Canim biraz doktordan birazda ultrason kaynaklanıyor benim kanamam oldu ozele gittim doktor doğru duzgun bakamdi bile keseyi net sekilde goremedi eğtim ve araştırma hastanesine gittim gayet guzel gordu keseyi ve bebegin oluşumunuArkadaşlar merhaba 5.haftamda gittiğimde keseyi görememiş kan tahlili yapmıştı bugün 6.hafta gittim üsten yine göremedi bayağı uğraştı lokasyonu tespit edemiyorum dedi vajinadan bakalım yanlış bir yere tununmuş olabilir dedi keseyi ve bebeği gördü ancak henüz çok küçük dedi bu yüzden karından göremedim galiba dedi burda 6.hafta kalp atışı duyan var nasıl iş anlamadım
Üzülme canım cihazlardan farkediyor bazı doktorunki eski olunca gorunmuyorArkadaşlar merhaba 5.haftamda gittiğimde keseyi görememiş kan tahlili yapmıştı bugün 6.hafta gittim üsten yine göremedi bayağı uğraştı lokasyonu tespit edemiyorum dedi vajinadan bakalım yanlış bir yere tununmuş olabilir dedi keseyi ve bebeği gördü ancak henüz çok küçük dedi bu yüzden karından göremedim galiba dedi burda 6.hafta kalp atışı duyan var nasıl iş anlamadım
Iyi akşamlarKızlar iyi akşamlar. Ben de bugün kontrole gittim keseyi gördük çok şükür ama doktorum bi kese daha görüyorum dedi ya kese yada kanama alanı dedi böyle bişey yaşayan var mı
Hayır bu durum çok normal. İleriki süreçte 1 haftalık ileri geri oynamalar bile olabilir hiç merak etme canım hayırlı olsun çok sevindim hepsini gormene. Darısı haftaya kalp atisina inşallahherkese merhaba, bugun ilk ultrason randevum vardi. bebek kesesi, yolk kesesi ve fetal kutup hepsini gordu ve olctu. Bebek de cok kucuk olmakla beraber onu da gordu cok sukur, yani olmasi gereken hersey olusmus. ama tup bebek transfere gore 6+0 olmasi gerekiyordu ama doktor 5+5 olctu. 2 gun geride olabilir dedi. kalp atisi ici erken hafta yine gel dedi.
Sizinde icinizden benim gibi 2 ve ya 3 gun geriden olcum oldu mu? kaygilanmali miyim?
Lazer sıkıntı vermez fakat benim hamilelikten önce yaptırdigim lazer maalesef hamilelikteki hormonlarla hiç bir ise yaramadıKızlar benim lazerde 5 hakkım kaldı
Doktora soracaktım ama yalan şalap bir muayene olunca soramadım
Nette olduğum da bebeğe zararı yok ama kıl yapısı bozuluyor dedi
hiç soranınız oldu mu ?
Doktorum tekrar hcg istemedi takip edicez dedi ikiz de olabilir bebek yerleşirken kanama oluşturmuş da olabilir dedi 2 hafta sonra çağırdınası geçer zaman bilmiyorumIyi akşamlar
Bunu ben ilk kızımda yaşadım bu kese 9. Haftaya kadar geldi ama içinde bebek hiç oluşmadı sonra kendiliginden kayboldu. Doktorum da su kesesiydi muhtemelen dedi.
Hcg artışın normaldiyse muhtemelen seninki de su kesesi olabilir
Hayır bu durum çok normal. İleriki süreçte 1 haftalık ileri geri oynamalar bile olabilir hiç merak etme canım hayırlı olsun çok sevindim hepsini gormene. Darısı haftaya kalp atisina inşallah
merhaba, ben doktorum tavsiyesi ile kullandım ecopririn. 3. Gebelikte, daha önce hiç yaşamamama rağmen kanamalar yaşadım. Mesela ilişkiden sonra mesela sarsıntılı bir araba yolculuğundan sonra. Hem dikkatli olun hem de kanama yaşarsanız ecopirinden olabileceğini düşünün. Sağlıklı bir gebelik ve kolay doğumlar dilerim.Kanama vs gibi.
Merhaba. .Merhaba arkadaşlar 5 haftalık hamileyim. Bugün doktor keseyi gördü her şey normal ama kese aşağıda dedi bunu yaşayan var mı bir de benim bulantım yok. Bulantı olan gebelikler daha sağlıklı dedi
Herkeste bulantı olacak diye bir koşul yok birçok kişi bulantınız geçiriyor şuan bulantıyla başetmeye çalışan biri olarak size bulantınız sağlıklı gebelikler diliyorum.Merhaba arkadaşlar 5 haftalık hamileyim. Bugün doktor keseyi gördü her şey normal ama kese aşağıda dedi bunu yaşayan var mı bir de benim bulantım yok. Bulantı olan gebelikler daha sağlıklı dedi
Hayır hiç bir şey vermedi risk var diyemem ama dikkat edin dediMerhaba. .
Hayirli olsun,sağlıkla kavuşun inşallah.
Bu haftada bulantı olmaz ki, 7-8 haftalarda başlıyor o konuda endişe etmeyin. Progesteron takviyesi verdi mi doktorunuz kese aşağıda olduğu için?
Çok teşekkür ederim. İnşallah sağlıklı doğumlar yaparızHerkeste bulantı olacak diye bir koşul yok birçok kişi bulantınız geçiriyor şuan bulantıyla başetmeye çalışan biri olarak size bulantınız sağlıklı gebelikler diliyorum.
Doktorun bayağı saçmalamış canım, bulantı yaşanan gebelikler daha sağlıklı ne demek yaa…Çok teşekkür ederim. İnşallah sağlıklı doğumlar yaparız
Ne yaptıniz,merak ettim.sorunsuz geçmiştir umarım operasyon?Çok teşekkür ederim ilaç gibi geldi bu cevabınız biraz daha iyiyim galiba inşallah benim içinde sıkıntısız bi süreç olur
Bende gordu doktor şüpheli bir kese var dedi kanamam olunca baska bir doktora gittik tek kese gördüKızlar iyi akşamlar. Ben de bugün kontrole gittim keseyi gördük çok şükür ama doktorum bi kese daha görüyorum dedi ya kese yada kanama alanı dedi böyle bişey yaşayan var mı
Ben de kusmaktan ki korkarım yani canım bulantınin olmaması işime geliyordu içime kurt düşürdü doktorDoktorun bayağı saçmalamış canım, bulantı yaşanan gebelikler daha sağlıklı ne demek yaa…çok amatörce yorum olmuş, kızımda hiç bulantı yaşamadan çok rahat bir hamilelik geçirmiştim keza bu bebeğimde de öyleyim, hafif bir bulantı zaman zaman oluyor ama kusacak öğürecek kadar hiç olmadım… hiç kafana takma yani canım..
Teşekkür ederim hiç açıklayıcı birşey demedi sanırım dr değiştireceğim.Geç döllenme olabilir canım. Ya da bazı hastanelerde ultrason lar net görüntü vermiyor