2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
maşallah de dilini ısır :) inişallah olmaz ne güzel işde kız çok şükür duymuşsuunuz bence geç döllenmedir:)

benm de kızım geç döllenmeydi sağlıkla doğdu çok şükür bence kendinizi sitrese sokmayın

çok üzücü bir olay gerçeden Rabbim yardımcınız olsun inşallah en yakın zamnda sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebğinizi

Canım Allah sabır versin bir daha yaşatmasın. Bebeğini kaybetmek bir anne için en zor olan şey gerçekten.En kısa zamanda yeniden anne olman dileğiyle

dün şehir dışına işe gittim geldim, mahvoldum
halbu ki arabada arkada yatarak gidip geldim
ama kasık ağrısı mahvetti, sanki orda bi şey varda batıyor
daha yeni yeni kendime geliyorum.

çok şükür hepimiz artık burdayız :) süreçler nasıl olacak zamanla çok merak ediyorum... bu arada bende sizi hatırlıyorum.. Rabbime şükürler olsun bizede nasip etti...
inşallah her şey yolunda ve güzel geçer. rabbim kucağımıza almayı da nasip eder

Kızlar bugün başıma neler geldi anlatayım..ekte paylaştığım testler için Şehir hastanesine gittim, aile hekiminde toksoplazma ve yanındakilere bakılmıyormuş, ben de koca şehir hastanesinde hepsini tek seferde hallederim diye randevu aldım. Randevu listelerinde de kadın doğum (infertilite ) şeklinde doktorlar vardı. Ben de sadece kan tahlili vereceğim için sorun olmaz diye düşündüm, alt tarafı kan verme kısmına yönlendirme yapacak, bu sabah için 9.00’a almıştım randevuyu…Eşim ben ve kızım bekliyoruz, inanılmaz kalabalık, covid durumu da cabası. Randevu saatim 15 dakika geçince , doktora kapıdan özet geçtim hızlıca, muayene için gelmediğimi, zaten gebe olduğumu, kan tahlili için sevkinize ihtiyacım var dedim. Demez mi burası infertilite jinekoloğa git, neyse jinekolog bankosundaki görevliler de gebe bölümüne yönlendirdi. Amanın gebe katı o kadar kalabalık ki ve tabikii randevu alınamıyormuş, doluymuş, ben umutsuz gözlerle bakınca bankodaki kız bana acıdı herhalde 7+1 hamileyim de deyince, benim adımı söyleyin ön bankodakiler sıra versin dediler ve kadın sayesinde sıra aldım ve çok geçmeden içeri girdim doktorun yanına, hemen şaşırdı doktor, kaynak yaptığımı sandı sanırım, randevum var dedim, kaldı öyle balık gibi neyse bir de demez mi bunların hepsine burada bakılmayabilir, sinir oldum içimden tabii, koca şehir hast de bakılmıyorsa sanki atla deve istenilen şeyler.

Bütün bunlar olurken tabii bir de eşimin tribini çekiyorum, en sonunda arabada eve gelirken tartıştık, neymiş iyice sormamışım hastaneye giderken , sadece tahlil için geleceğim, kadın doğum infertilite yardımcı olur mu demem gerekiyormuş, bu kadar komplike şeyler yaşayacağımı düşünmedim açıkçası…arabada bana bağırdı, ben de arabadan inerken kapıyı çok hızlı yüzüne çarptım durumlar böyle…

Bazı arkadaşlar burada şehir hastanesinde hepsini yaptırdım demişti, 6 tüp kan verdim , bende niye bazıları bakılmadı sizce kızlar

Eklentiler

• 6C080894-FC58-45DB-A6F2-BB4DACCC370B.jpeg
    80,6 KB · Görüntüleme: 47
Gerçekten çok ilginç kocaman hastane peki yaptı mı tahlillerin hepsini o bölüm gebe kalamayanların gittiği bölüm olduğu İçin sistemden isteyemiyor olabilirler gebe birinin tahlilini. Eşinize de hiç canınızı sıkmayın erkekler tahammül edemiyor malesef bu tarz şeylere çok sabırsızlar bence kibarca strese girmek istemiyorum bu süreçte kendine hakim olmaya çalış diyip konuyu kapatın.

Erkekler biraz daha tahammülsüz ve aceleci maalesef. Benim eşim de özel hastane olmasına rağmen biraz bekleyince bi daha hastaneye mecbur kalmayınca gelmeyelim bu ne böyle niye ilgilenmiyolar bi ton şaf dedi ve özel muayenehanesi olan bi doktor bulduk. Tahlilleri de orada veriyorum anlaşmalı laboratuvar var oraya gönderiyolar. Bayaa uzun oldu ama canını hiç sıkma bence

Kızlar bende bugün aşı olacaktım. Reglim 3 gün geciktiği için test yaptım pozitif çıktı kan verdim beta hcg 269.1 çıktı. Sizce değer nasıl tekrar kan vermem gerekiyormuş sanırım düzenli artış var mı diye

evet iki gün sonra tekrar kan verin değere göre gebesin ama

hayırlı olsun canım. evet iki güne bir aynı saatte vermen gerekiyor en az %60 artış olması lazım. sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Hayırlı olsun canım. Evet 2 güne bir düzenli artış olmalı

dün şehir dışına işe gittim geldim, mahvoldum
halbu ki arabada arkada yatarak gidip geldim
ama kasık ağrısı mahvetti, sanki orda bi şey varda batıyor
daha yeni yeni kendime geliyorum.
Benimde bulundugum yerde özel hastane yok alternatifte o yüzden her seferinde şehir dışına gidiyorum 1,5 saat sürüyor en az mahvediyor insani☹

Alt ve ast değerleri yuksek çıkan varmi
benim çıktı maalesef. duphaston kullandım 5 gün düşük hapı progestan vajinal yerine onun yan etkisi olabilirmiş. onu bıraktık düzgün beslenmeye başladım bol su içine bir kaç damla limon sıkıp içiyorum iyi gelirmiş. yarın tekrar tahlil vericem inşallah düşmüştür. siz tekrar tahlil verdiniz mi

Değerin cok guzel canim benimde 2 gün gecikmede 216 gibi bi değerdi diye hatırlıyorum hayirli olsun

Hayir vermedim yarin gastroenteroloji ye gidicem. Orda daha detayli bakılsın diye. Dupbaston bende kullandim 10 gun ve progestani hala kullanmaya devam ediyorum. Ayrica tiroit icin levotiron kan sulandirici olarak igne ve coraspirin ve folbiol kullanıyorum. Bu 5 ini hergun almak zorundayim malesef. Yarin bi konuscam bakalim doktorla

Çok geçmiş olsun. Ben hemen üst batın ultrason çekildim temizdi organlar. Enox kan sulandırıcı iğne + folbıol kullanıyorum iğnelerinde yükseltebileceği söyleniyor ama ben kızımda da kullandım böyle bir şey olmamıştı. Bir de ben tok karnına gittim. Bir sürü tahlil yaptılar 1 haftaya çıkacak hepatit ile ilgili işin tuhaf yanı bende hepatit bağışıklığı var. İnşallah sadece ilaçlardandır. sizin kaç çıktı alt ve ast benim 133 ve 67

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…