- 24 Ağustos 2016
- 3.683
- 6.172
Kadın doğum infertilite bölümünden kadın doğum gebe bölümüne geçtim zaten canım en son, gebe bölümündeki kadın doğumcu doktor dedi hepsi yapılmayabilir diye, neden diye sorduğumda da eveleyip geveledi..Gerçekten çok ilginç kocaman hastane peki yaptı mı tahlillerin hepsini o bölüm gebe kalamayanların gittiği bölüm olduğu İçin sistemden isteyemiyor olabilirler gebe birinin tahlilini. Eşinize de hiç canınızı sıkmayın erkekler tahammül edemiyor malesef bu tarz şeylere çok sabırsızlar bence kibarca strese girmek istemiyorum bu süreçte kendine hakim olmaya çalış diyip konuyu kapatın.
Erkekleri hiç anlamıyorum yani sanki hiç hata yapmıyorlarmış gibi..hatamı kabul edecekmişim, üste çıkmak için bahane arıyormuşum, işimi sağlama almıyormuşum, varsayımla hareket ediyormuşum..hala çok kızgınım.
Normalde ben de özel muayenehanesi olan doktoruma gidiyorum canım, özel sağlık sigortam da var ama özel hastanelerde bazı testler ( toksoplazma, tsh falan) sigorta kapsam dışı ve pahalı oluyor, hadi dedim bütçemizi düşüneyim, bu testleri bu sefer devlette yaptırayım dedim ( kızıma hamileyken hepsini özelde yaptırıp geçmiştim 4 yıl önce) , iyilik yapmayacaksın, keyfini düşüneceksin bu hayatta, kıymetin bilinmiyorErkekler biraz daha tahammülsüz ve aceleci maalesef. Benim eşim de özel hastane olmasına rağmen biraz bekleyince bi daha hastaneye mecbur kalmayınca gelmeyelim bu ne böyle niye ilgilenmiyolar bi ton şaf dedi ve özel muayenehanesi olan bi doktor bulduk. Tahlilleri de orada veriyorum anlaşmalı laboratuvar var oraya gönderiyolar. Bayaa uzun oldu ama canını hiç sıkma bence