• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Benim oğlan da çok bağırıyor sesi kız gibi bi de çok hoşuma gidiyor 😂
Bi de kucağımda titriyor arada heyecanlanıyor sanki uçacak gibi eller ayaklar sizde de oluyor mu?
Evet ben uçan balon aldım eline ayagina bağladım eller ayaklar kıpır kıpır balon oynadıkça heyecanlanıp dile geliyor Yavrucuk 😅😅

Kızlar merhaba ben bez olarak Prima premium care kullanıyorum çok pahalandi . Kullanip memnun kaldığınız başka marka varmı sleepy yi beğenmedim sızdırma yapıyor bide en önemlisi emiciligi yok . Molfix pure soft kullanan varmı denemek istiyorum
Baby me kullanıyorum ebebek markası doğduğundan beri ne pişik ne taşırma olmadı bu zamana kadar dolu dolu da yapıyor çişini kakasını piyasaya göre uygun kalıyor şuan

Baby me kullanıyorum ebebek markası doğduğundan beri ne pişik ne taşırma olmadı bu zamana kadar dolu dolu da yapıyor çişini kakasını piyasaya göre uygun kalıyor şuan
Ben de alıp deneyeyim küçük paketini. Bu arada hoş geldin Tülay nerelerdeydin 🤣 Bende en son doğuran Tülayim 02 de🤣

Benim oğlan da çok bağırıyor sesi kız gibi bi de çok hoşuma gidiyor 😂
Bi de kucağımda titriyor arada heyecanlanıyor sanki uçacak gibi eller ayaklar sizde de oluyor mu?
Ayaklar iyice havalarda artık durmuyor, beni görünce gözleri açılıyo yiyesim geliyp😅

Kızlar merhaba ben bez olarak Prima premium care kullanıyorum çok pahalandi . Kullanip memnun kaldığınız başka marka varmı sleepy yi beğenmedim sızdırma yapıyor bide en önemlisi emiciligi yok . Molfix pure soft kullanan varmı denemek istiyorum
Ben de öyle bıraktım primayı bimde bez var jenny willy bi dene dediler çok memnun kaldım ne pişik ne sızdırma. Dene istersen fiyatları arasında çok fatk var

Cok bez degistirdim yine sleepye döndüm zira hepsinde taşma sorunu yaşadim ama baby turco ve bimin bezini de deneyebilirsin

PRimadan 400-500 adet var. Bitince ben de ne alacağım diye düşünüyorum . Hazirana biter herhalde stoğum .
Babyme nin ıslak mendili güzel bezi de güzel olabilir denemedim.

PRimadan 400-500 adet var. Bitince ben de ne alacağım diye düşünüyorum . Hazirana biter herhalde stoğum .
Babyme nin ıslak mendili güzel bezi de güzel olabilir denemedim.
Gündüz değiştiriyoruz da sık sık gece güzel emmesi gerekiyor sabaha kadar değiştirmiyorum çünkü çişi güzel emdiği için rahatsız olmuyor. Benimde biraz prima stoğum var

Bende kullanıyorum gerçekten pahalı. Diyorum ilk 5-6 ay kullanayım ek gıda da değiştiririm. Gece güzel emiyor çişi rahatsız olmuyor primada

Back