2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
İ
İnşallah canım bu süreci inşallah hep beraber iyi bir şekilde tamamlarız

Evet bulantı sağlıklı bir gebeliğin göstergesi diyor doktorlar yani bulantı varsa herşey yolunda :)) ama herkeste bulantı olacak diye birşey yok :)

Evet bulantı sağlıklı bir gebeliğin göstergesi diyor doktorlar yani bulantı varsa herşey yolunda :)) ama herkeste bulantı olacak diye birşey yok :)
Bugün bende sordum doktora hiç bulandım yok sağlıksız gebelik falan diyorlar biraz sinirlendi sanki ama demedi öyle bir şey yok diye bebek var panik yapacak bişey yok dedi

Bugün bende sordum doktora hiç bulandım yok sağlıksız gebelik falan diyorlar biraz sinirlendi sanki ama demedi öyle bir şey yok diye bebek var panik yapacak bişey yok dedi
Canım benim ilk gebeliğimde 8 ve 10. Haftalar arası bulantım oldu sonra geçiverdi. Hiç olmayan da duydum. Bence bulantı çekmemenin tadını çıkarmalısın iyi şeyler düşün

Bende senin durumunda sayılırım kuzum. Özelde gördü devlette göremedi gene çağırdı devlette ki doktor. Cihazlardan kaynaklı sanırım

Herkeste bulantı olacak diye bir koşul yok birçok kişi bulantınız geçiriyor şuan bulantıyla başetmeye çalışan biri olarak size bulantınız sağlıklı gebelikler diliyorum.
Bende bugün dayanamayıp bulantı için tekrar doktoruma gittim verdiği ilacı bir defa içtim iyiyim şükür, siz bulantı için ilaç kullanıyor musunuz

Benim de aynı şekilde dontorun hesabına göre 3 gün geride. Dr bunun önemli olmadığını belirtmişti

Merhaba arkadaşlar 5 haftalık hamileyim. Bugün doktor keseyi gördü her şey normal ama kese aşağıda dedi bunu yaşayan var mı bir de benim bulantım yok. Bulantı olan gebelikler daha sağlıklı dedi
Kesinlikle bulanti olan sağlıklı diye birsey yok. Bu kisiden kisiye değisen birsey kuzenim 3 hafta cok kötüydü serumlarla gun geciyordu 11 haftalık kaybetti bebeğini sagliksiz dedii doktor.
Keseye gelince buyuk ihtimal rahim yapisindandir benim oglum hep asagida idi ama şükür bi sıkıntı olmadi.
Bu bebekde aşağıda olusmus kese böyle de gider dedi doktorum rahim yapinla alakali dedi.

Hic oyle dusunme canim strese sokacak yer arıyor doktorlar rahatla basta o kadar çok bulantim var bulanti için hem ilac kullaniyorum hemde yeterli beslenemiyorum ben stres yapsam yeri o zaman sağlıksız gebelik diye o yüzden sebep çok üzülmek kendini sorumlu hissetmek için ama o canın bize emanet olduğunu unutuyoruz malesef

Bende bugün dayanamayıp bulantı için tekrar doktoruma gittim verdiği ilacı bir defa içtim iyiyim şükür, siz bulantı için ilaç kullanıyor musunuz
Bende kullanıyorum zofer zorda kaldigimda genelde prilamla idare etmeye çalışıyorum

Merhaba arkadaşlar 5 haftalık hamileyim. Bugün doktor keseyi gördü her şey normal ama kese aşağıda dedi bunu yaşayan var mı bir de benim bulantım yok. Bulantı olan gebelikler daha sağlıklı dedi
Hayırlı olsun canım bebeğin. Dr mu bulantı olan gebelikler sağlıklı olur dedi. Şöyle anlatayım geçen yıl hamileydim ve sürekli bulantım kusmak vardı ve malesef bebeğime problem çıktı. Bunlara takılma bulantı uyku hali az yeme çok yeme bunlar herkeste farklı seyreder bunların olup olmaması gebeliğin serinin iyi olup olmadığını belirlemiyor. Tecrübe edindim ağır bir şekilde

Çok teşekkür ederim

Hayırlı geceler kızlar bugün bebeğin kalp atışını gördüm elhamdülillah kalbi atıyor hamd olsun Rbbime 5+6 dedi birde birsuru kan testi falan yaptı birkactanesine baktım anti cmv igg mikro biseyler yaziyo o yüksek çıkmış bilen varmı acaba onalr nedir yahu
Birde kalp atışını dinlenmesi şuan erken dedi sesi dışa verirsek dedi bebek belli bı ısıya maruz kaliyo onun için pek önermiyoruz iyi değil dedi bende tamam dedim.duymasam.da olur şimdilik atsın da elhamdülillah

çok teşekkür ederim çok şükür bedenen iyiyim rahat atlattım ama psikolojik olarak zorluyor
Rabbim herkesi sağlıkla kavuştursun sizede bana da bekleyen herkese sağlıkla evlatlat nasip etsin
Amiiiiin canım benim…tekrar çok çok geçmiş olsun, inşallah bir sonraki çok sağlıklı olur

Kızlar o kadar üzgünüm ki yine idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba karnım bacaklarım ağrıyor yine bir ay önceki rahatsızlıkları hissediyorum yarın sabah ilk iş urolojiye gideceğim o son gittiğim ilgisiz doktor yüzünden tekrarladı insallah bu defa iyi bir doktora denk gelirim belki kanamam bu yüzden oluyor diye aksamdan beri ağlamamak için zor duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…