• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Tamam hafta sonuna kadar bakarız herhalde. Ben de merak ediyorum 😀
Tamam ona göre bende alırım pahalı olmadan hediye çeki de kazanırım. En son prima almıştım onda çek gelmişti. Bu modeli de hamileyken görmüştüm ama incelememiştim. Dedim doğurmadan alayım bir tane yerim yok diye almamıştım. Önemli bence sağlam ve rahat olması

Tamam ona göre bende alırım pahalı olmadan hediye çeki de kazanırım. En son prima almıştım onda çek gelmişti. Bu modeli de hamileyken görmüştüm ama incelememiştim. Dedim doğurmadan alayım bir tane yerim yok diye almamıştım. Önemli bence sağlam ve rahat olması

DÜn son günüydü hediye çeki kazanmanın. Onun için acele ettim. Sağlam mı bilmiyorum ama plastiklere nazaran sağlam geldi gözüme . Çok ağır içinde hareket etse de sallanmaz ayakları.

Bende kullanıyorum gerçekten pahalı. Diyorum ilk 5-6 ay kullanayım ek gıda da değiştiririm. Gece güzel emiyor çişi rahatsız olmuyor primada
Sirf gece gündüz emdiği için değiştirmek istemiyorum bez markasını ama gerçekten her gün zam geliyor uçtu fiyatlar . Gece bezini değiştirince uykusu bozuluyor

Back