2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Teşekkür ederim cnm
Insan üzülüyor ama gerçek dünyada şefaatçin olsun minik yavrun.seni cok iyi anliyorum ilk gebeligimde aynisini yaşadim rabbbim sağlıkla kucağına almayi nasip etsin cnm
Oksapar mi kullaniyorsun cnm ben 0.4 kullaniyorum
Evet cnm 0.6 kullanıyorum ben. Evet cok üzülüyor hemde ama dediğin gibi yapçak bişey yok Rabbim verdi Rabbim aldı ins cennette buluşucaz kizimla

Allah şifa versin hepimize inş şuan 6 hafta öyle gözümde büyüyorki benim de açken bulanıyor zorla yemeğe çalışıyorum yerken bulanıyor yiyince bulanıyor anlamadım gitti öncekilerde böyleydi hep serumla geçirmiştim bu da öyle gidecek gibi
Bende doktorumdan ilac istedim bugün içtim ama fayda etmedi pek hatta istifra etmeye de basladim. Serum rahatlatıyor mu peki biraz daha

Bende doktorumdan ilac istedim bugün içtim ama fayda etmedi pek hatta istifra etmeye de basladim. Serum rahatlatıyor mu peki biraz daha
Kullandığınız ilacın adı neydi bende basta iyiydim iki gündür ilaci içmeme rağmen yine kötü oldum serum gerçekten çok iyi geliyor 2 gün de rahat etki ediyor bulanıyor ama kusacak kadar değil ertesi gün de.yalniz bize acilde geçen serum için 175 lira gibi bi ucret istediler dikkat edin ayak üstü mecbursunuz diye durumu kullanıyorlar

Teşekkür ederim cnm ya nasil bir ağrı anlatamam

Canim zeytin kisa bir süreliğine ağrısını aliyor sonra tekrar başlıyor insllah geçer ya yoksa 8 ay zor geçecek tesekkur ederim kuzum önerin içinde
Malesef orasi oyle canim kisa sureligine de olsa rahatlatiyo ama. Karanfilde uyusturur ama. Rabbim yardimcin olsun insaAllah gecer🤲

Yarın dahiliyeye gidicem tsh için ilacımın dozunu ayarlatıcam canım. İdrar tahlilimide göstericem gerekirse tekrardan veririm canım. Artık ne uygun görürse doktor kullanırım tabi İhmal etmem doktorlara emanetiz artık 🤗
geçmiş olsun senin içinde çok şükür geçmiş gitmiş🙏🏼
Merhaba canım tsh ilacının dozu kaçtı senin ve hormon değerin ne kadar çıktı?
Seven de ilaç kullanıyordum gebeliği öğrenince tekrar yaptırdım değerim yükselmiş biraz telaş yaptım açıkçası dahiliyeye gideceğim tekrardan

Kızlar merhaba iyi geceler aranıza bende katılıyorum inşallah. Oncelikle sorum su profillerinizin altinda yazan kac haftaliksiniz bunu nerden yapabilirim kayit mi yapmam lazım🤗
Hayırlı olsun canım 🥰 Profil => hesap detaylarına geliyorsun, en altlara doğru in , orada bebeğimin doğacağı muhtemel tarih kısmı var, oraya son adet tarihini gir ve bu işlemi kaydet 😉😃

Yapabildim kızlar 🤗 Bugün ilk doktor kontrolüm vardı 5+0dım karnımdan baktı asagidan bakmadı neden bilmiyorum bende o an illede bakın demedim. Sadece kese göründü ici bostu 10gun sonra cagirdi. Normal mi? Sizler hemen gormusmuydunuz bebisleri?
Daha çok erken , bebeğin gözükmemesi doğal, ben bugün 6+5 te kalp atışlarını duydum, muhtemelen bir sonrakinde kalp atışlarını duyarsın sen de 👍🏻

Kızlar bugün resmen yeme içmede saçmaladım 😃😃😃 bebeğimin kalp atışlarını duymak beni mutlu etti fazlasıyla sanırım…öğlen doktor muayenesinden sonra kumpir yedim taze sıkılmış portakal suyuyla beraber, ardından 2 saat sonra kızımın yarım kalan hamburgerini yedim, üstüne de eve gelirken fıstık drajeli çikolatalı pasta almıştık ve onu yedim koca dilim ve bir saat sonra da tuzlu fıstık yedim bir avuç, daha sonra da saat 9 gibi bir dilim daha pasta yedim…😳😱🙄😬😮 şu an midem inanılmaz bulanıyor, uzun zamandır hiç bu kadar sağlıksız beslenmemiştim…🥴 yarın bütün gün sadece çorba içebilirim 😵‍💫

Kizlar selam gecen hafta lekelenmem gelince progestan basladi doktor sabah aksam kullan dedi ama ben ptesiden beri sadece aksamlari kullanıyorum. 2 saat önce yine lekelenmem geldi teke dusurdugum icinmi oldu bu kdr surermi bu yerlesme kanamasi 6+2 yim

Kızlar bugün resmen yeme içmede saçmaladım 😃😃😃 bebeğimin kalp atışlarını duymak beni mutlu etti fazlasıyla sanırım…öğlen doktor muayenesinden sonra kumpir yedim taze sıkılmış portakal suyuyla beraber, ardından 2 saat sonra kızımın yarım kalan hamburgerini yedim, üstüne de eve gelirken fıstık drajeli çikolatalı pasta almıştık ve onu yedim koca dilim ve bir saat sonra da tuzlu fıstık yedim bir avuç, daha sonra da saat 9 gibi bir dilim daha pasta yedim…😳😱🙄😬😮 şu an midem inanılmaz bulanıyor, uzun zamandır hiç bu kadar sağlıksız beslenmemiştim…🥴 yarın bütün gün sadece çorba içebilirim 😵‍💫
Afiyetler olsun mutluluktandır😄🥰

Canım sen yinede dikkat et bende dikkat etmedim sonuç yüksek tansiyon. beslenme cok önemli.canimin istediği hicbir şeyi yemiyorum artık.

Arkadaşlar merhaba şuan 4+5 deyim henüz doktora gitmedim ultrason için ,sadece beta hcg artışı kontrolü yapti doktorum iki güne bir çok şükür düzenli arttı. Şuan sağ kasığımda hareket ettiğimde ağrı var çok korkuyorum dış gebelik falan geçiriyor olabilir miyim beta degerinin 2 katından fazla arttığını söyledi bir arkadaşım. Böyle bi artis normal değilmiş, hapsirdigimda falan kasığımda bir cekilme oluyor , 2 güne olan beta değerim 71 > 294 > 816 , bugün gitsem doktora ultrasonda görunur mu birşeyler

Bazı arkadaşlara çok iyi gelmiş serum bende iki günde bir takınıyordum bulantı kusmama iyi gelmiyordu ama bişi yemediğim için çok halsiz kalıyordum tansiyonum düşüyordu ona iyi geliyordu daha dinç oluyordum

Merhaba canım tsh ilacının dozu kaçtı senin ve hormon değerin ne kadar çıktı?
Seven de ilaç kullanıyordum gebeliği öğrenince tekrar yaptırdım değerim yükselmiş biraz telaş yaptım açıkçası dahiliyeye gideceğim tekrardan
50 mg eutrox mu ne çyle bir ilaç kullanıyorum canım. Normalde düşüktü benimde iyi gidiyordu dün kan sonucumda 5.50 çıktı bende telaşlandım dün kafama göre 50lik bir içtim birde 1 tanenin çeyreğini içtim kendim dozu yükselttim. Şimdi doktora gidicem bakalım.
senin kaç çıktı canım. Geciktirmeden git doktora istersen

Arkadaşlar merhaba şuan 4+5 deyim henüz doktora gitmedim ultrason için ,sadece beta hcg artışı kontrolü yapti doktorum iki güne bir çok şükür düzenli arttı. Şuan sağ kasığımda hareket ettiğimde ağrı var çok korkuyorum dış gebelik falan geçiriyor olabilir miyim beta degerinin 2 katından fazla arttığını söyledi bir arkadaşım. Böyle bi artis normal değilmiş, hapsirdigimda falan kasığımda bir cekilme oluyor , 2 güne olan beta değerim 71 > 294 > 816 , bugün gitsem doktora ultrasonda görunur mu birşeyler
Günaydın geçmiş olsun kasığınla ilgili sonucu banada yazarmısın bende hapşırdığımda sağ karın altında sanki bıçak saplanmış gibi ağrı hissediyorum.İlk önce önemsemedim ama şu an hafif vuruyor ağrı.

X