2022 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    251
doktor bişe yapabilirmi bilmiom ama karanfil kullanılır herhal diye düşünüyorum
Teşekkür ederim cnm ya nasil bir ağrı anlatamam
Ekmege zeytin koy agriyan disine koy dislerinle bastır beklet canim zeytinin cekirdegini cikar ekmegin yumusak icine koy gecer Allahin izniyle
Canim zeytin kisa bir süreliğine ağrısını aliyor sonra tekrar başlıyor insllah geçer ya yoksa 8 ay zor geçecek tesekkur ederim kuzum önerin içinde

Kızlar bir yardım edin ayol kimse cevap yazmıyor ? 😔 özel muayenehanesine gittiğim Doktorum bu testleri istedi :

1. bunları şehir hastanesinde yaptırabiliyor muyum ?
2. Bu testleri yaptırmak için dahiliyeden mi kadın doğumdan mı randevu almalıyım ?

Not: altını kırmızı çizdiğim hariç diğerleri aile sağlık merkezinde yaptırılıyormuş ama 2 kez kan vermek istemiyorum.
Yapılıyor kadın doğum bölümüne randevu alman lazım ben de bugün kan verdim

Evet canım bugün gördük keseyi, 2 hafta sonraya kalp atışı ve bebeği görmek için randevu verdi. İnşallah o aşamaları da rahatça geçeriz 🙏🏼
evet günlerimiz aynı başka belirtin var mı benim göğüs ağrısı dışında hiç belirtim yok

yok canim cok yogun bi belirtim yok aslinda. uyku hali biraz daha yogun hissetmeye basladim. gogus agrisi bile cok sert degil. ama hassasiyet var sadece.

Kızlar merhaba bugün kan sonucumda da pozitif gördüm. Ancak idrar tahliline anlam veremedim mesela lökosit gözüküyor. Protein pozitif gözüküyor. Anladığım kadarıyla enfeksiyon var. Ama hiçbirisinde referans dışı gibi kırmızı değil yeşil tik var yanlarında. Yarın gidicem doktora sorucam ama aklıma takıldı korkulcak birşeymi bunlar yoksa tedavi edilebilirmi gebelikte de 😞

Kızlar merhaba bugün kan sonucumda da pozitif gördüm. Ancak idrar tahliline anlam veremedim mesela lökosit gözüküyor. Protein pozitif gözüküyor. Anladığım kadarıyla enfeksiyon var. Ama hiçbirisinde referans dışı gibi kırmızı değil yeşil tik var yanlarında. Yarın gidicem doktora sorucam ama aklıma takıldı korkulcak birşeymi bunlar yoksa tedavi edilebilirmi gebelikte de 😞
Merak etme tedavi edilebilir 5 haftalikken bende idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik verdi doktorum hamilelige uygun onu kullandım tavsiyem eğer bulantin yoksa bol bol su iç geçer inşallah ilk dönemlerde olabiliyormuş

Merak etme tedavi edilebilir 5 haftalikken bende idrar yolu enfeksiyonu oldum antibiyotik verdi doktorum hamilelige uygun onu kullandım tavsiyem eğer bulantin yoksa bol bol su iç geçer inşallah ilk dönemlerde olabiliyormuş
Ay çok teşekkür ederim zaten değer 2 kat artcakmı stresim var birde idrara stres yaptım. İçimi rahatlattın çok sağolasın. 🤗
Bulantım yok şuan su içiyorum inşallah atarım 🙏🏼

Ay çok teşekkür ederim zaten değer 2 kat artcakmı stresim var birde idrara stres yaptım. İçimi rahatlattın çok sağolasın. 🤗
Bulantım yok şuan su içiyorum inşallah atarım 🙏🏼
Sakin ihmal etme ama ilaçları canim korkma kullan bebeğe zararsız ilac verilir mutlaka bende tedavi olmayacak diye korkuyordum ama geçti bile çok şükür

Sakin ihmal etme ama ilaçları canim korkma kullan bebeğe zararsız ilac verilir mutlaka bende tedavi olmayacak diye korkuyordum ama geçti bile çok şükür
Yarın dahiliyeye gidicem tsh için ilacımın dozunu ayarlatıcam canım. İdrar tahlilimide göstericem gerekirse tekrardan veririm canım. Artık ne uygun görürse doktor kullanırım tabi İhmal etmem doktorlara emanetiz artık 🤗
geçmiş olsun senin içinde çok şükür geçmiş gitmiş🙏🏼

Merhaba , Ankara' da yaşayan arkadaşlar hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz?

doğum paketi aldım ama testler için şimdilik şehir hastanesine gidiyorum
zaten başka yerde randevu bulmak zor

özel içinde daha hastane - dr belirlemedim
ilk cocugumu medikal parkta doğurmuştum memnun kaldım
ama su an bana cok uzak geliyor :işsiz:

Merhaba tecrübeli anneler ve gebe olan hanımlar size Bi sorum olucak öncelikle 3 yıllık evliyim 7 aydır tedavi görüyoruz bebek için önceden bir kimyasal gebeliği var ani kasık ağrısı ile hastaneye gittim apandisit için baktılar şükür çıkmadı ama önceki beta hcg değerim 0.02 çıkarken dün 2.30 çıktı böyle olup yükselen oldumu doktor bir hafta sonra tekrar kan ver dedi ama korkuyorum gene kimyasalsa diye

Merhaba tecrübeli anneler ve gebe olan hanımlar size Bi sorum olucak öncelikle 3 yıllık evliyim 7 aydır tedavi görüyoruz bebek için önceden bir kimyasal gebeliği var ani kasık ağrısı ile hastaneye gittim apandisit için baktılar şükür çıkmadı ama önceki beta hcg değerim 0.02 çıkarken dün 2.30 çıktı böyle olup yükselen oldumu doktor bir hafta sonra tekrar kan ver dedi ama korkuyorum gene kimyasalsa diye
bu sekilde yukselen biliyorum canim bu forumda görmüştüm insallah senin de yukselir

Kızlar bir yardım edin ayol kimse cevap yazmıyor ? 😔 özel muayenehanesine gittiğim Doktorum bu testleri istedi :

1. bunları şehir hastanesinde yaptırabiliyor muyum ?
2. Bu testleri yaptırmak için dahiliyeden mi kadın doğumdan mı randevu almalıyım ?

Not: altını kırmızı çizdiğim hariç diğerleri aile sağlık merkezinde yaptırılıyormuş ama 2 kez kan vermek istemiyorum.
Ben direk özelde yaptırdım canım ama bi yakınım hep şehir hastanesine gitti ve tüm testleri orada yaptırdı. Yapıyolar diye biliyorum

X