bende hemen gitmedim bekledim. 2 kez kan vermiştim 4 haftalıkken öğrendim. 2 hafta bekledim öyle gittim sonrasında
Ben karanfil yağını pamuğa döküp disime koyuyordum tamamen uyusturuyor o bölgeyiNasıl dayancam bilmem agrimaya başladı dislerimin dipleri sabir cekiyorum sürekli hamilelik zormus gerçekten
Ay bende öyleyim yaİçimde cocuk var en çok sevdiğim bahanegercekten sürekli bunu düşünüyorum normalde akıllı mantıklı insan gibi dusunebiliyorum ama hamileyken tavirlarim çocuğa yakın yani benim
Gece hic uyuyamadim bas ağrısı bir taraftan diş ağrısı bir taraftan dayanamadim yine parol ictim tabi etkisi yine gecti bas ağrıları devam ins bebeğim iyidir☹Ben karanfil yağını pamuğa döküp disime koyuyordum tamamen uyusturuyor o bölgeyi
Karanfil yağını dene mutlaka çok geçmiş olsunGece hic uyuyamadim bas ağrısı bir taraftan diş ağrısı bir taraftan dayanamadim yine parol ictim tabi etkisi yine gecti bas ağrıları devam ins bebeğim iyidir☹
Tamam canim sağol arkadaşın eşi diş hekimi bi ona sorayim benKaranfil yağını dene mutlaka çok geçmiş olsun
Diş hekimi geçici dolgu takabilir bu arada
Çok geçmiş olsun benim de iki gündür bir baş ağrım var Trendyol da mentol taşı diye bir ürün var daha önce görmüştüm ama deneme şansım olmadı isterseniz siz de bi araştırınGece hic uyuyamadim bas ağrısı bir taraftan diş ağrısı bir taraftan dayanamadim yine parol ictim tabi etkisi yine gecti bas ağrıları devam ins bebeğim iyidir☹
Bu tarz üzümler kullandım migren yüzünden krem şeklinde olanları da var tamamen geçirmiyor ama bence etkili kullanılabilir sürdüğünüz yerde yanma ve arkasından soğuk bir his oluşturuyor bi süre rahatlatıyor özellikle ağrıdan uyuyamadığım zamanlar uyumamı kolaylaştırıyorduÇok geçmiş olsun benim de iki gündür bir baş ağrım var Trendyol da mentol taşı diye bir ürün var daha önce görmüştüm ama deneme şansım olmadı isterseniz siz de bi araştırın