İnşallah canım bu süreci inşallah hep beraber iyi bir şekilde tamamlarızCanim biraz doktordan birazda ultrason kaynaklanıyor benim kanamam oldu ozele gittim doktor doğru duzgun bakamdi bile keseyi net sekilde goremedi eğtim ve araştırma hastanesine gittim gayet guzel gordu keseyi ve bebegin oluşumunu
Sen stres yapma cnm insllah herşey yolunda gidecektir
Evet bulantı sağlıklı bir gebeliğin göstergesi diyor doktorlar yani bulantı varsa herşey yolunda :)) ama herkeste bulantı olacak diye birşey yok :)Doktorun bayağı saçmalamış canım, bulantı yaşanan gebelikler daha sağlıklı ne demek yaa…çok amatörce yorum olmuş, kızımda hiç bulantı yaşamadan çok rahat bir hamilelik geçirmiştim keza bu bebeğimde de öyleyim, hafif bir bulantı zaman zaman oluyor ama kusacak öğürecek kadar hiç olmadım… hiç kafana takma yani canım..
Evet bulantı sağlıklı bir gebeliğin göstergesi diyor doktorlar yani bulantı varsa herşey yolunda :)) ama herkeste bulantı olacak diye birşey yok :)
Bugün bende sordum doktora hiç bulandım yok sağlıksız gebelik falan diyorlar biraz sinirlendi sanki ama demedi öyle bir şey yok diye bebek var panik yapacak bişey yok dediEvet bulantı sağlıklı bir gebeliğin göstergesi diyor doktorlar yani bulantı varsa herşey yolunda :)) ama herkeste bulantı olacak diye birşey yok :)
Canım benim ilk gebeliğimde 8 ve 10. Haftalar arası bulantım oldu sonra geçiverdi. Hiç olmayan da duydum. Bence bulantı çekmemenin tadını çıkarmalısın iyi şeyler düşünBugün bende sordum doktora hiç bulandım yok sağlıksız gebelik falan diyorlar biraz sinirlendi sanki ama demedi öyle bir şey yok diye bebek var panik yapacak bişey yok dedi
Sen daha 6. Haftadasın dur bakalım daha neler bekliyor biziBugün bende sordum doktora hiç bulandım yok sağlıksız gebelik falan diyorlar biraz sinirlendi sanki ama demedi öyle bir şey yok diye bebek var panik yapacak bişey yok dedi
Bende senin durumunda sayılırım kuzum. Özelde gördü devlette göremedi gene çağırdı devlette ki doktor. Cihazlardan kaynaklı sanırımArkadaşlar merhaba 5.haftamda gittiğimde keseyi görememiş kan tahlili yapmıştı bugün 6.hafta gittim üsten yine göremedi bayağı uğraştı lokasyonu tespit edemiyorum dedi vajinadan bakalım yanlış bir yere tununmuş olabilir dedi keseyi ve bebeği gördü ancak henüz çok küçük dedi bu yüzden karından göremedim galiba dedi burda 6.hafta kalp atışı duyan var nasıl iş anlamadım
Bende bugün dayanamayıp bulantı için tekrar doktoruma gittim verdiği ilacı bir defa içtim iyiyim şükür, siz bulantı için ilaç kullanıyor musunuzHerkeste bulantı olacak diye bir koşul yok birçok kişi bulantınız geçiriyor şuan bulantıyla başetmeye çalışan biri olarak size bulantınız sağlıklı gebelikler diliyorum.
Benim de aynı şekilde dontorun hesabına göre 3 gün geride. Dr bunun önemli olmadığını belirtmiştiherkese merhaba, bugun ilk ultrason randevum vardi. bebek kesesi, yolk kesesi ve fetal kutup hepsini gordu ve olctu. Bebek de cok kucuk olmakla beraber onu da gordu cok sukur, yani olmasi gereken hersey olusmus. ama tup bebek transfere gore 6+0 olmasi gerekiyordu ama doktor 5+5 olctu. 2 gun geride olabilir dedi. kalp atisi ici erken hafta yine gel dedi.
Sizinde icinizden benim gibi 2 ve ya 3 gun geriden olcum oldu mu? kaygilanmali miyim?
Kesinlikle bulanti olan sağlıklı diye birsey yok. Bu kisiden kisiye değisen birsey kuzenim 3 hafta cok kötüydü serumlarla gun geciyordu 11 haftalık kaybetti bebeğini sagliksiz dedii doktor.Merhaba arkadaşlar 5 haftalık hamileyim. Bugün doktor keseyi gördü her şey normal ama kese aşağıda dedi bunu yaşayan var mı bir de benim bulantım yok. Bulantı olan gebelikler daha sağlıklı dedi
Rica ederim. İçin rahat etmiyorsa hiç beklemeden değiştirTeşekkür ederim hiç açıklayıcı birşey demedi sanırım dr değiştireceğim.
Hic oyle dusunme canim strese sokacak yer arıyor doktorlar rahatla basta o kadar çok bulantim var bulanti için hem ilac kullaniyorum hemde yeterli beslenemiyorum ben stres yapsam yeri o zaman sağlıksız gebelik diye o yüzden sebep çok üzülmek kendini sorumlu hissetmek için ama o canın bize emanet olduğunu unutuyoruz malesefEvet bulantı sağlıklı bir gebeliğin göstergesi diyor doktorlar yani bulantı varsa herşey yolunda :)) ama herkeste bulantı olacak diye birşey yok :)
Bende kullanıyorum zofer zorda kaldigimda genelde prilamla idare etmeye çalışıyorumBende bugün dayanamayıp bulantı için tekrar doktoruma gittim verdiği ilacı bir defa içtim iyiyim şükür, siz bulantı için ilaç kullanıyor musunuz
Hayırlı olsun canım bebeğin. Dr mu bulantı olan gebelikler sağlıklı olur dedi. Şöyle anlatayım geçen yıl hamileydim ve sürekli bulantım kusmak vardı ve malesef bebeğime problem çıktı. Bunlara takılma bulantı uyku hali az yeme çok yeme bunlar herkeste farklı seyreder bunların olup olmaması gebeliğin serinin iyi olup olmadığını belirlemiyor. Tecrübe edindim ağır bir şekildeMerhaba arkadaşlar 5 haftalık hamileyim. Bugün doktor keseyi gördü her şey normal ama kese aşağıda dedi bunu yaşayan var mı bir de benim bulantım yok. Bulantı olan gebelikler daha sağlıklı dedi
Çok teşekkür ederimmerhaba, ben doktorum tavsiyesi ile kullandım ecopririn. 3. Gebelikte, daha önce hiç yaşamamama rağmen kanamalar yaşadım. Mesela ilişkiden sonra mesela sarsıntılı bir araba yolculuğundan sonra. Hem dikkatli olun hem de kanama yaşarsanız ecopirinden olabileceğini düşünün. Sağlıklı bir gebelik ve kolay doğumlar dilerim.
Ne yaptıniz,merak ettim.sorunsuz geçmiştir umarım operasyon?
Şimdi yorumunu okurken gördüm, cidden 36 kg musun canım ?Ben de kusmaktan ki korkarım yani canım bulantınin olmaması işime geliyordu içime kurt düşürdü doktor
Amiiiiin canım benim…tekrar çok çok geçmiş olsun, inşallah bir sonraki çok sağlıklı olurçok teşekkür ederim çok şükür bedenen iyiyim rahat atlattım ama psikolojik olarak zorluyor
Rabbim herkesi sağlıkla kavuştursun sizede bana da bekleyen herkese sağlıkla evlatlat nasip etsin