Kese kaç cm dedi acaba sizeherkese merhaba, bugun ilk ultrason randevum vardi. bebek kesesi, yolk kesesi ve fetal kutup hepsini gordu ve olctu. Bebek de cok kucuk olmakla beraber onu da gordu cok sukur, yani olmasi gereken hersey olusmus. ama tup bebek transfere gore 6+0 olmasi gerekiyordu ama doktor 5+5 olctu. 2 gun geride olabilir dedi. kalp atisi ici erken hafta yine gel dedi.
Sizinde icinizden benim gibi 2 ve ya 3 gun geriden olcum oldu mu? kaygilanmali miyim?
Yaaa ne güzel ilacın iyi gelmesi ben ilk randevuyu tekrar tekrar gitmemek için geç tarihe almıştım daha hiç gitmedim doktora salı gün inş ilk randevum ama bu urumu hiç düşünemedim sabırsızlıkla bekliyorum ilk muayeneyi olup ilaç yazdırmak İçin umarım bana da faydası olurBende bugün dayanamayıp bulantı için tekrar doktoruma gittim verdiği ilacı bir defa içtim iyiyim şükür, siz bulantı için ilaç kullanıyor musunuz
Yok canım olur mu 62 kiloyum yanlış girmişim sanırımŞimdi yorumunu okurken gördüm, cidden 36 kg musun canım ?
Kız ilahi dişlerim kamaştı sabah sabahBıgün ben limonu zar gibi incecik dilimleyip üzerine tuz atıp kabuğu ile yedim biraz rahatlattı deneyebilirsiniz. Birde kk de biyerde okudum daha önce de araba tutmaması İçin uyguluyırlardı görmüştüm göbek deliğini yara bandı ile tamamen kapatıyormuşsun hava almayayacakmış bulantıya iyi geliyor Muş evde yokmuş deneylemedim isteyenler bi denesin bakalım faydası olacakmış
Uyandım onu düşünüyorum azcık belirti kasılma karnımda hissetmesem gitsem mi kontrole sorusu kafamdaHayirli sabahlar. Ben ekrana dahi bakamaz oldum anneler , hemen midem kalkiyor. Ilk aylar insan surekli doktora gidip bebege bakmak istiyor 1 hafta oldu gideli ama yine gidesim geldi
Evet bana da prilam verdi daha iyi oldum hiçbir şey yiyemiyordumBende kullanıyorum zofer zorda kaldigimda genelde prilamla idare etmeye çalışıyorum
Benim de bugün bişeyim yok sanki onca şeyi ben yaşamadımKızlar 7+2 olduk bugünfakat sıfır belirti diyebilirim. Ne mide bulantısı, ne mide yanması, ne göğüs hassasiyeti hiçbir şey yok kasık ağrım 5 ve 6. Haftaya göre çok çok hafif. Hatta hiç yok bile diyebilirim. Sizler nasılsınız? Belirtiler devam ediyor mu yoksa benim gibi olanlar var mı merak ettim
Ama gerçekten çok iyi geliyor vallahi ben normalde hayatta yememKız ilahi dişlerim kamaştı sabah sabah
Çok şanslısın arkadaşım benim göğüs hassasiyetim hiç olmadı ama 1 haftadır bulantı mahvetti bulantının olmaması büyük bir nimetKızlar 7+2 olduk bugünfakat sıfır belirti diyebilirim. Ne mide bulantısı, ne mide yanması, ne göğüs hassasiyeti hiçbir şey yok kasık ağrım 5 ve 6. Haftaya göre çok çok hafif. Hatta hiç yok bile diyebilirim. Sizler nasılsınız? Belirtiler devam ediyor mu yoksa benim gibi olanlar var mı merak ettim
Çok şanslısın arkadaşım benim göğüs hassasiyetim hiç olmadı ama 1 haftadır bulantı mahvetti bulantının olmaması büyük bir nimet
Mide yanması oluyor mu? mesela cok yemek yiyemiyorum ben ama sanki üç gündür aç gibi aç hissediyorum midem yanıyorÇok şanslısın arkadaşım benim göğüs hassasiyetim hiç olmadı ama 1 haftadır bulantı mahvetti bulantının olmaması büyük bir nimet
Benim de bugün bişeyim yok sanki onca şeyi ben yaşamadım
Birde merak ettigim akıntınız var mı