Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evetttt gerçekten aynen öyle belki de rahat bir hamilelik olacak ama işte yeterki iyi olsun her şeye razı oluyor insaninsan böyle olunca hemen görmeye gitmek istiyor demi eşim engellemese 3 hafta sonraya olan randevuya bugünden gidesim var iyi olsunlarda inşallah hep böyle rahat geçer.. belirti hissetmeyince insan iyi mi acaba dediğinden böyle tedirgin oluyoruz
Amin inş hepimizinrabbim yardımcın olsun canım İnşallah bir an önce geçer gider de hamileliğin tadını çıkarırsın
Evet oluyor sürekli hemde hep açlık küsse sanki miden burkuluyor hepMide yanması oluyor mu? mesela cok yemek yiyemiyorum ben ama sanki üç gündür aç gibi aç hissediyorum midem yanıyor
6+6 dayim sat a göre . Bende de hic bi berlirti yok. İlk gebeligimde hic gecmeyen bi bulanti hissi ile asiri göğüs hassasiyetim vardi.Kızlar 7+2 olduk bugün fakat sıfır belirti diyebilirim. Ne mide bulantısı, ne mide yanması, ne göğüs hassasiyeti hiçbir şey yok kasık ağrım 5 ve 6. Haftaya göre çok çok hafif. Hatta hiç yok bile diyebilirim. Sizler nasılsınız? Belirtiler devam ediyor mu yoksa benim gibi olanlar var mı merak ettim
Benim degerler dusmeye baslamis. Biri 80 digeri 43 a üşmüşş. Gastronog progestana bagli olarak arttigini soyledi. Eger 3 kati artarsa riskli olur ve ilaci birakman gerekebilir dedi. Ama simdilik bir risk yokmus cok sukur ve degerlerde dusmeye baslamis. Tabi her hafta takip et kan vererek dedi. Size de bilgi vermek istedim.çok teşekkür ederim ilaçtansa zaten düşmesi lazım yarın öğrenicem. Dr a da sordum değerler çok yüksek değil sadece takip ederiz yükselme olursa ilaç ile tedavi uygulanıyor dedi. ciddi bir durum olmadan düşer inşallah
Ayy inşallah benimde 6+1 bugün kalp atışı duyduk ama baya derindendi . Çünkü çok küçük . Haftaya eşimle gideceğim Benim sabah bulantılarım ve akşam bulantılarım oluyor . Yoğurtlu semizotu kepekli makarna v.s yiyebiliyorum . Salçalı yemekler , et , tavuk düşüncesi bile tiksindiriyor bir de meyve yiyebiliyorum . Bol su içmeye çalışıyorum . İlk 3 ay beslenme problem olmadığı için ve de kilom da olduğu için iştahımın artmaması iyi oldu herkese sağlıklı gebelikler diliyorum kızlarBende 6+5 günlüğüm hafif bulantılar var ama kusma yok çok şükür inşallah da olmaz diyelim
Kese kaç cm dedi acaba size
Ne güzel nazar değmesin benim hic dinmeyen baş ağrılarım var bi de üstüne boğaz agrisi hapşırık geniz akintisi heryerim kırılıyor acile gittim covid testi yaptilar inş covid degilimdir.kendi doktorumdan pazsrtesiye randevu aldim beni hastaneye yatırın dicem dinmeyen baş ağrılarım diner belki☹Kızlar 7+2 olduk bugün fakat sıfır belirti diyebilirim. Ne mide bulantısı, ne mide yanması, ne göğüs hassasiyeti hiçbir şey yok kasık ağrım 5 ve 6. Haftaya göre çok çok hafif. Hatta hiç yok bile diyebilirim. Sizler nasılsınız? Belirtiler devam ediyor mu yoksa benim gibi olanlar var mı merak ettim
Ne güzel nazar değmesin benim hic dinmeyen baş ağrılarım var bi de üstüne boğaz agrisi hapşırık geniz akintisi heryerim kırılıyor acile gittim covid testi yaptilar inş covid degilimdir.kendi doktorumdan pazsrtesiye randevu aldim beni hastaneye yatırın dicem dinmeyen baş ağrılarım diner belki☹
Amin canim inscok sağol.tansiyon ogrendigimden beri hergün ılık limonlu su içiyorum meyve falanda yiyorum ama demekki bunyem sağlam değil. Açıkçası düğünümde bile covid olmadim evde yatarken covid olursam şaşırırım açıkçasıah çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin inşallah İnşallah covid değilsindir. Hamile kalmadan önce atlattım bende kötü bir süreçti hamileyken çok daha kötü olur bol bol meyve ye, nane limon felan kaynat canım bir an önce atlatırsın inşallah
Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin çok zor baş ağrısı benimde iki gün ağrıdı da mahvoldumNe güzel nazar değmesin benim hic dinmeyen baş ağrılarım var bi de üstüne boğaz agrisi hapşırık geniz akintisi heryerim kırılıyor acile gittim covid testi yaptilar inş covid degilimdir.kendi doktorumdan pazsrtesiye randevu aldim beni hastaneye yatırın dicem dinmeyen baş ağrılarım diner belki☹
Bu covid zaten en en savunmasız anında geliyor maalesefki Ben olduğumda da tüm yaz gezip olmadım ama evimdeyken olmuştu. Sanırsam marketlerden bile kolay bulaşıyor. Aşı olsak bi dert şu süreçte olmasak bi dert. Ne yapacağımızı şaşırdık artık. Biz pandemik anniş, bebişlerimizde pandemik bebiş olacak maalesefAmin canim inscok sağol.tansiyon ogrendigimden beri hergün ılık limonlu su içiyorum meyve falanda yiyorum ama demekki bunyem sağlam değil. Açıkçası düğünümde bile covid olmadim evde yatarken covid olursam şaşırırım açıkçası
Aziciktan biseycik olmaz. Yiyorum ben arada bir. Amann be biz titizlendikce bişey çıkıyor. Annelerimiz bizi nasıl doğurdu acabaKızlar benim doktorum pakete girmiş yiyeceklerden uzak dur dedi bana. Bu yüzden bende asla yemiyorum ama meyve yemekten de bıktım. Canım inanılmaz dondurma, çikolata felan istiyor sizce şöyle güvenilir bir yerde birazcık açık dondurma yesem bi sıkıntı olur mu bebişe Hiç çikolata sevmem ama aksi gibi canım o kadar tatlı şeyler istiyor ki siz yiyor musunuz çikolata felan?
Aziciktan biseycik olmaz. Yiyorum ben arada bir. Amann be biz titizlendikce bişey çıkıyor. Annelerimiz bizi nasıl doğurdu acaba
Dayanamayip agri kesici parol iciyorum her gün 2 haftadir cekiyorum benÇok geçmiş olsun canım Allah şifa versin çok zor baş ağrısı benimde iki gün ağrıdı da mahvoldum
Çok şükür değilim canım biseye sevinirken baska bir sey oluyor dişimin dolgusu düştü dis yaptirilabiliyor mu ki ya o tarafla yiyordum diger tarafimda da dis yoktu Allah im sabir versin bebeğim iyi olsun napayim diyorumBu covid zaten en en savunmasız anında geliyor maalesefki Ben olduğumda da tüm yaz gezip olmadım ama evimdeyken olmuştu. Sanırsam marketlerden bile kolay bulaşıyor. Aşı olsak bi dert şu süreçte olmasak bi dert. Ne yapacağımızı şaşırdık artık. Biz pandemik anniş, bebişlerimizde pandemik bebiş olacak maalesef
Kızlar benim doktorum pakete girmiş yiyeceklerden uzak dur dedi bana. Bu yüzden bende asla yemiyorum ama meyve yemekten de bıktım. Canım inanılmaz dondurma, çikolata felan istiyor sizce şöyle güvenilir bir yerde birazcık açık dondurma yesem bi sıkıntı olur mu bebişe Hiç çikolata sevmem ama aksi gibi canım o kadar tatlı şeyler istiyor ki siz yiyor musunuz çikolata felan?