Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bende bakmistim buna güzel ama kademeli degildi .Bir de baby care var trendyolda o da güzel .Chicconun 2.eliyle ayni fiyata 0 ürün almak saha cazip geliyor artik zira asiri yuksek fiyat
Tamam ona göre bende alırım pahalı olmadan hediye çeki de kazanırım. En son prima almıştım onda çek gelmişti. Bu modeli de hamileyken görmüştüm ama incelememiştim. Dedim doğurmadan alayım bir tane yerim yok diye almamıştım. Önemli bence sağlam ve rahat olması
Tamam ona göre bende alırım pahalı olmadan hediye çeki de kazanırım. En son prima almıştım onda çek gelmişti. Bu modeli de hamileyken görmüştüm ama incelememiştim. Dedim doğurmadan alayım bir tane yerim yok diye almamıştım. Önemli bence sağlam ve rahat olması
DÜn son günüydü hediye çeki kazanmanın. Onun için acele ettim. Sağlam mı bilmiyorum ama plastiklere nazaran sağlam geldi gözüme . Çok ağır içinde hareket etse de sallanmaz ayakları.
Sirf gece gündüz emdiği için değiştirmek istemiyorum bez markasını ama gerçekten her gün zam geliyor uçtu fiyatlar . Gece bezini değiştirince uykusu bozuluyor