• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    266
Masallah kuzucuga. Zevk işi bunlar canım sen de cok zevklisin belli ki.
Ahh bu aıleler ne istiyorlar evlenen cocuklarınınn huzurundan 😠
Ama sunu soyleyım bı yerde dısarda kalıyor aıleler. Benım esımın aılesıyle aram ıyı ama eşimle sureklı inişli çıkışlı bır ilişkimiz var. Hata ustune hata saygısızlık hor görme ne ararsan var bakalım nereye kadar gıdecek. Herkesın yuvası huzurlu olsun insallah. Benım huzursuzluk kroniklesti artık takmıyorum bıle eskısı kadar... Cocuklarım ve kendım ıcın planlar yapıp hayaller kuruyorrum, eşim de kafasına dank edip düzelirse planlarıma dahil olabilir😜
Vallahi bu kuzucuklar yaşama sebebi o kadar iyi geliyor ki bana ❤️ Allah hiçbirinin eksikliğini göstermesin hayırlı evlatlar olsunlar inşallah çok dua ediyorum ❤️ ben her zaman diyorum çektiren çeker iki bekâr evladı daha var kiminle evlenecekler nasıl insanlar olacak bilmiyorum ama dilerim ki bir gün ah desin biz bu kıza neler yaptık desin. Sütüm artmıyor evet ama sıfırlandı bir ara şuan buna da şükür diyorum az da olsa emiyor anne sütünü alıyor kuzum .

Sende en iyisini yapıyorsun kıymetli olan sensin ve senin kuzuların gerisi boş 🥰

Yok ben düşünmüyorum tabi Allah büyük asla diyemem ama bazı şeyler duzelmeden yapmam ikinci çocuk falan 😅 ayıp ettin bak şimdi Tabi süslüyorum hergun farklı kombinler 😅 süslü karının süslü kızı 🤪😂🧿
Ay senin olmayan saçlarına annen onbeş tane bandana mı almış 😍 yerimmm 😍

Ay senin olmayan saçlarına annen onbeş tane bandana mı almış 😍 yerimmm 😍
Hahaha 😂 ya bandana olmazsa cicili bicili giydirmezsem bildiğin erkek güzeli bende bandanayla falan kıza benzetiyorum napalim 😋 😅 keltoş doğdu benimki yeni yeni çıkıyor saçları 😂😂😂
Gece boyu kalabiliyo mu peki bez benim için en önemlisi bu 😂
Kız ben sana kaç kere dedim baby me al diye niye dinlemiyon beni 😂 pişman olmazsın bak Tarsus'tan geçerken ugra vereyim 5-10 tane dene bari 🤪😂

Sorma canim gunduz ev halleri yemek telasi kiz durmuo pek hep kucakta bu ara eve taktim bazi duzenlemeler degisiklikler pesindeyim uykular haram gece is yapiyorum vs cok yogun gecio tam aklimdan geciosunuz napio kizlar die bakayim diorum cat bisi cikio kalio 🤦🤦 bazen teli elime zor aliyorum wallahi.
Umarim herkesler iyidir 🙏
Aynısı bende de var sürekli eşyaların yerini değiştiriyorum 😂 bugün de kızın odasına el attım anne burası çok değişik olmuş diyor 😂 bütün eşyalar gözüme batıyor hepsini atıp yere minder döşşek seresim var 😂😂😂

Kizlar bu arada diet vs asla yapmayin ben biraktim sut var ok ama sutun yag orani dustu kilo almadi suan hunharca yiyorum ve gercekten fark var emerek daha uzun saat duruyor vs. Gunde 1 veya 2 bez kullaniyordu suan 5 6 beze cikti cok sukur 🙏🙏 birakin emzirme bitene kadar tombis olalim sonrasi allh kerim ben sahsim adina dietle xiddi hata yaptigimi dusunuyorum
Benim de tam tersi diyet yapalı sütüm arttı, ama ben ağır diyet yapmıyorum abur cuburu hamuru şekeri bıraktım porsiyonlarım aynı ve daha sağlıklı besleniyorum sütümü olumlu etkiliyor.

Kızlar ben kırkımda adet olmuştum geçen ay düzenli yine oldum bu ay olmadım eşim öyle bi ihtimal yok demesine rağmen bugün gebelik testi alıp yaptım şükür yok çıktı 🙆 sizce neden halen olmadım 😏

Tamam çok sağol canım. Bir haftada 3 kg çok fazla olmus . Emzirenlerde haftada 500 olması gerekiyormus sanırım. Bakalım diyetisyenle bunu konusacağım.

Kilo fazlam var ama evet yine de cok fazla gitti
Kizlar bu arada diet vs asla yapmayin ben biraktim sut var ok ama sutun yag orani dustu kilo almadi suan hunharca yiyorum ve gercekten fark var emerek daha uzun saat duruyor vs. Gunde 1 veya 2 bez kullaniyordu suan 5 6 beze cikti cok sukur 🙏🙏 birakin emzirme bitene kadar tombis olalim sonrasi allh kerim ben sahsim adina dietle xiddi hata yaptigimi dusunuyorum

Bende yiyorum valla bugun.5 mayista kontrolü var o zaman kilo alirsa cok uzulurum diyet yaptigim icin 1 ay kilo alamadi diye,ama sevinirim de kilo aldigi icin tam ikizler ruh durumu 🤣🤣🤣

Katı bir diyetim de yok ama gecen hafta aralikli oruç verdi,bu bana uygun degil emziriyorum dememe rağmen sütümün artacagını da üstüne basa basa söyledi.Yine dikkat ediyorum ama biraz daha porsiyonu arttirdım.

Gece en bi sevdigim hepsi uyuyor esim dahil ohhhhh keyfime degme ses cikaran isler haric yapiyorum ama asiri az uyuyorum hastalanmaktan korkuyorum gercektende ama uyumadikca gereksiz enerji gelio uzerime anlamadim wala hem sapsal mutlu hem sapsal enerji var uzerimde 🤣🤣🤣🤣🤣
Dikkat et kendine herkes uyuduğunda bazı günlerde dinlenmene bak. Bende ses yapmayan işler yapıyorum bir yandan tv açıyorum tlfdan 😄

Katı bir diyetim de yok ama gecen hafta aralikli oruç verdi,bu bana uygun degil emziriyorum dememe rağmen sütümün artacagını da üstüne basa basa söyledi.Yine dikkat ediyorum ama biraz daha porsiyonu arttirdım.
Wala benim dietisyende kendini yirtti olmaz sutun kalitesini sana yazdigim diet etkilemez die ama wala oldu isteeee bunyesel bisidir velkide ama benim guvenim kalmadi paramla rezil oldum bildigin
Oglumda 7 aylikti dietisyene baslamistim yine ama bu seferde naneli tarcinli limonlu dular bilmem ne derken sutun tadi degismisti ve emmeyi birakti 🤦🤦

Benim de tam tersi diyet yapalı sütüm arttı, ama ben ağır diyet yapmıyorum abur cuburu hamuru şekeri bıraktım porsiyonlarım aynı ve daha sağlıklı besleniyorum sütümü olumlu etkiliyor.
Canim benimde sutum artti onda skinti yok ve gercekten arttiiii ama kalitesi dusmus dikkat et istersen he belki en bastan kalitesiz yani yagsizdi velkide iddia edemem

Back