2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Canim onlar gebelik baslangicini son adet tarihini baz aldiklari icin. İliski tarihlerinden az cok tahmin edersin nekadarlik oldugunu. Gec döllenmede olabilir.

Gerçekten böyle Dr um dalga geçmişti eşim şikayet edince Leyla çocuk musun sen buz dondurma yiyorsun diye ama elimde değildi
İçimde cocuk var en çok sevdiğim bahane gercekten sürekli bunu düşünüyorum normalde akıllı mantıklı insan gibi dusunebiliyorum ama hamileyken tavirlarim çocuğa yakın yani benim

Kızlar iyi akşamlar. Ben de bugün kontrole gittim keseyi gördük çok şükür ama doktorum bi kese daha görüyorum dedi ya kese yada kanama alanı dedi böyle bişey yaşayan var mı
Canim banada aynisini soylemisti. Cok heyecan yaptik. İkiz dedi hatta. İkinci kontrolde kesenin biri gelismemis kendiliginden kaybolur dedi. İki gun sonra baska doktora gittim aslinda ikinci bir kesenin hic olmadigini olsaydi muhakkak gorecegini soyledi. Nasipten ötesi yok. Rabbim hayirlisini saglikla nasip etsin insaAllah

Geçecek canim o zamanlara odaklanmaya çalış cok bulanıyor su an midem o zamanı düşünmekten başka rahatlayacak şey bulamıyorum bide limonlu ılık su cok iyi geldi bana bastırdı biraz idrar yolu iltihabı da yapabilir bulanti bende de çıktı bugün

Hadi oradan esir kampında mıyım diye şıraaaaaak diye tokadı yapıştırsaydın canım bence doktorun abartmış, her şeyden yemelisin bence ama miktar önemli, az ve sık ama canının istediği her şeyden ye…kilon da abartı değil bence, hamileliğinin tadını çıkart

Kızlar bu sabah bulantıları çok farklı değil mi ya dalgalanıyor midem sanki . Bazen hayal ediyorum şunu mu yesem diye sabah kalkıp ama yedirmiyor tabiiki . Bir de gece yatmadan çok oluyor o da uyutmuyor bende . Bir de ev işi bile yapsan biraz fazla ayakta durunca kasıklarına ağrı giriyor ilk aylar insanların dedikleri kadar varmış .. inşallah artmaz bulantılar kusmaktan nefret ediyorum

7+2'ye aldım canım randevuyu
Ben bu konuda kızımda sorun yaşadım da kalp atışını 9+2de mi ne duymuştum o yüzden tekrar aynı süreci yaşamak istemiyorum çok stres olmuştum

İçimde cocuk var en çok sevdiğim bahane gercekten sürekli bunu düşünüyorum normalde akıllı mantıklı insan gibi dusunebiliyorum ama hamileyken tavirlarim çocuğa yakın yani benim
Ay bende öyleyim ya aman olsun kısmetse 9 ay sonra mecburen tekrar büyüyeceğiz

Gece hic uyuyamadim bas ağrısı bir taraftan diş ağrısı bir taraftan dayanamadim yine parol ictim tabi etkisi yine gecti bas ağrıları devam ins bebeğim iyidir☹
Karanfil yağını dene mutlaka çok geçmiş olsun
Diş hekimi geçici dolgu takabilir bu arada

Gece hic uyuyamadim bas ağrısı bir taraftan diş ağrısı bir taraftan dayanamadim yine parol ictim tabi etkisi yine gecti bas ağrıları devam ins bebeğim iyidir☹
Çok geçmiş olsun benim de iki gündür bir baş ağrım var Trendyol da mentol taşı diye bir ürün var daha önce görmüştüm ama deneme şansım olmadı isterseniz siz de bi araştırın

Çok geçmiş olsun benim de iki gündür bir baş ağrım var Trendyol da mentol taşı diye bir ürün var daha önce görmüştüm ama deneme şansım olmadı isterseniz siz de bi araştırın
Bu tarz üzümler kullandım migren yüzünden krem şeklinde olanları da var tamamen geçirmiyor ama bence etkili kullanılabilir sürdüğünüz yerde yanma ve arkasından soğuk bir his oluşturuyor bi süre rahatlatıyor özellikle ağrıdan uyuyamadığım zamanlar uyumamı kolaylaştırıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…