2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
Ben mersin de gebeliğim belli olmadan önce almıştım hesaplayıp. hamile kalırsam giderim diye :KK70: düşün 5+3 e denk geldi :KK70: dün de çıkar çıkmaz yeniden talep oluşturdum anca açılır 1 aya:KK70:
Benim şu an 7+4 hafta olarak 😅 Özelde 5+3 ken hem keseyi hem bebeği gördü. Yapılacak testler verdi. 6+4 ken devlet hastanesine gittim. Keseyi gördü bebeği göremedi 10 gün sonra tekrar gel dedi. Kafam karıştı o an devletteki doktor öyle diyince ben yapılacak testleri demeyi unuttum. 1 haftadır da sabah saatleri için yer bulmaya çalışıyorum yok hiç bir şekilde 😂

Arkadaşlar merhaba şuan 4+5 deyim henüz doktora gitmedim ultrason için ,sadece beta hcg artışı kontrolü yapti doktorum iki güne bir çok şükür düzenli arttı. Şuan sağ kasığımda hareket ettiğimde ağrı var çok korkuyorum dış gebelik falan geçiriyor olabilir miyim beta degerinin 2 katından fazla arttığını söyledi bir arkadaşım. Böyle bi artis normal değilmiş, hapsirdigimda falan kasığımda bir cekilme oluyor , 2 güne olan beta değerim 71 > 294 > 816 , bugün gitsem doktora ultrasonda görunur mu birşeyler
ikiz de olabilir bu değerlere göre, 1500 olmadan kese görünmüyor diye biliyorum

Benim şu an 7+4 hafta olarak 😅 Özelde 5+3 ken hem keseyi hem bebeği gördü. Yapılacak testler verdi. 6+4 ken devlet hastanesine gittim. Keseyi gördü bebeği göremedi 10 gün sonra tekrar gel dedi. Kafam karıştı o an devletteki doktor öyle diyince ben yapılacak testleri demeyi unuttum. 1 haftadır da sabah saatleri için yer bulmaya çalışıyorum yok hiç bir şekilde 😂
her ultrason aynı olmuyor. şey yapsan bizim burada sabah 7 gibi gidince sıra veriyorlar durumunu anlatıyorsun zamanı geçmeden tahlil vermem lazım dediğinde yer bulabiliyorsun ama dediğim gibi çok erken gitmen lazım

Merhaba herkese, ben tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ama hala tam anlamıyla sevinemiyorum maalesef.transferden sonra 11. Gün değerim 40 ikişer gün arayla 71-169-495-1876-ve bugün 2947 bugün aynı zamanda kese görmek için doktora gittim yeni oluşmaya başlamış çok minik daha dedi 0,44mm kese boyutu. Betaı çok düşük başladı ama tam toparlandı derken bugün 2947 çıktı 1876dan 2 kat artmamış. Doktor normal sıkıntı yok dedi ama çok endişeliyim. Daha önce yine tüp bebekle 1 düşüğüm var. Bunda da çok ümitli değilim sanki bırakıp gidecekmiş gibi bebeğim

her ultrason aynı olmuyor. şey yapsan bizim burada sabah 7 gibi gidince sıra veriyorlar durumunu anlatıyorsun zamanı geçmeden tahlil vermem lazım dediğinde yer bulabiliyorsun ama dediğim gibi çok erken gitmen lazım
En kötü öyle yapayım teşekkür ederim canım

Canlarım 6+4te kalp atışını duydum deminnnn. Ama heyecandan doktora sormayı unuttum kaç attığını. Wmf 190 diyor bu kalp atış hızı mı bide az Bi kanama alanı var ama bebeği etkilemez dedi. Şimdilik progestan ve kan sulandırıcı ara devam😍😍
Masallah küçük minige 😇bol bol dinlen cnm benimde kanamam var wc disinda fazla kalkmaya çalışıyorum progestan işe yariyor
darisi kalp atisini duyamaya bizlere olsun cnm🤲

Kızlar duphaston kullanıp karaciğer enzimleri alt ve ast yüksek çıkan var mı? varsa ilacı bırakınca düşüyor mu? kafama çok takılıyor. ultrasonda karaciğer ve safra şükür temiz çıktı diğer tahlillerimde temiz bu ilacın ve enox iğnenin yapabileceği söyleniyor.
Ben kullanıyorum ama tahlil yapılmadı hic canim

Normalde ne kadar peki fiyati? Prilam dr ismi
Benimkide prilamdi şimdi kontrolden geldim zofer verdi kesmeyince fiyat biz iki sene önce ilk bebeğim de de alıyordum hastaneye göre değişip en fazla 90 alıyorlardı oyle bir ücret hakları yok acil olduğu için ayrıntılı fatura istedik çıkarmadılar bir saat beklettiler bizi dikkatli olun yani eğer isterlerse her hastane yapmaz muhtemelen biz denk geldik bu defa

Canim sen iciyormusun. Ben bunu oglen fitil olarak alamayacağım isyerindeyim mecbur icicem. Cok basimi döndururmu ya?
Ben duphaston kullanıyorum canim progestan kullanmiyorum yeni iğne olarak verdi progestani

Masallah küçük minige 😇bol bol dinlen cnm benimde kanamam var wc disinda fazla kalkmaya çalışıyorum progestan işe yariyor
darisi kalp atisini duyamaya bizlere olsun cnm🤲
Benim geçen hafta lekelenmem oldu canım kanama şuan çok şükür yok lekelenmem olduğunda da proluton iğne vurundum hep anında kesmişti. Umarım sende duyarsın bebişinin kalp atışımı😊🙏🙏

Benim geçen hafta lekelenmem oldu canım kanama şuan çok şükür yok lekelenmem olduğunda da proluton iğne vurundum hep anında kesmişti. Umarım sende duyarsın bebişinin kalp atışımı😊🙏🙏
Allah razi olsun inşallah bu süreci kolay bir sekilde geçiririz 🤲😇
Bende pazartesi yaptirdim proluton iğneyi sukur azaldi bazen ayakta kalirsam.biraz cok geliyor kan sulandirici bende kullaniyorum.doktor fazla gelirse keselim.2 gun dedi

50 mg eutrox mu ne çyle bir ilaç kullanıyorum canım. Normalde düşüktü benimde iyi gidiyordu dün kan sonucumda 5.50 çıktı bende telaşlandım dün kafama göre 50lik bir içtim birde 1 tanenin çeyreğini içtim kendim dozu yükselttim. Şimdi doktora gidicem bakalım.
senin kaç çıktı canım. Geciktirmeden git doktora istersen
Bende bugün gittim canım ama doktor bu dönem çıkabileceğini telaş yapmamam gerektiğini söyledi.37,5kullanıyprdum.50ye çıkardı aynı ilacı kullanıyorum ben de.şükür içim rahatladı.

50 mg eutrox mu ne çyle bir ilaç kullanıyorum canım. Normalde düşüktü benimde iyi gidiyordu dün kan sonucumda 5.50 çıktı bende telaşlandım dün kafama göre 50lik bir içtim birde 1 tanenin çeyreğini içtim kendim dozu yükselttim. Şimdi doktora gidicem bakalım.
senin kaç çıktı canım. Geciktirmeden git doktora istersen
Bu arada yazmayı unutmuşum 3,70lerdeydi en son değerim ama doktor 2.5altına alalım hamilelikte dedi.Senin kaç haftalık oldu bebişin😊

Bende bugün gittim canım ama doktor bu dönem çıkabileceğini telaş yapmamam gerektiğini söyledi.37,5kullanıyprdum.50ye çıkardı aynı ilacı kullanıyorum ben de.şükür içim rahatladı.
Bana da aynısını dedi canım 50den 75e çıkardı ama ben arada daha yükseltebilirim sanki 😬
Bu arada yazmayı unutmuşum 3,70lerdeydi en son değerim ama doktor 2.5altına alalım hamilelikte dedi.Senin kaç haftalık oldu bebişin😊
Çok fazla değilmiş canım senin biran evvel düşer hiç endişelenme 🤗 benim 5.5 çıktı. Bebiş daha çok yeni bugün 2. Betayo verdim henüz kese görmedim haftaya nasipse gidicem canım. Görürsem inşallah daha sık buraya gelirim şimdi görmeden hamileyim diyemiyorum kendime 🤭

Kontrolden geldik kızlar doktor çok olumlu konuştu rahimde kanama alanın yok muhtemelen rahim agzinda korkulacak bir durumun yok dedi iğne verdi progestan 2 hafta sonraya çağırdı kalp atışı cok iyiydi bu defa ama hız konusundan mi acaba diye düşündüm

X