Bende aldım şimdi hap. İNŞALLAH geçer canım teşekkür ederim.Korkma cnm kızıma hamileyken 13 haftalık olana kadar progestan hem hap hem iğne kullandım şimdi 7 yaşında şükürağır iş yapmamaya çalış ilaçlarını al geçiyor zaten zamanla
Benim doktorum ilk3 ay olamazsin dedi cok sıcak konuşmadı bu konuda dogumdan sonra daha iyi olabilir gibi biseyler söyledi bende bilemiyorum olmayacağım bebek doğana kadar galibaKızlar merhaba bir konuyu merak ediyordum. Daha önceden covid aşısı oldunuz mu veya olmayı düşünüyor musunuz?3aydan sonra isteyenlere vuruyorlar sanırım da daha bu konuda doktoruma da tanışmadım danışan var mı aranızda
Benimde 7. Haftada lekelenmem oldu canım hala peçeteye silince geliyor arada doktoruna danış o karar verir ben ilac iğne vs kullandım kanama rahimde gorunmuyor enfeksiyon tedavisi oluyorum şu an rahim ağzından olabilir dedi doktorum ama genelde normal ilk aylarda diyorlarALLAH sağlık sıhhat versin oğlunuzailkdefa yaşadığım için endişe ettim herşey ALLAH tan olacağı varsa önüne geçemem tabi teşekkür ederim canım cevabın için umarım korkacağım birşey yoktur.
Ay bende öyleyim su anda bide hala utanmadan konusuyorum biz bu kadarla kalırız herhalde üçüncüyü düşünmem diyorumOgluma hamile iken uzun sure bebek istemiyorum diyordum bugub diyorum ben nasil unutmusum bu kusmalari halsizlikleri :) ne cesaret etmisim diyorum
Ben aşı olmayı düşünmüyordum canım. Hamile kalınca zaten hiç olamam. Allaha emanetizKızlar merhaba bir konuyu merak ediyordum. Daha önceden covid aşısı oldunuz mu veya olmayı düşünüyor musunuz?3aydan sonra isteyenlere vuruyorlar sanırım da daha bu konuda doktoruma da tanışmadım danışan var mı aranızda
Merhaba bende aynı sizin gibi rahat bir hamilelik geçiriyorum. İştahımda hiç kapanma olmadı yada mide bulantısı yaşamadım. Kaçıncı haftadasınız ? Ben 6.haftadayım bugünBenim de pek midem bulanmıyor kızlar şanslı gruptanım galiba…ara ara kasık ağrısı yaşıyorum ama , o kadar da olsun ama di miöyle ki sabah yumurtalı tereyağlı incir reçelli kruvasanlı kahvaltımı bile yaptım iştahlı bir şekilde bakalım zaman ne gösterecek, 4 sene önce kızımda da böyleydim, çok rahat bir hamilelik dönemim olmuştu..
Ben ilk dozunu yapıldım sonraki ay hamile kaldım ikinci dozu yapılma dedi doktor biontech ilk 3 ay önermiyoruz dediKızlar merhaba bir konuyu merak ediyordum. Daha önceden covid aşısı oldunuz mu veya olmayı düşünüyor musunuz?3aydan sonra isteyenlere vuruyorlar sanırım da daha bu konuda doktoruma da tanışmadım danışan var mı aranızda
Hahahha adamın tek şartı kilonu salmıcaksın olduHadi oradan esir kampında mıyım diye şıraaaaaak diye tokadı yapıştırsaydın canımbence doktorun abartmış, her şeyden yemelisin bence ama miktar önemli, az ve sık ama canının istediği her şeyden ye…kilon da abartı değil bence, hamileliğinin tadını çıkart
Kadıköy Florance Tıp Merkezinde Prf. Dr. Özgür Dündar var perinatolog.Kizlar Anadolu yakasinda, ozellikle Kadikoy civarinda olan var mi aramizdahenuz doktoruma karar veremedim. Eski doktorum uzakta kaldi, cok sevdigim bir lerinatolog var o da uzakta. Yepyeni bir doktor arayisindayim, oneriniz olur mu?
Ben de hamile miyim değil miyim hiç bir belirtim yokMerhaba bende aynı sizin gibi rahat bir hamilelik geçiriyorum. İştahımda hiç kapanma olmadı yada mide bulantısı yaşamadım. Kaçıncı haftadasınız ? Ben 6.haftadayım bugün
Ay cok tesekkurler, Florance i hic dusunmemistimHahahha adamın tek şartı kilonu salmıcaksın olduKilo doğumu zorlaştırmaktan başka işe yaramaz dedi napiim
Kadıköy Florance Tıp Merkezinde Prf. Dr. Özgür Dündar var perinatolog.
Ben de hamile miyim değil miyim hiç bir belirtim yok7+1 deyim ben de.
Geçmiş olsun canım anti-virüs diye bir pastil var hamileler kullanabiliyor bildiğim kadarıyla 1 hafta önce benimde halsizlik be boğaz ağrım oldu parol içtim birde bu pestilden aldım şükür geçti bu pastil çok güzel çocuklarıma da kullanırım hep yıllardır hep bulundururum yanımdaKızlar boğaZım çok acıyor bugünBoğaz pastili aldım ama hiç etki etmedi ilaç da alamıyorum çok halsizim hafif ateşim var annemden bulaştı bana o test yaptırdı covid değildi ondan bulaştı diye covid değildir diye düşünüyorum bebeğe zararı olur mu ateşin parol mu içsem bilemedim
Maşallah de canım nazar değmesin bulantı bi gelirse gitmiyorHahahha adamın tek şartı kilonu salmıcaksın olduKilo doğumu zorlaştırmaktan başka işe yaramaz dedi napiim
Kadıköy Florance Tıp Merkezinde Prf. Dr. Özgür Dündar var perinatolog.
Ben de hamile miyim değil miyim hiç bir belirtim yok7+1 deyim ben de.
Aramıza hoşgeldin canım sanırım çoğumuz aynı durumda benim iki çocuğum daha var ama malesef mutfağa giremiyorum bile. Zaten zayıfım 1 haftada 1 kilo vermişim sonumuz hayr olsun inşKızlar selam, ben de gruba katılayım istedimBen de 7+3 haftadayım, bulantım aşırı arttı bir haftadır. Ne yemek pişirebiliyorum, ne yemek düşünebiliyorum ne yiyebiliyorum. Buzdolabı önüne geçtiğim an midem çok fena oluyor. Eşim yemek pişiriyor kokusundan duramıyorum. Bu ne kadar gidecek bu şekilde çok kötü canım hiç bir yemeği yemek istemiyor, ama yemedikçe daha da bulanıyor
Ben de asla giremiyorum, çok kötüAramıza hoşgeldin canım sanırım çoğumuz aynı durumda benim iki çocuğum daha var ama malesef mutfağa giremiyorum bile. Zaten zayıfım 1 haftada 1 kilo vermişim sonumuz hayr olsun inş
Ogluma hamile iken uzun sure bebek istemiyorum diyordum bugub diyorum ben nasil unutmusum bu kusmalari halsizlikleri :) ne cesaret etmisim diyorum
Benim ilk hamileliğimde 12 ikincide 16 da geçtiBen de asla giremiyorum, çok kötüne zaman geçer acaba?
Evet canim çok zor olmustur senin izin çok üzüldüm bı daha yaşatmasın Allah sanada bizlerede 9ay kusmak sanırım dünyanın en zor dönemi biz üç dört aya katlanamazken sen bide 10 kg vermişsinEksi 10 kg ile doguma gittim 36 haftalıkken 3450 dogdu oğlum. Son ana kadsr kusmustum. Kesinlikle bebek aliyor kiloyu anne yemesede.
Ayyy inşallah 12 de biterBenim ilk hamileliğimde 12 ikincide 16 da geçti