Gece pisik onleyici suruyorm kaka yaptigini cok net duymadigim surece acmiyorm cunku altini sabaha kadar
Yani duzeni olusur belki ama yine de 8de 9da uyuyacak ben yine misafirlikte bunu uyutmaya caliscam
Iyice kucuk yenidoganken arada besigine birakir aspirator ya da spotifydan beyaz gurultu acarak kendi kendine uyumasini saglamistim keske ona israrla devam edebilseydm cok gaz sancili bi bebek olunca yapamadm sakinlessn dye hep kucakta sallandi her sakinlesmek istediginde meme isterse meme verdim oyle uyuttm suan asla besikte kendi kendine uyumaz oldu. Hatta esim diyo ben bunu yanina uzanir sarilir uyuturdm artik asla uyutamiorm dio gecen sabah ben uyuym diye aldi 1 saat sallamis uyutamamis isyan ediyodu. gece uykusuna ztn uzun uzun emerek geciyo benim derdim o yani bazi bebek gorurdm gece anne baba yemekte bebek pusette uyuyo biz onlardan oluruz diye dusunuyodm ama ya oglumun uykulari iyi degil diye stres yaptigimdan ya da ben yapi olarak o kdr rahat degilmisim bilemiyorm ama gece uyku saati gelince eve gidip cocugu kendi yatagnda uyutmak istiyorum
Bi de gazi bitince bu cocuk guzel uyur saniyodm son zamanlarda pek gaz sancisi olmuyo ama yine de uykusu daha da kotulesti anlamadigim sekilde son 1 hafta 10 gundur 1-1.5 saat arayla devamli uyanio agliyo ya emzik verip salliyorm uyuyo ya da emmek istio perisan oldum sadece cuma gecesi kendi uzun uyuma rekorunu kirdi okdr yani hangisi bzm gercegimiz cuma geceki rekor uykusu mu digerleri mi cozemiyormm. Her gece bu haftaki gibi olursa pek dayanamam sanki