Oturağı 3 kademeli yazıyorBende bakmistim buna güzel ama kademeli degildi .Bir de baby care var trendyolda o da güzel .Chicconun 2.eliyle ayni fiyata 0 ürün almak saha cazip geliyor artik zira asiri yuksek fiyat
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oturağı 3 kademeli yazıyorBende bakmistim buna güzel ama kademeli degildi .Bir de baby care var trendyolda o da güzel .Chicconun 2.eliyle ayni fiyata 0 ürün almak saha cazip geliyor artik zira asiri yuksek fiyat
Oturağı 3 kademeli yazıyor
Kurduktan sonra bilgilendir biziBoyu inip kalkmıyor. Sabit. Oturma yeri de tam yatmıyor . 3 kademe ama öylesine kademe. Yine oturmaya başladığında koyabiliriz sadece.
Çek kazandınız mıDün akşam aldık fırsat olmadı daha bakamadık.
150 lira kazandık.650 ye almış olduk. Pamuk alıyorum nasıl olsa her ay bir koli onun parası çıktı.Çek kazandınız mı
Tamam hafta sonuna kadar bakarız herhalde. Ben de merak ediyorumKurduktan sonra bilgilendir bizi
Ben onu kullanıyorum ne pişik ne sızdırma olduPrima bitsin indirim bulamazsam minies denicem ben de onu da çok övüyorlar.
Ayy 02.02 Tülaysu nasılsın nasıl gidiyor ben bunalımdan çıktım geldim aranızaBen de alıp deneyeyim küçük paketini. Bu arada hoş geldin Tülay nerelerdeydin Bende en son doğuran Tülayim 02 de
Sen niye bunalıma girdin anlatmak istersen dinleriz. İlk çocuk mu?Ayy 02.02 Tülaysu nasılsın nasıl gidiyor ben bunalımdan çıktım geldim aranıza
Gece bez değiştirmeyince sıkıntı oluyor mu peki sızdırma gibiBen onu kullanıyorum ne pişik ne sızdırma oldu
Tamam ona göre bende alırım pahalı olmadan hediye çeki de kazanırım. En son prima almıştım onda çek gelmişti. Bu modeli de hamileyken görmüştüm ama incelememiştim. Dedim doğurmadan alayım bir tane yerim yok diye almamıştım. Önemli bence sağlam ve rahat olmasıTamam hafta sonuna kadar bakarız herhalde. Ben de merak ediyorum
Tamam ona göre bende alırım pahalı olmadan hediye çeki de kazanırım. En son prima almıştım onda çek gelmişti. Bu modeli de hamileyken görmüştüm ama incelememiştim. Dedim doğurmadan alayım bir tane yerim yok diye almamıştım. Önemli bence sağlam ve rahat olması
Doğrudur. Ben araştırmadım almayacağım için, sadece indirimde görünce söyliyim dedimA anemoniasp yazmis ben yazana kadar.
He yaa tülaayyy geri dönnnBlntkbra kız nerelerdesin
Sirf gece gündüz emdiği için değiştirmek istemiyorum bez markasını ama gerçekten her gün zam geliyor uçtu fiyatlar . Gece bezini değiştirince uykusu bozuluyorBende kullanıyorum gerçekten pahalı. Diyorum ilk 5-6 ay kullanayım ek gıda da değiştiririm. Gece güzel emiyor çişi rahatsız olmuyor primada
Şimdiden alayım hatta poposu alışsın Blntkbra öyle yazmıştı yeni beze geçerken bir yeni 2 eski takmak gerekiyo gibilerinden.Ben onu kullanıyorum ne pişik ne sızdırma oldu