2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Kızlar bir yardım edin ayol kimse cevap yazmıyor ? 😔 özel muayenehanesine gittiğim Doktorum bu testleri istedi :

1. bunları şehir hastanesinde yaptırabiliyor muyum ?
2. Bu testleri yaptırmak için dahiliyeden mi kadın doğumdan mı randevu almalıyım ?

Not: altını kırmızı çizdiğim hariç diğerleri aile sağlık merkezinde yaptırılıyormuş ama 2 kez kan vermek istemiyorum.

Eklentiler

• D50D7291-70F0-45D7-B77B-778609A1EF1E.jpeg
    D50D7291-70F0-45D7-B77B-778609A1EF1E.jpeg
    59 KB · Görüntüleme: 28
Doğum paketi şeklinde mi anlaştınız?
Özel sağlık sigortam var , içinde annelik teminatı da vardı ama koru hastanesinin doğum paketi var , arkadaşım orada doğum yapmıştı da bu yüzden biliyorum, belki Memorial’ın da vardır öyle paketleri, arayıp sorun .

Kızlar dün doktora gittim 7 haftalık normalde ama ultrasonda 6+3 çıktı kesenin arkasında kanama alanı var dedi. Sağ kasığimda hafif ağrılar oluyor , bacağıma da vuruyor bu yüzden midir. Bilgisi olan var mi

Merhaba arkadaşlar kanaması olanlara çok geçmiş olsun bende iki gündür bulantı ile uğraşıyorum gerçekten zor durumdayım bulantı yaşamayanlar şuan gözümde dünyanın en şanslı insanı diyebilirim resmen gün sayıyorum 12.haftanın gelmesini istiyorum bulantı İçin öneriniz varsa paylaşın lütfen
Yaninda peynirli cubuklar oluyo canim devamli ondan bulundur. Genelde tuzlu cubuk derler ama bana peynirli olan fayda etti. Her bulantimda yedim bastırdı cok sukur. Sabah erken kahvalti yapmaya dikkat et sık ye az ye. Birde süt icmeyi ihmal etme🙏

Kızlar bir yardım edin ayol kimse cevap yazmıyor ? 😔 özel muayenehanesine gittiğim Doktorum bu testleri istedi :

1. bunları şehir hastanesinde yaptırabiliyor muyum ?
2. Bu testleri yaptırmak için dahiliyeden mi kadın doğumdan mı randevu almalıyım ?

Not: altını kırmızı çizdiğim hariç diğerleri aile sağlık merkezinde yaptırılıyormuş ama 2 kez kan vermek istemiyorum.
Bence yapılır canım bunların hepsi koskoca şehir hastanesi zor testler değil zaten bende salı gideceğim şehire bakalım orada hepsini yaptırırım diye düşündüm başka randevu almadım

X